bag2525 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Доброго ранку. ( як що його можна так назвати). Дякую Вам. Вибачте що не писав самі розумієте... Сьогодні вже заберу дружину з сином до дому, надіюсь п'янки закінчаться. За всіма Вами заскучав, був би радий побачити. Бачу Ви свої копи бережете, їздите мало. Мій же як завжди кожен день несе службу біля роботи. Бачив вчора на продуктовому ринку червону копійку з нашою символікою, хто це? чому його не чути? Ах да. Родили нормально ( самі). Син 3,4кг. 52см. Здоровенький. Плануємо назвати Ігорем. При зустрічі з мене само собою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Діма молодець! вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Приєднуюсь до привітань! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 И мы присоединаемся к поздравлениям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Пусть здоровенький растёт!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Приєднуюся до привітань!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 Вітаю.Хай здоровенький росте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Доброго дня. У мене прохання: Порекомендуйте доброго моториста - потрібно визначитись чи робити свій мотор чи шукати інший. Що порадите? Хочу толкового, щоб все до толку розказав, прикінув по грошам, короче зробив "під ключ". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Беру мотор. 1,2. Сьогодні планую поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Скільки за мотор дав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Беру мотор. 1,2. Сьогодні планую поставити. Поставив? Як відчуття? Там вся проблема в газі - через нього тупить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 За мотор дав аж 750грн + 50грн (холопці їхали з Посягви показувати) + 50грн. ( установка) - віддав свій старий мотор ( з нього масло сочилось з усіх дир, кожні 2 000 доливав 500г. масла). Плюс новий тосол, фільтра, масло = 310грн. Регулювання клапанів та запалювання = 100грн. І того 1 260грн. Через 5 000 поміняю знову масло (зараз мотор їздить щоб почиститись). Вся проблема не тільки в "газі". Мотор потрібно було робити повністю ( шліфувати блок, міняти клапана і т.д.), а робота теж не дешева. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 Як зара машинка себе поводить з новим мотором? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Наче була загружена, а зараз полегшала.Легше розганяється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Всім привіт.цієї осені став вазоводом. копійкою задоволений.хороша машина за ці гроші. накрився стартер вчора.буду заводити з товкача на стоянці бо треба їхати в Славуту. а до цього взагалі нічого серйозного не було. хотілось би дізнатись коли буду ть зустрічі щоб познайомитись поближче.надіюсь шо вирвусь(сам з Рівного а от дівчина в Славуті,там і працюю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Всім привіт.цієї осені став вазоводом.копійкою задоволений.хороша машина за ці гроші. накрився стартер вчора.буду заводити з товкача на стоянці бо треба їхати в Славуту. а до цього взагалі нічого серйозного не було. хотілось би дізнатись коли буду ть зустрічі щоб познайомитись поближче.надіюсь шо вирвусь(сам з Рівного а от дівчина в Славуті,там і працюю) Як снігу не буде на дорогах і приморозків, думаю буде зустріч.. Як вам мої карти?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 А ЯК ВСТУПИТИ В клуб? ну шо б наклейку отримати і все таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 Ти вже "вступив" . Вітаю нового учасника клубу. Бажаю щоб копійка радувала тебе, а ти її. Давай фото машинки. А наклейку, думаю при зустрічі, отримаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 дякую чекаю зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 нунаклейку можно и раньше получить...просто со мной договорится о встрече)) а у меня сегодня тяжолый понедельник (во всех смыслах)....еще одна КПП нарылась на "Мосе"((((...тупо заклинила в Верхове...почти добрася до Ровно...а вот Лафетчики сцуки дерут 3 шкуры-350 р ,чтоб до города довезти... Profesor,-приветствуем в клубе!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 нунаклейку можно и раньше получить...просто со мной договорится о встрече)) а у меня сегодня тяжолый понедельник (во всех смыслах)....еще одна КПП нарылась на "Мосе"((((...тупо заклинила в Верхове...почти добрася до Ровно...а вот Лафетчики сцуки дерут 3 шкуры-350 р ,чтоб до города довезти... Тоесть у тебя так заклинило что даже нейтралка не включалась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 ...та типа того...только вот я успел на нитралку скинуть-и на єтом всё-ничего нельзя включить...ну и передо не крититцо вообще...тупо на силу заволокали на лавету!!!!!!!!!..на данный момент найдена коробка...договоренно о замене...попутно будут замененны передняя балка ...задние стойки...ну и по ходу (если успеетсцо ) передний супорт!!!!!!!!!!!!!!...правда только в среду...короче в пятницу я так думаю буду снова в строю!!!!!!!!!пока на 7-ке недоделанной катаюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 (змінено) на 7-ке недоделанной катаюсь)) От завжди так! Опять весна,опять грачи..... Мої вітання Profesor! Ну і всіх з весною! Як потеплішає десь виїдем. Ну і моїй копійчині цього року виповнилось 40!!! Змінено 13 березня 2012 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Дякую за теплу зустріч)) я сам не знаю коли буду в Рівному.бо зараз живу в Славуті( ля мур...так сказать завів) але спишемось то прилечу.фоточки поки шо 3 закинув в альбом свій. в мене теж на днях стартер накрився и ремень лопнув.то точно шо весна прийшла))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 (змінено) братушки. хто гарно розбирається в підвісці? потрібна допомога. якісь нехарактерні звуки в передку. не можу поставити діагноз, бо ще сам не розбирав ніразу передок і не сильно шурупаю. хелп. Змінено 23 березня 2012 користувачем DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 братушки. хто гарно розбирається в підвісці? потрібна допомога.якісь нехарактерні звуки в передку. не можу поставити діагноз, бо ще сам не розбирав ніразу передок і не сильно шурупаю. хелп. Ну ми з Вєталєм не одну перебрали, але я зараз не в Рівному... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах