DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2012 а за скiльки брав поршневi кiльця? а х/з за скільки. я брав скопом кольца, сальніки клапанів, масло, фільтр, прокладки і ше кучу мєлочовки. платив загальною сумою, тому не можу сказати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2012 в кого є зичнути на день-два мікро сд на 32 гб класу 6 або вище? мені потрібно протестити один прилад, чи захаває він її, шоб дарма не купляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 Привіт земляки, хочу на весну брати своє перше авто націлився на Ваз 2101, так як дешево, доступно и можна не боятися своєми руками його крутити))) а так хотів би отримати пораду стосовно покупки, де купляти нащо звертати увагу, а то зараз ще всунуть що на ньом живого місця не буде, так і майстри до наступной весни не зроблять і не поїздиш.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 Привіт земляки, хочу на весну брати своє перше авто націлився на Ваз 2101, так як дешево, доступно и можна не боятися своєми руками його крутити))) а так хотів би отримати пораду стосовно покупки, де купляти нащо звертати увагу, а то зараз ще всунуть що на ньом живого місця не буде, так і майстри до наступной весни не зроблять і не поїздиш.... Найкраще підшукати щось тут на форумі - в купівлі-продажу. Бажано машину когось із клубнів з бортовим журналом - будеш мати прозору історію авто. Якщо вже немає нічого підходящого тоді шукати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 Найкраще підшукати щось тут на форумі - в купівлі-продажу. Бажано машину когось із клубнів з бортовим журналом - будеш мати прозору історію авто. Якщо вже немає нічого підходящого тоді шукати... да мені а би в більш менш стані, щоб самому знею ковирятись.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2012 На яку суму розраховуєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2012 хотілось би до 5 000 грн, я так подивився що за такі гроші вже така консерва буде, поки буду збирати до весни думаю 5 000 точно назбираю, а там вже трохи в батькив якщо що попрошу в друзів займу іще пару назбираю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2012 Shonrens, маю сумніви шо за 5 т.грн. шось толкове зможеш знайти. то буде корч для цікавого проведення часу в гаражі на протязі 2-3 років. хіба дуже сильно повезе. мій батько пару місяців тому вихватив доволі живеньку жулю за 1 косарь зелених, з незначними дефектами. але то йому просто повезло. він машини не шукав, так як має. просто випадково знайомий розповів шо продається, то мусив купити, бо жалко було упустити таку машину за такі гроші. удачі тобі в пошуках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2012 Shonrens, маю сумніви шо за 5 т.грн. шось толкове зможеш знайти. то буде корч для цікавого проведення часу в гаражі на протязі 2-3 років. хіба дуже сильно повезе.мій батько пару місяців тому вихватив доволі живеньку жулю за 1 косарь зелених, з незначними дефектами. але то йому просто повезло. він машини не шукав, так як має. просто випадково знайомий розповів шо продається, то мусив купити, бо жалко було упустити таку машину за такі гроші. удачі тобі в пошуках. дякую, а якщо наприклад знайду якийсь не поганий варіант, можна буде звертатись за консультацією? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2012 дякую, а якщо наприклад знайду якийсь не поганий варіант, можна буде звертатись за консультацією? я не сильно і спеціаліст, щоб допомогати при купівлі. це шоб мого батю - він за 15 секунд може сказати все про машину, але він у вінницькій області живе. а я шо знаю те підскажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2012 З власного досвіду: шукай дядьків в селах,що продають по оголшенню. Як правило машинки доглянуті,але не модні,бо онук(чи онука) хоче ёно марьку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2012 З власного досвіду: шукай дядьків в селах,що продають по оголшенню. Як правило машинки доглянуті,але не модні,бо онук(чи онука) хоче ёно марьку ясненько))) я то думав навпаки що вони вних урекані так як їм цікаво в ній картопельку возити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2012 Всіх з наступаючим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2013 з Новим Роком!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2013 з новим роком, жигулісти!!! хватить бухать! їдем десь покатаємся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2013 (змінено) хотілось би до 5 000 грн, я так подивився що за такі гроші вже така консерва буде, поки буду збирати до весни думаю 5 000 точно назбираю, а там вже трохи в батькив якщо що попрошу в друзів займу іще пару назбираю.... Зацiкавився темою. Дививяся огллошення по Рiвному . Був здивований що можна купити жигуля меньше нiж за 5 000 грвень. Але бiльш меньш пристойнi машини починаються вiд 12 000 гривень.Одна порада. Купуючи машину проси власника щоб вiн зняв ii з облiку в гаi .Це позбавить тебе масси неприемних несподiванок . Змінено 1 січня 2013 користувачем Grisha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 січня 2013 з новим роком, жигулісти!!! хватить бухать! їдем десь покатаємся! Завтра до обіду я ще в Рівному, але переднім приводом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 хелів, хлопці! вчора на ж/д вокзалі присьок припарковану копу жовтого кольору з клубною наклейкою на старих рівненських номерах. чіє добро? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 А в кого можна клубну наклейку дiстати? А то в мене теж жовта з старими номерами а клубноi наклейки нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 січня 2013 хелів, хлопці!вчора на ж/д вокзалі присьок припарковану копу жовтого кольору з клубною наклейкою на старих рівненських номерах. чіє добро? Копа чи двійка? А в кого можна клубну наклейку дiстати? А то в мене теж жовта з старими номерами а клубноi наклейки нема У Віталіка koza-nostra, його номери телефонів є відповідній темі. Краще передзвони, бо він зараз рідко на форум заходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2013 Копа чи двійка? копа. то шо то не бувша діми бага то точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2013 Привіт всім. Вітаю всіх з святами. Бажаю всього найкращого, щоб авто дарували вам задоволення від керування та перебування в ньому. То в мене "настальжі" за своєю... До речі в мене є задне скло ВАЗ 2101 з клуюною наклейкою. МОЖУ ПОДАРУВАТИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2013 Привіт всім.Вітаю всіх з святами. Бажаю всього найкращого, щоб авто дарували вам задоволення від керування та перебування в ньому. То в мене "настальжі" за своєю... До речі в мене є задне скло ВАЗ 2101 з клуюною наклейкою. МОЖУ ПОДАРУВАТИ наклейка то таке. обігрів є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2013 "Чудак человек он же памятник хто ж его посадит" СКЛО з ВАЗ 2101 тому і є - бо собі ставив з 2107 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2013 Хлопці! Можливо хто зі знайомих здає гаража до 200 грн ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах