bag2525 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 (змінено) Для інформації: З 15.11.2011р. - 15.03.2012р. по страховим компаніям прийшла зима. Тобто резину тра вже зимову вдіти, щоб не дай Бог потім комусь щось доказувати. Змінено 17 листопада 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Вгадайте де моя " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2011 я туда вернулся целым... но не всем так повезло... половина была с пробитыми колесами, у одного цепь порвалась, второй обод погнул дальше не помню... 8 ) ....ну Вы блин даёте...(цитата из кинофильма) Вгадайте де моя Ну якби не наклейка...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2011 8 ) ....ну Вы блин даёте...(цитата из кинофильма) Та да мы тогда славно покатались... больше я так не ездил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2011 bag2525, Що машину перекрасив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Доброго ранку всім. Зі святом Вас. В честь свята та сирої погоди мій жуль на "безконтактному" "зажиганні" не завівся Така ситуація була минулої осені, я замінив катушку і вроді проблема минула, але як вияснилось... ні. Що хто порадить... На що треба звернути увагу в першу чергу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 а я забув в суботу плафон в салоні виключити... сьогодні зранку був приємно здивований здохшим акуумом. напхався досхочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Доброго ранку всім. Зі святом Вас.В честь свята та сирої погоди мій жуль на "безконтактному" "зажиганні" не завівся Така ситуація була минулої осені, я замінив катушку і вроді проблема минула, але як вияснилось... ні. Що хто порадить... На що треба звернути увагу в першу чергу. На газу заводился?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Ні, на газу взагалі не хоче. Мо провода грішать? Вже завелась. Правда зі шнурка Де провода купити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 1. Сколько раз повторять - на газу машини заводить нельзя 2. В магазине кстати как показал опыт летней покупки некоторых запчастей с знакомым, на базаре цена выше чем даже в Диномо рядом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 (змінено) Кос. Я машину на газу не завожу. ( осінь-весна) В вечері приїхав, по дорозі переключився на бензин і запаркувавсь. Рано встав - завів. Коли сухий мороз вона заводиться, а от коли мряка чи дощ - вимахується. Добавлено через 1 минуту Навіть коли мряка і я завівся то перші 7км. при початковому русі вона троїть ( звичайно після прогріву). Добавлено через 3 минуты До речі... Купив провода "Тесла" завтра буду міняти. Надіюсь причина в них. Змінено 21 листопада 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 пацики, треба порада. шось стрельнуло обвішати ласточку пласмасками. думаю купити вітровики, дефлектори на капот і заднє скло. як думаєте, не буде колхоз? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 На заднє скло я бачив, після літа - він прогинається. Хіба є якісь якісніші. Вітровики в мене стоять. Я їми задоволений, і в дощ, і в холод є свіже повітря без сквозняку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 Ветровики хотя и портят картину но плюсов от них больше, остальное просто пластмасски которые портят вид + воют на скорости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 yan_kos, маєш на увазі шо від мухобойки мало толку? задній дефлектор по ідеї повинен здмухувати воду з скла... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 DerSieger, не работают, проверено + воют на скорости + сопротивление больше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 сопротивление больше- не знав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 yan_kos, мля... розстроїв... K-452, в тебе ж стоїть мухобойка, поділись враженнями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 bag2525, ну дык это ж элементарно, потому и снял кстати да и где то видел тест проводили на зубиле... по цифрам точно не скажу но разница была нормальная около ~10%... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 yan_kos, те шо на зубилі задній дефлектор працює відмінно то 100%. колись давно в баті мого був жилізний такий. то на ходу заднє скло чисте при любому дощі. стосовно переднього ось шо вичитав Результаты испытаний в аэродинамической трубе: ВАЗ – 2110 – увеличение коэффициента аэродинамического сопротивления на 0,009 (2,7%). Увеличение аэродинамической подъемной силы на передней оси на 19,7%, на задней оси – на 10,2%. ВАЗ – 2109 — увеличение коэффициента аэродинамического сопротивления на 0,013 (2,8%). Увеличение аэродинамической подъемной силы на передней оси на 23%. Результаты экспертной оценки: На машинах с накладками комары и мошки продолжают биться о стекло и размазываться по нему так же, как и без накладок. Реально “мухобойка” защищает от бомбардировки только ту узкую зону, которую прикрывает. Крепится накладка опять же не к воздуху. В узкую щель между ней и капотом вместе с возникающим вихрем хорошо всасывается песок, удалить который, не сняв накладку, сложно. А так как в движении и капот, и накладка вибрируют, то песчинки оставляют на лакокрасочном покрытии все более глубокие царапины. Плюсы – сомнительные. Минусы – некоторое увеличение расхода топлива и аэродинамической подъемной силы; натиры на передней кромке капота под накладкой при длительной ее эксплуатации. Резюме – “мухобойки” не просто бесполезны – в какой – то мере даже вредны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 DerSieger, а я за зад и не говорил а остальное вот и подтверждение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Мухобойка стоїть.Незнаю як мух відганяє)),але не виє і не свистить. Може все діло в тому під яким кутом ставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 ...та скорей на какой скорости ездить)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 А на наших ламборджинях приблизно до 100 км\ч і усьо,ф-ф-фатит! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 моя при 120 начинал завывать каг бы крейсерская по норм дороге Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах