Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Zir, використовую звичайний річковий пісок, головне щоб був гарно висушений бо вологий погано сипиться.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сєрий, використовувати карєрний (лісовий) пісок більш ефективніше! В річному заполіровані грані на піщинках.!!

Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk

Поділитися повідомленням

Аппнем нему чтоль. 

Ободок фары. Одна из самых много стадиальных деталей которые я делал для Сереги. 2-ва раза дырки перепивались мною. А до меня Серега еще другие паял медью.  Рыбьи хвосты не в счет, там хоть размер побольше и состояние - не сквозная коррозия. 

142.jpg

141.jpg

Поділитися повідомленням

@Piston_013,Ти чемпіон :ay:  . Дякую  :az:  :az:  :az:

Шось давно нема новин  Лiнтяйнiчаеш  

Чесно кажучи такого дурнуватого по роботі року як 17й в мене ще не було 8 ( . Мот простояв майже рік ;( .

До кінця місяця підтяну всі хвости і весь лютий планую присвятити моту.

Останні новини такі, трохи деталей від гуру хрому, подарунки від друзяки werty фото пізніш а то вони так і лишились на дачі.

Був куплений руль іж350 і також він йшов на ранніх 49х так що гнуть з нержа не буду поЇде на перехром.

А головна новина це покупка коляски на яку мене  підбив werty і тим самим зозгромив всю мою стратегію. За покупку та пересил коляски дуже дякую одноклубнику serjjjjj.

IMG2017120_5246525_29105082.jpgScreenshot_8199537_29105117.pngScreenshot_2513465_29105126.pngScreenshot_8253812_29105135.png

Поділитися повідомленням

@serЁga, Вибiр кольору? Як на мене тiльки пiсок. Обома руками *ЗА*. Той сине-зеленый...некрасиво...Чорный? Банально и тупо, все косят типа *круто*... (на самом деле чёрте-шо, попытка косить под кавказцев 21-х Волг какого то года? Ну может и была такая тема, но явно она тут с коляской не нужна...) Короче--лично Я за Песок Обомеими руками и ногами!!! В лаке будет круто!!! :ay:  

Поділитися повідомленням

Может у людей будет другое видение, но мне кажется именно так. Шо то я не понял!? То тот  serjjjjj шо я думаю, или мы плохо друг-друга знаем!? 

Поділитися повідомленням

Мабуть що той він в нас один з таким ніком serjjjjj, поїхав в інше місто купив, замовив грузове таксі відвіз на пошту і відправив мені.

Поділитися повідомленням

З приводу фарби таки буде пісочний, не оригінальний колір ну і мать його так. За те гарний :)

Поділитися повідомленням

він в нас один з таким ніком serjjjjj,
Ну будемо мати на увазi шо то порядна Людина i мае рекомендацii Поважних Людей...Выручим если шо будете в наших краях.

З приводу фарби таки буде пісочний, не оригінальний колір ну і мать його так. За те гарний :)

Менi справдi подобаеться. З коляскою буде саме то, без варiантiв. Чесно. Без пiдлизунства.

Поділитися повідомленням

Провiв тест по фото-- Жiнка сказала чорный, мала сказала--пiсочний, коротше--жiнка --дурепа, ( тсс шоб нiхто не бачив))) Двома голосами сIмьi ми за пiсочнний))))

Поділитися повідомленням

Всем привет.

С того момента как решил делать мот, батя начал искать на него документы и не нашел :(, скорей всего дед когда перестал на нем ездить сдал их в гаи. Поэтому подыскивал в нете документы, попался неплохой вариант в Артемовске человек продавал не сам техпаспорт а с ним номер и раму, выпуск и регистрация 1952г. Поговорив с продавцом, решил покупать. А что бы интернет продавци не накололи и не прислали неизвесно что или вообще ничего не прислали, а ще и сэкономить на доставке попросил помощи у клубней. Договорившись с alexart, скинул ему деньги и он сверив номера совершил сделку :multi:.

Доставку на дом обеспечил одноклубник werty странствующий по просторам неньки.

За оказанную помощь огромезное вам спасибо :az:

btj9I-UaRPs.jpg

l9AnhbPyjEg.jpg

Нашлась правая заглушка цилиндра

AXH4jueFM3k.jpg

Пока все.

Молодец! Медленно но уверенно идешь к осуществлению своей мечты....

Был бы поближе, я смог бы помочь с запчастями на Иж 49 (у меня знакомый владеет тремя мотоциклами Иж-49)....

Поділитися повідомленням

Мабуть що той він в нас один з таким ніком serjjjjj

Неожиданно.Респект огромный одноклубнику! :ay: :az:

Из цветов на фото,я бы выбрал беж,чёрный конечно даёт хрому блестеть,но как то заезжено,да и беж даёт определённый шик,роскошь что ли  моту.Серёга,я за песочный! :az:

Ну будемо мати на увазi шо то порядна Людина i мае рекомендацii Поважних Людей...Выручим если шо будете в наших краях.

Полюбому! :az:

@serЁga, С покупкой коляски!А то как то не написал сразу),с коляской отлично будет.

Поділитися повідомленням

новина це покупка коляски на яку мене  підбив werty

Ха ха... що значить бідбив?? 

Ні якщо чесно кажучи я думав що за коляску всі лаври дістануться мені!!!

А це не друзяка , а жадобисько!!! 

Оскільки я скромна людина , то можу чуваки вам  сказати .... Я був мозговим центром всієї цієї афери!!! 

Я не бідбив купити коляску ИЖ 49 За дуже приємну ціну !!!! Я примусив його це зробити!!!!Як би ви знали чого мені це вартувало!!! 

Так що ось такі діла!!! 

Хоть і лишив я свого Друзяку без коштів на існування на дуже великий термін... 

Яле я дуже задоволенийсвоїми діями!!!!)))))) Це не чебурек і таку річь не реально купити на базарі!!!

Та я йому заздрю якщо че!!!! 

юмор... але все правда!!

serjjjjj. Тебе огромное спасибо что реализовал мой план !!! :az:

Был бы поближе, я смог бы помочь с запчастями на Иж 49

Не подкалываю вовсе!! Возможно помочь через Мариуполь , Горловку , Северодонецк.

Да геморно... да стремно.... Но возможно!!

коротше--жiнка --дурепа,

Коль, можливо в неї був просто не той настрій!!!

А колір однозначно пісочний!!! ;)  ;)  ;)

Мот простояв майже рік

Я мот свій робив навідь 40 градусну жару!! А коли часу не було то ходив в 5 ранку перед роботою!! 

Та я його робив навідь тоді коли гостювали з дружиною в тебе!!!!

Ну ти зрозумів за що я!!! :multi:  :multi:  :multi:

Ну вмене пока все :az:  :az:  :az:

Поділитися повідомленням

А це не друзяка , а жадобисько!!! 

:multi:  :multi:  :multi:

Я тобі більше скажу, дивлячись на твою роботу і в мене руки зачухались. Так що як би не ти ,то стояв би мій іж ще довго в гаражі :az:  :az:  :az:

Руль іж350

IMG2018012_8876447_29140819.jpg

Єдине чим відрізняється від звичайного руля, ось цей козирьок який захищає тросик газу :)

IMG2018012_2998168_29140930.jpg

Ну і деталі які ще на весні зробив

IMG2018012_6361558_29140967.jpg

Поділитися повідомленням

Возможно помочь через Мариуполь , Горловку , Северодонецк. Да геморно... да стремно.... Но возможно!!

Можно через Бахмут,ради бога,съездим,получим,отправим,посмотрим в режиме онлайн если надо!Всё возможно,было бы желание! :az:

@serЁga, А деталюшки то ждут сборки!

Поділитися повідомленням

Нє, нє... Я вас маніяків знаю  , вам тіки дай    

А на кого це ти намікаєш??? :bm:  :bm:  :bm:

Поділитися повідомленням

А на кого це ти намікаєш???    

Та знаю тут пару товаришів :multi:  :multi:  :multi:

Прикупив заводну лапку