Перейти до публікації
kriyk

Getrag BMW E30 на класику

Рекомендовані повідомлення

kriyk, 150 евро это много! Намного дешевле с РФ привезти!

Дешевше дригун шістициліндровий з коробкою поставити.

Я от останнім часом глянув по чому v8....так його дешевше поставити, ніж те, що я собі зробив...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

На рахунок "хорошого" мотора, проводиться "психологічний штурм":multi:

Я вже давно кажу kriykові що пора запхати під капот щось людське.

Думаю я таки його доконаю:multi:як би він не впирався.:bm:

Поділитися повідомленням

Scif, шось людське це що?

Просто одним 16-клапанник вазівський верх досконалості, а решти не так і багато(дригуни bmw чи alfa). Є правда v8 рашинська 2106, але там кузов bmw і з ваза тіки трохи крил і молдінгів.

Поділитися повідомленням

Щось людське - це щось краще за стоковий двигун.

Навіть той самий 16-клапанник і той кращий. З стандартного ми вже вижали все що можна (ну майже все.)

Поділитися повідомленням

Scif, ти мрієш про вазівський шістнадцятиклапанник? Дешевше поставити bmw 24-рьох клапанник і забути про тюнєнг, бо воно і так має добрий крутний момент.

Поділитися повідомленням

Та не мрію я про вазівський шістнадцятиклапанник.

Дешевше поставити bmw 24-рьох клапанник і забути про тюнєнг, бо воно і так має добрий крутний момент.

Тут я тебе повністю підтримую. Все залежить від бажання та фінансових можливостей.

Поділитися повідомленням

Е-е-ее-ее "доброжелатели". Компресор на класику вирішує багато чого. (В житті потрібно спробувати майже все щоб внкуам бкло що сказати). а то вже без мене щось туди впихати хочуть.

Поділитися повідомленням

ти мрієш про вазівський шістнадцятиклапанник? Дешевше поставити bmw 24-рьох клапанник і забути про тюнєнг, бо воно і так має добрий крутний момент.

Если это самый корчеватый корч, то собственно , что мешает засадить движок с камаза ?;)

Там крутящий огого!!! Ведь есть в ютубе масса подобных вариантов.

А здесь в основном все хотят иметь резвую педаль газа , и при этом не переступать букву закона.

В этом ключе спрашивается - на хрена на нашем кузове мотор , именуемый в народе - говномотор?

Тем более , когда закон о регистрации инородного двигателя ужесточен до предела.

Толи им захотелось ограничить наши апетиты на всякого рода свапы , а то и просто бобла побольше срубить на таких переделках.Наверное и то и другое.

Думаете выдумываю?

Есть такой ник БУКВА , проживает на восьмерочном форуме и одновременно крестился как Андрей и соответственно , проживает в К-Роге.

У него красивая копеечка , со множеством инноваций по части электроники , да и просто приятный автомобиль.

После установки АКПП , родной движок показал себя не с лучшей стороны.

Купил приоровский и тут засада.Введен какой то закон , позволяющий регистрировать инородный движок с мощностью не превышающей семь процентов от стокового.

Поділитися повідомленням

Чисто для понимания - говномотор это БМВ или шеснарь?

Ну , если только для понимания.

Конечно же не шеснарь.

Поділитися повідомленням

Введен какой то закон , позволяющий регистрировать инородный движок с мощностью не превышающей семь процентов от стокового.

Ну введен. А точнее не введен, а внесено изменение. Ранее было не более 14%. Сейчас 7%.

При регистрации свапов в НИИ опираются на ТА ДА Роторные двигателя. Официальные показатели роторов я думаю Вы и сами должны знать. Даже после ужесточения не нарушая Закон можно пихать до 150л.с. Так что бы понять: по весу на Л.С. будет примерно как соотношение в Гольфе 6 ЖТИ.

Хочу еще отметить, что есть еще варианты провести авто как самосборку. Будет дороже и геморнее, но можно и таким путем пойти: отрезается платформа нормальной машины и насажываеться кузов классики.

А приоровский не узаконить это ващще надо быть таким ленивым ну очень ленивым. :)

Чисто для понимания - говномотор это БМВ или шеснарь?

Боже упаси. Речь идет о ВАГовских двигателях :multi:

Поділитися повідомленням

Раз тут за гавенные :) запчасти идет речь.

Я вот че подумал. :bw:

Вот ступица от гавноЕ39.

Зображення

Может поворотный кулак жигуля сточить выпуклости да кинуть такую ступицу на болтах?

Накука и на кой тут такой вопрос. НАДА :)

Поділитися повідомленням

Да сейчас в все производители авто взяли за правило устанавливать на ведомую ось одноразовые ступичные блоки.

Поділитися повідомленням

Да сейчас в все производители авто взяли за правило устанавливать на ведомую ось одноразовые ступичные блоки.

Вродь как встречались такие и разборные.

А если и не только гавнопроизводители устанавливают съемную ступицу, накука тогда всякие переходники втулки корячить?

Поділитися повідомленням

Привіт всім! Це історична подія Ми реалізували датчик швидкості (СВІЙ) на який не впливає ні редуктор заднього мосту ні редуктор в КПП - бо він відчитує на піввісі. Впливає тільки гума (її діаметр). В мене стоїть гума 195х50х15 її діаметр 576 мм. Рахуємо довжину яку автомобіль проходить за 1-ин оберт колеса : 3,14*0,576=1,80864 метра. Округлюєм до 1,81 метра.

Приборка BMW (а в мене така стоїть з Е36) працює з 5-ти імпульсним датчиком швидкості. Отже кожен імпульс повинен проходити через 20 см: 1,81/9=0,201 метра. На мою думку це досить висока точнічть. Ми це ркалізували за допомогою індукційного датчика

Зображення" rel="external">Посилання

І диску який кріпиться до внутрішньої площини піввісі і який розбитий на 9 частин за допомогою потайних гвинтів М8.

З внутрішньої сторони 4-ри потаї під болти кріплення колеса

Поскільки піввісь зібрана то цей чарівний диск прийшлось розрізати

До піввісі він прикручується через різьби М8 кріплення барабанів. Мій товариш Scif дивився про можливість реалізації цього варіанту на барабанних гальмах (в нього барабанні а в мене дискові) і прийшов до висновку що це неможливо. Заважає механізм стояночного гальма.

Спідометер працює і це добре. Далі буде...

Плита 2500 грн. Я не великий спец по КПП бімерів, але я її робив під Getrag 240 (Е30 павукова).

Поділитися повідомленням

Плита 2500 грн. Я не великий спец по КПП бімерів, але я її робив під Getrag 240 (Е30 павукова).

Тогда МКПП от дыигателя М20. По идее, на эту плиту должны становиться и более новые МКПП.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз