DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 K-452, скоріше за все поїду в суботу зранку, можливо залишусь до понеділка то не змагання, а просто на рибалку в гориньгород. як хочеш підтягуйся. причину, здається, знайшов. правда не можу зтверджувати шо то воно 100%. побачимо через рік дійшов висновку шо то вал маслонасоса і грибок. вони не "заводські" а трохи були перероблені кулібінами з метою "покращення"... викинув його нах і поставив новий вал і грибок. щоб докладніше пояснити сьогодні зфоткаю те шо було і покажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 в суботу зранку Вах! не виходить. Ну нічого, якось потім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 K-452, скоріше за все поїду в суботу зранку, можливо залишусь до понеділкато не змагання, а просто на рибалку в гориньгород. як хочеш підтягуйся. причину, здається, знайшов. правда не можу зтверджувати шо то воно 100%. побачимо через рік дійшов висновку шо то вал маслонасоса і грибок. вони не "заводські" а трохи були перероблені кулібінами з метою "покращення"... викинув його нах і поставив новий вал і грибок. щоб докладніше пояснити сьогодні зфоткаю те шо було і покажу. Всеж таки грибок варто ставити від ниви... він має більшу площу (тобто тршки довший). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 (змінено) я нивовський і поставив ось шо має бути по феншую " rel="external">Посилання а ось шо було в мене " rel="external">Посилання в народі ходить думка, шо дрібні зуби на валу маслонасоса можуть швидко злизатись і маслонасос не буде качати. тому зуби на валу обрізають і на наждаку виточують квадрат на валу. а в грибок впресовують туку хрєнь з квадратною диркою. квадрат, тіпа, ніколи не злижеться. тільки от на валу квадрат виточував мабуть якийсь в зюську пяний слюсар, тому що то зовсім не квадрат а трапеція і сторони того квадрата мали різну довжину та кут нахилу шо в повздовжній шо в поперечній площині. тому грибок ставав на вал не рівно і з вертикальним люфтом з точкою опори на валу. через це, по моїй думці, було нерівномірне навантаження грибка на кабанець, через шо його і злизувало. на даний момент в мене це офіційна причина виходу з ладу допоміжного валу. як воно насправді буде видно. Змінено 30 травня 2012 користувачем DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 Яж казав ВІДЬМИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 то шо? по пивку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 то шо? по пивку? пішли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2012 ну, шо гражданє бєздельнікі, алкаголікі, тунєядци. бачу, стрелку з вами хрен заб'єш. значить поїду знову на рибалку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2012 DerSieger, Треба з тобою якось поїхати,фото зробити і тут викласти. Може і в "п'яниць і тунєядцов" бажання з'явиться поспілкуватись з природою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 DerSieger, Треба з тобою якось поїхати,фото зробити і тут викласти. Може і в "п'яниць і тунєядцов" бажання з'явиться поспілкуватись з природою. на тобі фото з цих вихідних: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання на наступний тиждень їду на 4 дні. до речі, хто мені фа-факав в неділю на дундича? незнайома машина з клубною наклейкою, номера не присік... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 DerSieger, Багато наловив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 AlexACS, не дуже. розраховував на більше, але була жара сильна і без вітру. погано клювало. достав тільки 10 рибин загальною вагою 59 кг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Я таких в житті велиих не ловив=) тра буде спробувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 до речі, хто мені фа-факав в неділю на дундича? незнайома машина з клубною наклейкою, номера не присік... фа-факав я) приїжав в гості до своїх на вихідні.я живу в шостому домі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2012 Profesor, в шостому на дундича? я в третьому. раз ми сусіди, давай хоч з тобою пивка тяпнем, раз ніхто більше не хоче зібратись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 та не проблєма. якожні вихідні приїжаю. 0964238370 Славік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2012 SLIP'ыч, koza-nostra я уже о двух колесах пора тряхнуть стариной и выбраться куда-то)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2012 SLIP'ыч, koza-nostra я уже о двух колесах пора тряхнуть стариной и выбраться куда-то)) Ой пора! Ой пора! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2012 Я думаю Вєталю зараз трішки не до того - в нього приємні хлопоти Ну а я то взагалі ідею підтримую. Треба конкретні пропозиції Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2012 ...эт да...в ближайшее время мне никуда не выбратся!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2012 Пропозиція проста.Вихідний день.Виїзд недалеко десь.Заценяємо японське двохколесне чудо.Або просто пішки - точка А і по пивасику,звісно теж в вихідний.Можна ввечері. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2012 SLIP'ыч, koza-nostra я уже о двух колесах пора тряхнуть стариной и выбраться куда-то)) Вітаю з здійсненням заповітної мрії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2012 дешо продаю. Посилання може кому шо треба... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 хлопці. є в кого зичнути на вихідні маленьку болгарочку? дуже треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 тобі багато різати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах