DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 AlexACS, попитаю в своєму кооперативі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 Посилання Шоб не казали, що я промовчав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 Хлопці! Можливо хто зі знайомих здає гаража до 200 грн ?? на якому районі потрібно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 на якому районі потрібно? на любому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 Всiм привiт.Пiдкажiть будласка,хто знае,як вставляти фоткi в повiдомлення.В мене не виходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 Grisha, краще всього через обмінники, наприклад Посилання загружаєш туда свою фотку і можеш її неодноразово вставляти в будь-який форум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grisha 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 А якщо я вже зробив альбом в своему кабинетi.як з нього можна викласти фоткi? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 я не знаю. не практикував такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2013 на любому поки глухо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 Можливо скоро звільниться "черепашка".Такий варіант підійде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 Народ! Підкажіть толкового карбюраторщика в Рівному! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Хлопці коли буде зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Хлопці коли буде зустріч Ой бачу мабуть як сніг щезне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Ой бачу мабуть як сніг щезне шо з снігом, шо без - доріг все-рівно нема. у мене вже нервів не вистачає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Ой бачу мабуть як сніг щезне Разом із снігом і дороги з асвальтом щезають!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Разом із снігом і дороги з асвальтом щезають!!!! У нас в Дубно теж дороги зіпсувалися, а ще ж не кінець зими. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 У нас в Дубно теж дороги зіпсувалися, а ще ж не кінець зими. ВОНИ с... давно в курсі Посилання :( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 по-перше, може хоча б добрий день чи шо? по-друга, тупа реклама. абсолютно не підготовлена і непарвильний підхід до рекламування. модератори її витруть. по-третє: враховуючи той факт, що Возраст: 20 я сильно сумніваюсь в наявні кваліфікації і достатньому досвіді для здійснюванняЗварювання , Рихтування , Відновлення геометрії кузова , Фарбування , Плірування , Ремонту ходових частин , Встановлення 5ст КПП , Встановлення іно салонів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 Хто зна.Може він просто власник майстерні.А працюють дядьки зі стажем. Ну телефон занотував про всяк випадок,а там глянем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 Хто зна.Може він просто власник майстерні.А працюють дядьки зі стажем. Ну телефон занотував про всяк випадок,а там глянем "нє смєшитє моі подкови"... власник... тут у нас ще один такий є Zooro321" rel="external">Посилання. теж ні здрастє ні досвіданія - "де зробить мотор?" треба цих двох звести, по манері спілкування якраз підходять один одному. після такого оголошення я в жодному разі до цього майстра звертатись не буду, хоч мені кінець буде приходити, так як жодної довіри не викликає. те що буде захмарна ціна на ці послуги я гарантую. он одному вже зробили мотора за ціною нормального робочого жигуля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 он одному вже зробили мотора за ціною нормального робочого жигуля. це ти про мене?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХУДОЖНІК 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 Реклама ножливо тупа . А за кваліфікацію і досвід роботи можна не хвилюватись.Головне не вік а бажання займатисядо своєю справою .Трохи тупить нет неможу виложить фото своїх робіт . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 зробили мотора за ціною нормального робочого жигуля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 Привіт народ! Є одна проблемка. Зайнявся старими корпусами задніх фонарів. Думав почистити цоколі від їржі "преобразователем ржавчины". Повід'їдало так,що цоколі вільно теліпаються(мабуть там було якесь кріплення і згнило). Порадьте будь ласка - купити нові,чи можна реставрувати ці,або зоставити так під подальшу переробку на світлодіоди. Корпуса польські металеві під хром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 K-452, а можеш фотографію скинути що саме сталося? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах