serЁga 261 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2017 Zir, використовую звичайний річковий пісок, головне щоб був гарно висушений бо вологий погано сипиться. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2017 Сєрий, використовувати карєрний (лісовий) пісок більш ефективніше! В річному заполіровані грані на піщинках.!! Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk 2 serЁga та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 травня 2017 @serЁga, Шось давно нема новин Лiнтяйнiчаеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 17 січня 2018 Аппнем нему чтоль. Ободок фары. Одна из самых много стадиальных деталей которые я делал для Сереги. 2-ва раза дырки перепивались мною. А до меня Серега еще другие паял медью. Рыбьи хвосты не в счет, там хоть размер побольше и состояние - не сквозная коррозия. 2 Zir та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 @Piston_013,Ти чемпіон . Дякую Шось давно нема новин Лiнтяйнiчаеш Чесно кажучи такого дурнуватого по роботі року як 17й в мене ще не було 8 ( . Мот простояв майже рік . До кінця місяця підтяну всі хвости і весь лютий планую присвятити моту. Останні новини такі, трохи деталей від гуру хрому, подарунки від друзяки werty фото пізніш а то вони так і лишились на дачі. Був куплений руль іж350 і також він йшов на ранніх 49х так що гнуть з нержа не буду поЇде на перехром. А головна новина це покупка коляски на яку мене підбив werty і тим самим зозгромив всю мою стратегію. За покупку та пересил коляски дуже дякую одноклубнику serjjjjj. 2 alexart та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 Тепер стоЇть така дилема Дуже подобається пісочний колір. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 @serЁga, Вибiр кольору? Як на мене тiльки пiсок. Обома руками *ЗА*. Той сине-зеленый...некрасиво...Чорный? Банально и тупо, все косят типа *круто*... (на самом деле чёрте-шо, попытка косить под кавказцев 21-х Волг какого то года? Ну может и была такая тема, но явно она тут с коляской не нужна...) Короче--лично Я за Песок Обомеими руками и ногами!!! В лаке будет круто!!! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 Может у людей будет другое видение, но мне кажется именно так. Шо то я не понял!? То тот serjjjjj шо я думаю, или мы плохо друг-друга знаем!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 Мабуть що той він в нас один з таким ніком serjjjjj, поїхав в інше місто купив, замовив грузове таксі відвіз на пошту і відправив мені. 2 Zir та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 З приводу фарби таки буде пісочний, не оригінальний колір ну і мать його так. За те гарний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 він в нас один з таким ніком serjjjjj, Ну будемо мати на увазi шо то порядна Людина i мае рекомендацii Поважних Людей...Выручим если шо будете в наших краях.З приводу фарби таки буде пісочний, не оригінальний колір ну і мать його так. За те гарний Менi справдi подобаеться. З коляскою буде саме то, без варiантiв. Чесно. Без пiдлизунства. 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 Провiв тест по фото-- Жiнка сказала чорный, мала сказала--пiсочний, коротше--жiнка --дурепа, ( тсс шоб нiхто не бачив))) Двома голосами сIмьi ми за пiсочнний)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 січня 2018 Зараховано, тепер сто відсотків пісочний 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иванов Сергей 4 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Всем привет. С того момента как решил делать мот, батя начал искать на него документы и не нашел , скорей всего дед когда перестал на нем ездить сдал их в гаи. Поэтому подыскивал в нете документы, попался неплохой вариант в Артемовске человек продавал не сам техпаспорт а с ним номер и раму, выпуск и регистрация 1952г. Поговорив с продавцом, решил покупать. А что бы интернет продавци не накололи и не прислали неизвесно что или вообще ничего не прислали, а ще и сэкономить на доставке попросил помощи у клубней. Договорившись с alexart, скинул ему деньги и он сверив номера совершил сделку . Доставку на дом обеспечил одноклубник werty странствующий по просторам неньки. За оказанную помощь огромезное вам спасибо Нашлась правая заглушка цилиндра Пока все. Молодец! Медленно но уверенно идешь к осуществлению своей мечты.... Был бы поближе, я смог бы помочь с запчастями на Иж 49 (у меня знакомый владеет тремя мотоциклами Иж-49).... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 А я за білий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Чисто білий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 ага, або колір слоновий кістки типу беж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Мабуть що той він в нас один з таким ніком serjjjjj Неожиданно.Респект огромный одноклубнику! Из цветов на фото,я бы выбрал беж,чёрный конечно даёт хрому блестеть,но как то заезжено,да и беж даёт определённый шик,роскошь что ли моту.Серёга,я за песочный! Ну будемо мати на увазi шо то порядна Людина i мае рекомендацii Поважних Людей...Выручим если шо будете в наших краях. Полюбому! @serЁga, С покупкой коляски!А то как то не написал сразу),с коляской отлично будет. 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 25 січня 2018 новина це покупка коляски на яку мене підбив werty Ха ха... що значить бідбив?? Ні якщо чесно кажучи я думав що за коляску всі лаври дістануться мені!!! А це не друзяка , а жадобисько!!! Оскільки я скромна людина , то можу чуваки вам сказати .... Я був мозговим центром всієї цієї афери!!! Я не бідбив купити коляску ИЖ 49 За дуже приємну ціну !!!! Я примусив його це зробити!!!!Як би ви знали чого мені це вартувало!!! Так що ось такі діла!!! Хоть і лишив я свого Друзяку без коштів на існування на дуже великий термін... Яле я дуже задоволенийсвоїми діями!!!!)))))) Це не чебурек і таку річь не реально купити на базарі!!! Та я йому заздрю якщо че!!!! юмор... але все правда!! serjjjjj. Тебе огромное спасибо что реализовал мой план !!! Был бы поближе, я смог бы помочь с запчастями на Иж 49 Не подкалываю вовсе!! Возможно помочь через Мариуполь , Горловку , Северодонецк. Да геморно... да стремно.... Но возможно!! коротше--жiнка --дурепа, Коль, можливо в неї був просто не той настрій!!! А колір однозначно пісочний!!! Мот простояв майже рік Я мот свій робив навідь 40 градусну жару!! А коли часу не було то ходив в 5 ранку перед роботою!! Та я його робив навідь тоді коли гостювали з дружиною в тебе!!!! Ну ти зрозумів за що я!!! Ну вмене пока все 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 А це не друзяка , а жадобисько!!! Я тобі більше скажу, дивлячись на твою роботу і в мене руки зачухались. Так що як би не ти ,то стояв би мій іж ще довго в гаражі Руль іж350 Єдине чим відрізняється від звичайного руля, ось цей козирьок який захищає тросик газу Ну і деталі які ще на весні зробив 3 Zir, alexart та werty відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 Возможно помочь через Мариуполь , Горловку , Северодонецк. Да геморно... да стремно.... Но возможно!! Можно через Бахмут,ради бога,съездим,получим,отправим,посмотрим в режиме онлайн если надо!Всё возможно,было бы желание! @serЁga, А деталюшки то ждут сборки! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 Серж бак теж того.... нууу того? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 Нє, нє... Я вас маніяків знаю , вам тіки дай 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 січня 2018 Нє, нє... Я вас маніяків знаю , вам тіки дай А на кого це ти намікаєш??? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 31 січня 2018 А на кого це ти намікаєш??? Та знаю тут пару товаришів Прикупив заводну лапку почав шпаклювати 3 Zir, werty та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах