K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Ау, то що з 29.05.2011р.? Бачу всі газують аж резина горить Я так зрозумів знов переноситься. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Если переноситься то вот ещё вариантец: фордоводы собираются проехаться по замкам Тернопольщины 12.06. Посилання Я думаю поехать. Можно в принципе скооперировать усилия. Что думаете? Подробности в теме по ссылке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Можна спробувати.Якщо робота не напряже. Нас осталось всьго троє на зміні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 Я 12.06.2011р. не зможу - в сина д/н. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 Вот, пока вы тут выезд на природу обсуждаете, я уже свою "двоечку" продал Так что если увидите 75-30 кхч - это уже не я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 Якщо не секрет, сікоко дають тепер за такі Жигулята ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 а я був у львові. в криївці глушив медовуху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 А я був три дні в "Червоній калині" з палатками. Відпочив - суперово:p:p. Ще й бампера заднього купив - зі Львова привезли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 нууууууууу-тогда с тебя "простава"-за бампер!...шутю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 koza-nostra, як би то мені взяти в тебе ту байдень шо пласмаски в салоні натерати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 Завтра в течении дня я буду на магазине "Власт" на РУМе...ну и по городу буду крутится...можем попробовать пересечься.....давай созвонимс завтра под обед! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 нууууууууу-тогда с тебя "простава"-за бампер!...шутю))) На рахунок простави - давно вже пора б було б зустрітись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 ..та да..та всё как то дела...дела...а с понедельника Слип вообще на моря рулит....так что как только-так и сразу-я за!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 как только-так и сразу-я за!!!!!!! Жду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 Якщо не секрет, сікоко дають тепер за такі Жигулята ? Це залежить як продавати... Якшо швидко, то ціна невелика, якшо не поспішаєш - можеш цінити, як за свою голову Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leone28 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 Мужики!У кого е сть наклейка клуба, может поделится и помочь наклеить?Буду благодарен! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 набери меня с понедельника-подгоню наклейку и помогу заюзать!!!!(номера есть в теме!!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2011 Всім привіт. На днях виїхав на парироду. При спробі дрифта на мокрій траві по колу, з'явився цокающий стук в моторі (схоже з під клапанної кришкі). Причина в розрегульовці клапанів? Чи може щось бути гірше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2011 Славик-скорей всего успоитель цепи-или подтянуть-или поменять-что одно что другое делается легко ,и бес особых затрат....ну в пределах 100-200 грн...правда если обычный успоитель новый покупать...скинь клапанную крышку и всё увидишь...если цепь растянута-там малёк подороже-но не сильно.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 Славик-скорей всего успоитель цепи-или подтянуть-или поменять Добре як так. Вскрию,гляну. Ну і само собою дакую за пораду Після ремонту може десь виїдемо на П Р И Р О ДУ ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 я то ЗА!!!!!!!!!!....но обстоятельства...как получится....предлагайте дату ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 всем привет. ну что порешали что-то с датой а то уже поллета прошло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 Всім привіт. На днях виїхав на парироду. При спробі дрифта на мокрій траві по колу, з'явився цокающий стук в моторі (схоже з під клапанної кришкі). Причина в розрегульовці клапанів? Чи може щось бути гірше? Не гріх буде викинути відео дрифту. На рахунок виїзду - повинно ( нам всім ) бути стидно. Зайдуть люти з інших регіонів, і прочитають як ми з весни на підсніжники до вересня збираємось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 Привіт друзі В неділю збираємося до вас у гості Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 Будемо раді Вас бачити. Які плани, чим завдячуємо такому приємному візиту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах