АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 13 березня 2016 kriyk, ну компоненты каждый под себя строит. Ты скажи цену плиты и какие кпп под неё подходят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 13 березня 2016 Завтра -післязавтра запитаю в людей і відпишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 kriyk, 150 евро это много! Намного дешевле с РФ привезти! Дешевше дригун шістициліндровий з коробкою поставити. Я от останнім часом глянув по чому v8....так його дешевше поставити, ніж те, що я собі зробив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 На рахунок "хорошого" мотора, проводиться "психологічний штурм":multi: Я вже давно кажу kriykові що пора запхати під капот щось людське. Думаю я таки його доконаюяк би він не впирався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 Scif, шось людське це що? Просто одним 16-клапанник вазівський верх досконалості, а решти не так і багато(дригуни bmw чи alfa). Є правда v8 рашинська 2106, але там кузов bmw і з ваза тіки трохи крил і молдінгів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 Щось людське - це щось краще за стоковий двигун. Навіть той самий 16-клапанник і той кращий. З стандартного ми вже вижали все що можна (ну майже все.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 Scif, ти мрієш про вазівський шістнадцятиклапанник? Дешевше поставити bmw 24-рьох клапанник і забути про тюнєнг, бо воно і так має добрий крутний момент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 Та не мрію я про вазівський шістнадцятиклапанник. Дешевше поставити bmw 24-рьох клапанник і забути про тюнєнг, бо воно і так має добрий крутний момент. Тут я тебе повністю підтримую. Все залежить від бажання та фінансових можливостей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 березня 2016 Головне бажання і руки. Решта буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 16 березня 2016 Е-е-ее-ее "доброжелатели". Компресор на класику вирішує багато чого. (В житті потрібно спробувати майже все щоб внкуам бкло що сказати). а то вже без мене щось туди впихати хочуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2016 kriyk, давай, доробляй. На Дністрі покажеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 березня 2016 ти мрієш про вазівський шістнадцятиклапанник? Дешевше поставити bmw 24-рьох клапанник і забути про тюнєнг, бо воно і так має добрий крутний момент. Если это самый корчеватый корч, то собственно , что мешает засадить движок с камаза ? Там крутящий огого!!! Ведь есть в ютубе масса подобных вариантов. А здесь в основном все хотят иметь резвую педаль газа , и при этом не переступать букву закона. В этом ключе спрашивается - на хрена на нашем кузове мотор , именуемый в народе - говномотор? Тем более , когда закон о регистрации инородного двигателя ужесточен до предела. Толи им захотелось ограничить наши апетиты на всякого рода свапы , а то и просто бобла побольше срубить на таких переделках.Наверное и то и другое. Думаете выдумываю? Есть такой ник БУКВА , проживает на восьмерочном форуме и одновременно крестился как Андрей и соответственно , проживает в К-Роге. У него красивая копеечка , со множеством инноваций по части электроники , да и просто приятный автомобиль. После установки АКПП , родной движок показал себя не с лучшей стороны. Купил приоровский и тут засада.Введен какой то закон , позволяющий регистрировать инородный движок с мощностью не превышающей семь процентов от стокового. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 березня 2016 Чисто для понимания - говномотор это БМВ или шеснарь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 березня 2016 Чисто для понимания - говномотор это БМВ или шеснарь? Ну , если только для понимания. Конечно же не шеснарь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 березня 2016 Введен какой то закон , позволяющий регистрировать инородный движок с мощностью не превышающей семь процентов от стокового. Ну введен. А точнее не введен, а внесено изменение. Ранее было не более 14%. Сейчас 7%. При регистрации свапов в НИИ опираются на ТА ДА Роторные двигателя. Официальные показатели роторов я думаю Вы и сами должны знать. Даже после ужесточения не нарушая Закон можно пихать до 150л.с. Так что бы понять: по весу на Л.С. будет примерно как соотношение в Гольфе 6 ЖТИ. Хочу еще отметить, что есть еще варианты провести авто как самосборку. Будет дороже и геморнее, но можно и таким путем пойти: отрезается платформа нормальной машины и насажываеться кузов классики. А приоровский не узаконить это ващще надо быть таким ленивым ну очень ленивым. Чисто для понимания - говномотор это БМВ или шеснарь? Боже упаси. Речь идет о ВАГовских двигателях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 березня 2016 Раз тут за гавенные запчасти идет речь. Я вот че подумал. Вот ступица от гавноЕ39. Может поворотный кулак жигуля сточить выпуклости да кинуть такую ступицу на болтах? Накука и на кой тут такой вопрос. НАДА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 17 березня 2016 Да сейчас в все производители авто взяли за правило устанавливать на ведомую ось одноразовые ступичные блоки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 березня 2016 Да сейчас в все производители авто взяли за правило устанавливать на ведомую ось одноразовые ступичные блоки. Вродь как встречались такие и разборные. А если и не только гавнопроизводители устанавливают съемную ступицу, накука тогда всякие переходники втулки корячить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 19 березня 2016 Привіт всім! Це історична подія Ми реалізували датчик швидкості (СВІЙ) на який не впливає ні редуктор заднього мосту ні редуктор в КПП - бо він відчитує на піввісі. Впливає тільки гума (її діаметр). В мене стоїть гума 195х50х15 її діаметр 576 мм. Рахуємо довжину яку автомобіль проходить за 1-ин оберт колеса : 3,14*0,576=1,80864 метра. Округлюєм до 1,81 метра. Приборка BMW (а в мене така стоїть з Е36) працює з 5-ти імпульсним датчиком швидкості. Отже кожен імпульс повинен проходити через 20 см: 1,81/9=0,201 метра. На мою думку це досить висока точнічть. Ми це ркалізували за допомогою індукційного датчика " rel="external">Посилання І диску який кріпиться до внутрішньої площини піввісі і який розбитий на 9 частин за допомогою потайних гвинтів М8. " rel="external">Посилання З внутрішньої сторони 4-ри потаї під болти кріплення колеса " rel="external">Посилання Поскільки піввісь зібрана то цей чарівний диск прийшлось розрізати " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання До піввісі він прикручується через різьби М8 кріплення барабанів. Мій товариш Scif дивився про можливість реалізації цього варіанту на барабанних гальмах (в нього барабанні а в мене дискові) і прийшов до висновку що це неможливо. Заважає механізм стояночного гальма. Спідометер працює і це добре. Далі буде... kriyk, ну компоненты каждый под себя строит. Ты скажи цену плиты и какие кпп под неё подходят. Плита 2500 грн. Я не великий спец по КПП бімерів, але я її робив під Getrag 240 (Е30 павукова). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 березня 2016 Плита 2500 грн. Я не великий спец по КПП бімерів, але я її робив під Getrag 240 (Е30 павукова). Тогда МКПП от дыигателя М20. По идее, на эту плиту должны становиться и более новые МКПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах