koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 не вопрос!))...корочё-по ходу там решым!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 це ви 30 числа хочете покататися?? Примешь участие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 В общем голосуйте. Есть план начать пробег в час дня 30-го числа от Чайки вместе с БМВ, Форд и BYOB клубами. Если же нет - что-то мутить самостоятельно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 Норм.план.Я за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 может и я подрулю, собираюсь на выходные на РОДИНУ.... "Чайка" это Гагарина 16? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 Shostak, да, колишній молокозавод. зараз біля чайки цирк розбивають. може тісновато буде для збору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 Примешь участие? думаю, що да, але мені ще салон не зробили=(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 Shostak, Андрей, будем рады видеть! Подруливай. думаю, що да, але мені ще салон не зробили=(( Та то не проблема я думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 будем рады видеть! так вот собираюсь в пятницу выезжаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 думаю, що да, але мені ще салон не зробили=(( Ти хоча б раз її показав, а то все ховаєш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 думаю, що да, але мені ще салон не зробили=(( то не проблема. я, після того як міняв кран пічки, ціле літо без салону їздив. правда відчуття було таке ніби на бурані в космос летів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 :multi: Табуретку став і газууууууууу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 :multi: Табуретку став і газууууууууу ні сідушки в мене є... карти дверей відсутні... і електросклопідйомники ще не встановлені Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 я відсотків на 80 буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 На жаль, мені не вдалося відвідати спільну зустріч пердставників клубів-учасників пробігу. Але от копіпастю сюди інфу з фордівського форуму: "Отже, тільки що повернувся із спільної зустрічі представників чотирьох відомих клубів Рівного. Вирішено: 1. Виїзд в 13:00 30.10.2011р. від парковки ТЦ "Чайка" 2. Закінчуємо пробіг на Чайці, гарно паркуємося і фотографуємося. 3. Ті, хто бажає продовжити святкування в неофіційній обстановці, ставлять машини (хто буде вживати спиртні напої) і добираються до місця святкування. 4. Місцем святкування вибрано кафе "Райський сад"" rel="external">Посилання, святкування починається в 16.00. Вимоги до водіїв: 1. Стриманість при їзді в колоні. 2. Уважність. 3. Чистий автомобіль 4. Мееегаааа позитив!!! Вартість святкового столу не визначалась, так як кожен буде замовляти по своїх уподобаннях. Причина цьому банальна - ніхто не може сказати точну кількість учасників. Попередньо сиділи, рахували, виходить приблизно 12 - 17 чоловік, але це ще "вилами поводі писано". Інформації від "копєєшніків" немає ніякої, у нас теж неясно хто піде. Ось такі справи... " Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 в пробігу я буду приймати участь 100% у святкуванні х/з давайте ми стрелканемось раніше, десь в 12:30. погутарим... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Я теж в святкуванні не буду приймати участь мабуть. Бо в мене концерт в той же день. в пробігу я буду приймати участь 100%у святкуванні х/з Добавлено через 47 секунд давайте ми стрелканемось раніше, десь в 12:30. погутарим... можна. я не проти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Я теж не проти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 ще таке питання. як там з табличками? рух в колоні як-не як... чи нах нада? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Я за!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 ще таке питання.як там з табличками? рух в колоні як-не як... чи нах нада? Як показала практика попердніх пробігів - нах нада. Але вони в мене десь є в гаражі, якщо не забуду - вкину в машину завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Буду.Знаки "К" якщо треба є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2011 я буду...правда в колоне "Бъёб"а.....жыга на поварке-буду на Моське...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2011 хто може підкинути транспортувальну ленту??? щоб завтра наклеїти нашу наклейку?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах