CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 kobe Е_К_А_Т_Е_Р_И_Н_А спс, с суперовой групой поддержки можна было и на иномарки нападать. :D поддержка даже с Чернигова приехала хорошо время провели kobe льогкое шаманство с карбом дает о себе знать :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 дает о себе знать 100 пудов!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 ану розказуйте что отжоог Вано! мнеж интересно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 А я из за своей долбаной работы, не поехал :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 ану розказуйте что отжоог Вано! мнеж интересно! :D секрет- надо было приезжать :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 Stalker-3 **зёл! жалко чтоли!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 deniska ну он сделал москвич 1.5 литровый )) но как они договаривались это жесть пацыки с таким испуганным лицом типа горят - а у тебя сток он -ага, а у вас они -да тоже но походу они немного наипали- со старта москаль неплохо ушел ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 о старта москаль неплохо ушел ))) Да хреново он ушел!я б даже со своими 1.3 уехал от него)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 москаль сток, токо карб ВАЗ я б даже со своими 1.3 уехал от него) У Вани 1.2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 Дмитрий $ у Вани прокладка одно хорошая)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 Дмитрий $ Та Ваня подшаманил что-то с машиной))))На пробеге она так не ехала) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 в ету пятницу на стрит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2009 CrazyVano прости, но у нас фотоквест Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 Joss-21013 кАки слова новомодные :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 кАки слова новомодные хочешь в качестве альтернативы и ты сходи??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 москаль сток, токо карб ВАЗ я б даже со своими 1.3 уехал от него) У Вани 1.2 угу, и ещо на 76 бензе :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 кто завтра едет? поехали, лето скоро закончится, таких мероприятий больше не будет :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 если буду трезвый приеду :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 если буду трезвый приеду а когда знать будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Е_К_А_Т_Е_Р_И_Н_А вы едете? мля инет не пашет ((((( так что онлайн буду не скоро ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Stalker-3 мы не едем((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Е_К_А_Т_Е_Р_И_Н_А :wink: ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах