Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Нажаль я в неділю задіяний на виборах (член комісії) тому проїхатися з вами в неділю нажаль не вийде :(

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Нажаль я в неділю задіяний на виборах (член комісії) тому проїхатися з вами в неділю нажаль не вийде :(

Жаль-1.

Прохання відписатись інших учасників (якщо змінились ваші плани на неділю).

Поділитися повідомленням

Жаль-1.

Прохання відписатись інших учасників (якщо змінились ваші плани на неділю).

Хоча поговорю з головою комісії можливо відпустить на 1,5 годинки :)

Поділитися повідомленням

я теж задіяний у виборах :(, дуже хотів стати учасником пробігу

пропоную організувати зустріч після пробігу в якийсь день

Поділитися повідомленням

так склалось, що я сьогодні їду з міста на декілька днів. доступу в нет не буде. вертатись скоріше за все буду в неділю і можливо таке, що не встигну до 12. тому організовуйтесь без мене, а я вже постараюсь попасти.

Поділитися повідомленням

давайте підведемо проміжні підсумки.

маршрут, я так розумію, всіх влаштоує. збори на 11, виїзд 12 вважаю цілком оптимальним. буде годинка щоб погутарити і поклеїти наклейки.

на даний момент виявили бажання пробігтись:

DerSieger

SLIP

BoDiK

K-452

Pursuit

DR1V3R

koza-nostra

Ewdoha

Pursuit

Profesor

Шось мовчить AlexACS, але я думаю він буде.

Отже 28.10.2012,"фреш" бокова стоянка. Не забудьте клубний прапор. Ну й залізяки,які вміють робити фото та відео:)

Поділитися повідомленням

В Славіка є прапор України - теоретично він його візьме

По любому

Поділитися повідомленням

Нещодавно до вас приеднався . Завтра нажаль не зможу приеднатись до пробiгу так як машина на ремонтi.Як часто ви проводите такi авто пробiги, хотiлося б прийняти участь.

Поділитися повідомленням

Клубний прапор у кого?

До речі в мене, в куточку стоїть %)

Нещодавно до вас приеднався . Завтра нажаль не зможу приеднатись до пробiгу так як машина на ремонтi.Як часто ви проводите такi авто пробiги, хотiлося б прийняти участь.

Велкам. Такі пробіги не часто - на день автомобіліста, на день народження "копійки" та і все мабуть.

А зустрічі взагалі залежать від активності учасників - бачу зараз багато нових людей прийшло, то може і частіше будемо зустрічатись.

Поділитися повідомленням

від активності учасників - :da:

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

Чекаємо фото/відео звітів ;)

Попробую щось зліпити,заодно побачим що може китайська мильничка.

Поділитися повідомленням

а я доречі бачив на Грушевського як ви їхали з прапорами і фордовцями, я якраз на обід їхав (відпустили з виборчої дільниці) потім заїхав на Фреш думав що круг матнетесь і на Фреш приїдете але нікого не застав :(

як на рахунок організувати зустріч в цю суботу чи неділю?

Поділитися повідомленням

Чекаємо фото/відео звітів ;)

В мене пару фотографій теж буде. Ще питання до тебе, на рахунок скрипів в передку: перевірив при мокрій погоді нічого не скрипить, це точно сайленти? я десь читав таке не можу знайти. На шарові не грішити?

Поділитися повідомленням

Привіт всім. Я нажаль цього року просидів біля свого авто :(

Ось чому: :bp:

Зображення" rel="external">Посилання

Зображення" rel="external">Посилання

Сорі за флуд

Поділитися повідомленням

В мене пару фотографій теж буде. Ще питання до тебе, на рахунок скрипів в передку: перевірив при мокрій погоді нічого не скрипить, це точно сайленти? я десь читав таке не можу знайти. На шарові не грішити?

Ну шарові можуть бути теж вбиті незалежно, так що тут нічого сказати не можу.

Але в мене це точно сайленти - я брав нові "балаковські" - і така ж фігня - в суху погоду риплять сильно, проїдеш по калюжах - перестає. Можна ще ВДшкою пшикати... Висновок - або такі сайленти - або різані пружини так впливають.

Поділитися повідомленням

от і в мене балаковську, проїхали всього пару тисяч, треба було брати поліуритан. А Вд-шкою теж спробую. Я думаю різані пружини тут ні до чого, раніше такого не було, та й в людей з цим проблем не виникало, а з сайлентами- ця річ часто піддається сумнівам.

Поділитися повідомленням

Всiм привiт. Нарештi знайшов хвилинку поспiлкуватись з одноклубниками.Хочу трохи розповiсти про свое авто та запитати порад про шляхи його полiпшення.Машину батько купив на прикiнцi 1978 року машина пройшла бiльше 350 000 км. пicля чого було проведено капремонт у 2009 роцi. Батько даруючи менi цю машину запевнив мене що вона пройде ще стiльки якщо за нею дивитись. Нещодавно встановив коробку з Полонеза. Пiд час тест драйву побачив що потужностi двигуна не вистачае, якщо в машинi знаходиться 5 пасажирiв, пята передача не тягне. Питання: чи можливо модернiзувати двигун щоб на низьких та середнiх обертах збiльшити тягу? двигун 1300 поршня 79,8

Поділитися повідомленням

Так, можливо. Можна встановити так званий низовий розпредвал, міст від 2102 з передаточним числом 4.44. Ще можна встановити мотор від 2103 або 2106, але тоді треба мабуть міняти техпаспорт. 2101 і 21011 розроблялися з 4-ступінчастою коробкою передач. 5-а передача в Полонезівській коробці прискорююча, тобто служить для підтримки рівномірного руху по рівній дорозі або на некрутих спусках. Спробуй створити бортжурнал на цьому форумі, щоб більше людей туди заглядали і підказували, що і як.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз