bag2525 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 особливо задній диван. Ой піпец розсмішив. ( Дякую що підмітив) :lol::lol: В мене є пару знайомих для яких це сидіння, а не диван. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 .ну напримёр в Козлын.....с кушаньем шашлычка!...у кого есть желание и возможность-и кто будёт присутствовать просьба отписатся- Приєднаюсь с задоволенням. Час і місце зустрічі?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 Веталь просил передать что встреча на 14.00, стоянка около Фреша (у него инет не проплачен). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 Привіт сусідам!!)) В неділю 25.09.2011 р. відбудуться змагання по драгу на аеродромі в с. Крупа.... Запрошуємо усіх бажаючих!!! На 12 годину буде реєстрація та пізніше кваліфікація (наскільки мені відомо), приблизно на 16:00 будуть розпочнатись самі змагання!!! Чекаємо в гості з нетерпінням)) Основні контакти людей, які точно будуть там: +380504383874 - Макс +380990273603 - Женя Особисто я буду трішки пізніше, але таки приїду подивитись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 Небольшой фотоотчет о прошедшем мероприятии: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Чудово відпочили. Щира подяка - винуватцям. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Всьо було супер.Погода теж була за нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Всім привіт. Зверніть увагу- Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 " rel="external">Посилання баг25 підтягуйся. всі кому цікаво пощупати карпові снасті - приходьте. деталі тут" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 Доброго дня. В зв'язку з заміною заднього скла від ВАЗ 2107 маю намір придбати наклейку з клубною символікою. Підкажіть до кого звернутись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 где обетаю ьы в курсе-подъезжай-выдадим бес проблём!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Привіт всім. Скоро день автомобіліста. Думаю пора вже обговорювати... Кількість учасників, маршрут, і т.д. Я надіюсь вспію поставити обновку... ( 100$) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 так як моя професійна діяльність на пряму повязана з автотранспортом, у нас скоріш за все в неділю буде корпоративний виїзд на шашлик. тому, мабуть, я не буду приймати участь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 От тобі на.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 ...моё 7-ко не поварке-я разве-что пасажиром.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 (змінено) Бачу ми цього року як настоящі автомобілісти - без авто в барі? Змінено 21 жовтня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Форд клуб вроде хочет с БМВ клубом объединиться на пробег. Можем тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Незняю. Хотілося б якось - виділить наш клуб, а не злитись з BMW та Фордами. Хоча мо я неправий... Сорі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 це ви 30 числа хочете покататися?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 ..ну почему слится...в прошлом году мы так катались-круто было)))..Андрюх пробевай-а там посмотрим!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 Було діло,тоді всім сподобалось.А виділялись ми по-любому...прапорами і ЖИГУЛЯМИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2011 Выделять клуб, я думаю, есть смысл например на ДР "копейки". А на день автомобилиста лучше наоборот показать единство всех автомобилистов независимо от марки и т.п. Ну решайте сами. Я вон пробовал назначить встречи каждую вторую/четвертую пятницу месяца - похоже ничего из этого не вышло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2011 Приємно, що одна моя фраза Вас всіх з бадьорила. Тому думаю проголосували одноголосно... Чекаємо домовленості та подальших планів. Надіюсь нікого не образив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 Если " Форды" и "Бехи "не прочь-то я "за " общий пробег с ними.....а еще если Слип не против-то и пасажир у него уже есть!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 В мене тоже не двомісний родстер. Костя в курсі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах