SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Фото з пробігу від фордоводів: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 (змінено) Бачив фоткi з пробiгу.Фоткi гарнi. Тiльки я не зрозумiв навiщо було тягати того форда? вiн що? не заводився? Змінено 29 жовтня 2012 користувачем Grisha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Бачив фоткi з пробiгу.Фоткi гарнi. Тiльки я не зрозумiв навiщо було тягати того форда? вiн що? не заводився? То пірати Басовкутського моря (чорний прапор бачив?))так над людьми знущались А так,то невеличке змагання на час.Яка з команд бистріш протягне авто на час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 i хто перемiг у цiх змаганнях? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Батько даруючи менi цю машину запевнив мене що вона пройде ще стiльки якщо за нею дивитись. Легенько! i хто перемiг у цiх змаганнях? Чесно кажучи,не знаю.Бо ми(ВАЗ) бистро роз'їхались у справах. Пам'ятаю кращий час був 6,8 сек приблизно. Наш час був 7с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Мої фотографії з дня автомобіліста. Фігурантів небагато, наступного разу треба більше учасників. Краще в кращу погоду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Зачьотні фотки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Мої фотографії з дня автомобіліста.Фігурантів небагато, наступного разу треба більше учасників. Краще в кращу погоду) класні фото! шкода що я не зміг приїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 гарні фотки. то було 5 машин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 (змінено) гарні фотки. то було 5 машин? наших - 3! Але красавіс-с-си Pursuit, Змінено 31 жовтня 2012 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 а чо на фотках 5 жиг? ви їх залучили в наші ряди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 а чо на фотках 5 жиг? ви їх залучили в наші ряди? Інтуітивно припаркувалися біля схожих машин) Та і їхали вони разом з нами від Чайки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Класнi фотки. Шкодую що не прийшов подивитись,хоча живу поруч на мокрому. Сьогоднi в гаражi знайшов невелику коробку з супер дивайзом вiдчизняного автопрома.На коробцi написано (радiозавод *сигнал* м.Самбiр . автомобiльний електроний тахометер Амфiтон-Тахо) . В середенi чорний пласмасовий пристрiй невiдомого походження та iнструкцiя до нього. Питання? Чи варто спробувати встановити цей дивайз на авто,чи краще покласти його туди де вiн ранiше лежав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Класнi фотки. Шкодую що не прийшов подивитись,хоча живу поруч на мокрому. Сьогоднi в гаражi знайшов невелику коробку з супер дивайзом вiдчизняного автопрома.На коробцi написано (радiозавод *сигнал* м.Самбiр . автомобiльний електроний тахометер Амфiтон-Тахо) . В середенi чорний пласмасовий пристрiй невiдомого походження та iнструкцiя до нього. Питання? Чи варто спробувати встановити цей дивайз на авто,чи краще покласти його туди де вiн ранiше лежав. Я ставив колись БК-3 чи щось таке - показував годинник, напругу або оберти - штука корисна беручи до уваги, що жодного із зазначенних приладів в 2101(1) немає. Я думаю варто спробувати - в мене підключалося трьома дротами: "+", маса, котушка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2012 Сьогоднi в гаражi знайшов невелику коробку з супер дивайзом вiдчизняного автопрома.На коробцi написано (радiозавод *сигнал* м.Самбiр . автомобiльний електроний тахометер Амфiтон-Тахо) . В середенi чорний пласмасовий пристрiй невiдомого походження та iнструкцiя до нього. Питання? Чи варто спробувати встановити цей дивайз на авто,чи краще покласти його туди де вiн ранiше лежав. якшо робочий, звісно шо став. я завдяки тахометру суттєво зменшив витрати палива. підбираючи оптимальні обороти двигуна в мене з 12л. газу по місту вже меньше 10 (мотор 1,6 літри) а по трасі всі 8. тахометр корисна річ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2012 Grisha,-полюбому став,помагают и тах,и вольтметр-у меня на старой копе глючил реле-регулятор,благодаря такому девайсу ни разу не посадил акум...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Всiм привiт. Сьогоднi знову зайшов до гаража.Пробував пiдключити електроний тахометер.Не встановлював а тильки пiдклюив i подивився як працюе.Виходячи з того що на ньому тiльки двi цифри i крапка зрозумiв що холостi обороти в мене десь 880 обертiв на хвилину. Дякую всiм за пораду.Дуже корисна рiч,хоча i пролежала майже десять рокiв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 Всiм привiт.Пiдкажiть будласка де можна купити шатуни 129 мм. на ваз. Бажано у нас в мiстi. На крайнiй випадок силку в iнтернетi. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 От вам і прикол.... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 От вам і прикол....Посилання Як тобі вдається моніторити машину через стільки часу після продажу не маючи особистих контактів з тіпком, що її купив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 Ти не повіриш... Я не моніторю. Просто цю машинку знає багато людей от і дзвонять-повідомляють. Мо викупити назад? Але зараз не вистачить коштів, а ні щоб купити, а ні щоб відкатати її в попередній стан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2012 От вам і прикол....Посилання Це не прикол - плакати хочеться А про чергу бажаючих купити тобі не повідомляли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2012 незнаю. До речі при продажі була домовленість, що цього місяці він ставить авто на себе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2012 (змінено) Вибачте за флуд... Вже забрав авто: " rel="external">Посилання Змінено 21 листопада 2012 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2012 відео з дня автомобіліста 2012р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах