AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Нажаль я в неділю задіяний на виборах (член комісії) тому проїхатися з вами в неділю нажаль не вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Нажаль я в неділю задіяний на виборах (член комісії) тому проїхатися з вами в неділю нажаль не вийде Жаль-1. Прохання відписатись інших учасників (якщо змінились ваші плани на неділю). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Жаль-1. Прохання відписатись інших учасників (якщо змінились ваші плани на неділю). Хоча поговорю з головою комісії можливо відпустить на 1,5 годинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 А на яке число ви пробіг запланували? на наступну неділю (28 жовтня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 я теж задіяний у виборах , дуже хотів стати учасником пробігу пропоную організувати зустріч після пробігу в якийсь день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 так склалось, що я сьогодні їду з міста на декілька днів. доступу в нет не буде. вертатись скоріше за все буду в неділю і можливо таке, що не встигну до 12. тому організовуйтесь без мене, а я вже постараюсь попасти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 давайте підведемо проміжні підсумки.маршрут, я так розумію, всіх влаштоує. збори на 11, виїзд 12 вважаю цілком оптимальним. буде годинка щоб погутарити і поклеїти наклейки. на даний момент виявили бажання пробігтись: DerSieger SLIP BoDiK K-452 Pursuit DR1V3R koza-nostra Ewdoha Pursuit Profesor Шось мовчить AlexACS, але я думаю він буде. Отже 28.10.2012,"фреш" бокова стоянка. Не забудьте клубний прапор. Ну й залізяки,які вміють робити фото та відео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Фотік візьму, мийте машини) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 В день виборів будемо з червоним прапором кататися? %) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 Це аполітична акція) Можна ще прапор України до пари, якщо є де взяти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 В Славіка є прапор України - теоретично він його візьме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 В Славіка є прапор України - теоретично він його візьме По любому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Нещодавно до вас приеднався . Завтра нажаль не зможу приеднатись до пробiгу так як машина на ремонтi.Як часто ви проводите такi авто пробiги, хотiлося б прийняти участь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Клубний прапор у кого? До речі в мене, в куточку стоїть %) Нещодавно до вас приеднався . Завтра нажаль не зможу приеднатись до пробiгу так як машина на ремонтi.Як часто ви проводите такi авто пробiги, хотiлося б прийняти участь. Велкам. Такі пробіги не часто - на день автомобіліста, на день народження "копійки" та і все мабуть. А зустрічі взагалі залежать від активності учасників - бачу зараз багато нових людей прийшло, то може і частіше будемо зустрічатись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 (змінено) від активності учасників - Змінено 28 жовтня 2012 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ewdoha 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 ППЦ! Мене на роботу викликали.... Все пропало((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Чекаємо фото/відео звітів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Чекаємо фото/відео звітів Попробую щось зліпити,заодно побачим що може китайська мильничка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 а я доречі бачив на Грушевського як ви їхали з прапорами і фордовцями, я якраз на обід їхав (відпустили з виборчої дільниці) потім заїхав на Фреш думав що круг матнетесь і на Фреш приїдете але нікого не застав як на рахунок організувати зустріч в цю суботу чи неділю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Чекаємо фото/відео звітів В мене пару фотографій теж буде. Ще питання до тебе, на рахунок скрипів в передку: перевірив при мокрій погоді нічого не скрипить, це точно сайленти? я десь читав таке не можу знайти. На шарові не грішити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Привіт всім. Я нажаль цього року просидів біля свого авто Ось чому: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Сорі за флуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 В мене пару фотографій теж буде. Ще питання до тебе, на рахунок скрипів в передку: перевірив при мокрій погоді нічого не скрипить, це точно сайленти? я десь читав таке не можу знайти. На шарові не грішити? Ну шарові можуть бути теж вбиті незалежно, так що тут нічого сказати не можу. Але в мене це точно сайленти - я брав нові "балаковські" - і така ж фігня - в суху погоду риплять сильно, проїдеш по калюжах - перестає. Можна ще ВДшкою пшикати... Висновок - або такі сайленти - або різані пружини так впливають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 от і в мене балаковську, проїхали всього пару тисяч, треба було брати поліуритан. А Вд-шкою теж спробую. Я думаю різані пружини тут ні до чого, раніше такого не було, та й в людей з цим проблем не виникало, а з сайлентами- ця річ часто піддається сумнівам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Всiм привiт. Нарештi знайшов хвилинку поспiлкуватись з одноклубниками.Хочу трохи розповiсти про свое авто та запитати порад про шляхи його полiпшення.Машину батько купив на прикiнцi 1978 року машина пройшла бiльше 350 000 км. пicля чого було проведено капремонт у 2009 роцi. Батько даруючи менi цю машину запевнив мене що вона пройде ще стiльки якщо за нею дивитись. Нещодавно встановив коробку з Полонеза. Пiд час тест драйву побачив що потужностi двигуна не вистачае, якщо в машинi знаходиться 5 пасажирiв, пята передача не тягне. Питання: чи можливо модернiзувати двигун щоб на низьких та середнiх обертах збiльшити тягу? двигун 1300 поршня 79,8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Так, можливо. Можна встановити так званий низовий розпредвал, міст від 2102 з передаточним числом 4.44. Ще можна встановити мотор від 2103 або 2106, але тоді треба мабуть міняти техпаспорт. 2101 і 21011 розроблялися з 4-ступінчастою коробкою передач. 5-а передача в Полонезівській коробці прискорююча, тобто служить для підтримки рівномірного руху по рівній дорозі або на некрутих спусках. Спробуй створити бортжурнал на цьому форумі, щоб більше людей туди заглядали і підказували, що і як. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах