SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 відео з дня автомобіліста 2012р прикольно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 відео з дня автомобіліста 2012р Цікаво було подивитися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 Цікаво знати кому сподобається таке відео Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 Цікаво знати кому сподобається таке відео Посилання мені сподобалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 мені сподобалось ну так вперед до такого результату) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) ну так вперед до такого результату) занижувать не хочу бо точно десь застрягну дніщем, а машина досталась в повному стоці і все шо я познімав лежить в гаражі так що при бажанні це я думаю буде не тяжко доречі треба якось зустрітись, на настуній неділі маю забирати машину з ремонта, хоть поблище познайомитись, а то після пробігу на який я нажаль не зміг приїхати нічого і не організовувалось. Змінено 22 листопада 2012 користувачем BoDiK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 Цікаво знати кому сподобається таке відео Посилання Гарне вiдео.Гарнi машини.Але це не базова комплектацiя а ближче до гоночних авто .З нашими дорогами та ямами на такому авто буде важко . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Цікаво знати кому сподобається таке відео Посилання машинки, звісно, зачотні. але наразі ми свої використовуємо в повсякденному житті, в т.ч. поїздки на рибалку, природу і в село, а на занижених то не реально робити. був би в мене ще якийсь ікс-пятий, тоді можна було б і потюнінгувати жигу. да й таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Гоночності в таких авто рівно стільки скільки в стокових Жигулях, хіба що різані пружини. Хто хоче той і двигун доводить, але це вже зовсім інша розмова. Основне в цьому напрямку це візуальний стиль авто. До мене вже декілька чоловік зверталися на рахунок вайтів, думаю що в Рівному скоро додастья ще прихильників Ресто тематики. При теперішній посадці звісно в село не поїдеш, вірніше поїдеш але не всюди це буде гладко) А от при -2 витках на пружинах я їздив і в ліс по гриби і на відпочинок при 4-5 пасажирах. Тут головне бажання стилізувати. Але як кажуть - кожному своє) Багато чим доводиться жертвувати, я вже звик до поганих реалій наших доріг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 то як на рахунок зустрічі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 моя машина вже на приколі в гаражі, виїде аж весною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 то як на рахунок зустрічі? Я не проти.Пропонуйте час ,місце.Може кудись проїдемось(лісок,водичка). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Я не проти.Пропонуйте час ,місце.Може кудись проїдемось(лісок,водичка). я машину забрати з ремонту маю з неділі але ще точну дату не знаю (майстер казав днів 10-15 пройде а здав я її 13числа), а на вихідних не получиться бо їду на дачу, хіба що будній день і то після 18:30 бо на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 хлопці, мені потрібний неробочий прибор температури ох.рідини від шістки. а точніше потрібна бляшка на якій шклала намальована. тіпа ось ця" rel="external">Посилання в горошому стані. може де в кого валяється? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2012 хлопці, мені потрібний неробочий прибор температури ох.рідини від шістки. а точніше потрібна бляшка на якій шклала намальована. тіпа ось ця в горошому стані. може де в кого валяється? В мене точно шось валяється, але не пам’ятаю - чи масло, чи вода. От тільки точно пам’ятаю, шо шкала там на 4- моя машина вже на приколі в гаражі, виїде аж весною А на чому їздиш зимою? Друга машина чи маршрутка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2012 А на чому їздиш зимою? Друга машина чи маршрутка? На маршрутках) вже набридло, а ще навіть снігу не було) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 забрав сьогодні машину з кап ремонту але погода не тішить але що поробиш Зима, так що заганяємо своїх коней і організовуємо зустріч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 ну шо, хлопці. погодка шикарна. може зберемось на якомусь плацу і покрутимось, щоб аж голова запаморочилась? лопатка в мене в машині є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 (змінено) ну шо, хлопці. погодка шикарна. може зберемось на якомусь плацу і покрутимось, щоб аж голова запаморочилась? лопатка в мене в машині є. Реноме?? Але щено лопатою біля гаража годину працював,через хвилин 40 знов замете. А мож по пивку і в блуд? Змінено 10 грудня 2012 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 Реноме??А мож по пивку і в блуд? це можна потім. я вже другий день з машини не вилажу. може я і псіх, але мені так подобається такою погодою їздити шо то капець. біля реноме можна. там плацдарм хороший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 Я їхав в неділю до Львову майже 6(!!!) годин через ту погоду і фури... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 ходив сьогоднi до гаража. снiгу в колiно, навiдь дверi ледве вiдчинив .Вiдкинув снiг , походив довкола машини,попримiряв кiтайськi дзеркала ,бо iнших нема , забрав акумулятора на зарядку та i пшшов до дому. Пiдходячи до будинку зустрiв сусiда який купив новий Рено-Дастер самий дешевий позашляховтк ,лише мiсяць тому,дивлюсь а зад у машини уже побитий .Я зробив вигляд що не побачив ,i подумав, добре що не виiхав ,мiг би опинитися на його мiсцi .В таку погоду це легко .Так що до весни виiзжати не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 (змінено) яка фiрма робить нормальнi поршневi кiльця.недорогi.буду робити мотора ,вже купив колiнвал 21213 шатуни 129 мм .поршнi мiняти не буду, вони ще 3000 не пройшли .Я i кiльця залишив би.але коли купляли все для ремонту двигуна то продавець умовив взяти якiсь дешевi,сказав що пiсля обкатки iх треба мiняти.Я ще тодi подумав ,а якже на заводi збирають i вони потiм iздять 100 000 км а не 3000 до замiни.Якщо хтось знае ,пiдкажiть будьласка. Змінено 10 грудня 2012 користувачем Grisha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2012 ...продавець умовив взяти якiсь дешевi,сказав що пiсля обкатки iх треба мiняти... який сенс ставити ті кольца і через місяць знову робити мотора? під час обкатки кольца ж притераються до гільзи, стають на своє місце. під час обкатки навіть може брати трохи масла, а потім стає все гуд, бо кольца притераються. якщо через 1000 км. ставити нові кольца це знову обкатка, знову нові прокладки. щось я логіки в цьому не бачу. кольца повинні ставитись раз і на завжди, аж поки не кончиш знову мотора, а не для обкатки. я собі місяць назад поставив польські, кажись "пріма" називаються. вже 3000 накатав - політ нормальний. головне брати такі кольца щоб не гнулись в руках як алюмінієва проволка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2012 а за скiльки брав поршневi кiльця? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах