koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2011 я возьму с собой,там наместе и поклеим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2011 не забудьте пераевести годинник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2011 Звіт писати влом. Фоткі тут - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2011 Фоти бомба. Хочеться побачити всіх фотографів - фотозвіти, та відео. Велика кількість машин - це круто. Андрей - тобі респект за стрєлку. Дякую всім за чудову атмосферу та отриманий стаж, вести довгий "паровозік". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2011 ...вообщем приехал я из Киева на выходные на Родину одноклубники были везде тока заехал на мойку шоб сбить дорожную пыль как тут же засёк одного сбор возле "Чайки" тусня с планированием наклейки 2101.org всюду построение колоны паехали SLIP на хвосте подтягиваемся приехали автомобилисты и автомобилистки SLIP крутое зеркало на машине SLIPа вид сзади я СПАСИБО ВСЕМ было не плохо даже почувствовал ДРИНАЛИН хоть и ехали 20 км в час... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2011 ЗВЕРИ!!! МОЛОДЦЫ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 ех... шкода що я раніше поїхав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 ...вообщем приехал я из Киева на выходные на Родину одноклубники были везде тока заехал на мойку шоб сбить дорожную пыль как тут же засёк одного ... мля. ніякого особистого життя... кругом попалять ще й сфоткають... стрьомно даже десь наліво сходити від пробігу залишився дуже довольний. їхав 3-й з початку колони і як на спусках чи поворотах дивився в зеркало то просто охрєнєвав. 25 машин гуськом - це все-таки видовище! баг25 красава. гарно провів колону по маршруту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Фоти бомба. Хочеться побачити всіх фотографів - фотозвіти, та відео.Велика кількість машин - це круто. Андрей - тобі респект за стрєлку. Дякую всім за чудову атмосферу та отриманий стаж, вести довгий "паровозік". Да, зачёт тебе. Я сам знаю как это тащиться 30 км/ч и стоять на зеленый свет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Ось і тут вже є пару фот.: Посилання Все вийшло завдяки раціям котрі були у водіїв. А "зелений" - да те такий вже він був і "зелений". :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Ось і тут вже є пару фот.:Посилання там треба реєстрація для входу на форум. а мене 2 раза звідти видаляли, мабуть за малу активність. може хто ті фотки якось подругому викласти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Цитата про нас: garagebyob А жигуль клубу взагалі респект. Молодці хлопці, так тримати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Цитата про нас: garagebyob А жигуль клубу взагалі респект. Молодці хлопці, так тримати. Жигулі рулять (особливо копійки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Шкода в Кості не вийшли. Він би теж порадів... мля. ніякого особистого життя... кругом попалять ще й сфоткають... стрьомно даже десь наліво сходити А ти казав - в тебе наклейка маленька... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Бачив колону коли рухались по Ст.Бандери. Дуже гарне видовище) Жигулі на передовій) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Бачив колону коли рухались по Ст.Бандери.Дуже гарне видовище) Жигулі на передовій) Вітаю нового члена клуба. Часто бачу твою копу на С. Бандери - гарна. Я часто стою на Кооперативному технікумі. Під'їжджай - познайомимось Діма 050-443-85-57. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Ну а я мусив триматись до останнього і представляти НАШ клуб за столом в будівлі з назвою "Райский сад":az: Пройшло на ура! Сьогодні трохи організм штормить,але респект зі сторони інших представників автоклубів Є!!! Народ в захваті,що НАРЕШТІ зібрались майже всі автоклуби! Автомобілісти мають бажання розвивати цей напрямок Відео з автопробігу представлю трохи пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Ну а я мусив триматись до останнього і представляти НАШ клуб за столом в будівлі з назвою "Райский сад":az: Пройшло на ура! Сьогодні трохи організм штормить,але респект зі сторони інших представників автоклубів Є!!!Народ в захваті,що НАРЕШТІ зібрались майже всі автоклуби! Автомобілісти мають бажання розвивати цей напрямок Відео з автопробігу представлю трохи пізніше. Потрібно нам почастіше збиратися!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Вітаю нового члена клуба.Часто бачу твою копу на С. Бандери - гарна. Я часто стою на Кооперативному технікумі. Під'їжджай - познайомимось Діма 050-443-85-57. Дякую. Твою теж бачив біля Альфа банку) Я свою вже поставив на зиму в гараж. Шкода її під снігом тримати, та й холодно в машині зараз) На весну бугато планів по вдосконаленню авто. Краще вже тоді і зустрінемось. Було дуже приємно бачити "Копійки" попереду колони) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Везе їй. Моя такої роскоші не знає. Цілий рік біля під'їзду. Зимою завів, шкрибком пошкріб і в перед. А пічкою Жужи завжди славились. Ну а я мусив триматись до останнього і представляти НАШ клуб за столом в будівлі з назвою "Райский сад":az: Пройшло на ура! Сьогодні трохи організм штормить,але респект зі сторони інших представників автоклубів Є!!!Народ в захваті,що НАРЕШТІ зібрались майже всі автоклуби! Автомобілісти мають бажання розвивати цей напрямок Відео з автопробігу представлю трохи пізніше. Ну з особистим водієм і я герой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Ну а я мусив триматись до останнього і представляти НАШ клуб за столом в будівлі з назвою "Райский сад":az: Пройшло на ура! Респект тебе за это. А то я переживал что от нашего клуба вообще не будет представителей. Расскажешь как-нибудь что там обсуждали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Везе їй.Моя такої роскоші не знає. Цілий рік біля під'їзду. Зимою завів, шкрибком пошкріб і в перед. А пічкою Жужи завжди славились. А своє авто немає бажання стилізувати під Ресто? (Фліпера, занизити...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Ні. Нащастя авто я використовую по повному ( село, рибалки, ліса, мішки з пшеницею до млина...) Тому низька посадка мені не підходить З класики - викину бокові дзеркала і поставлю нікель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 З класики - викину бокові дзеркала і поставлю нікель В мене повинні бути.. якщо що звертайся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 K-452, ну дє відео? народ вже к прийому готов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах