ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Dim0N, ок. буду ждать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 ANGEL, да, белая с белыми ручками ничё. Да вроде и нечё, ну сказать что украшают я бы тоже не сказал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 yurecgod, эксклюзивно смотрится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 так есть фотки уже установленых??? сложности в установке есть? как с качеством? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 так есть фотки уже установленых??? сложности в установке есть? как с качеством? фотки выше... или в нете поищи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edlweise 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 приятель сам поставил в гараже ... говорил,что не тяжело ... купил за 300 грн (приблизиьтельно) в инете ... автозапчасти.зп.юа ... ну вы в курсе ))) Самому охота ... ну смотрятся они не так уж ярко)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexey2105 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 а как обстоят дела с переделкой евроручек под зубильные замки? там ведь внешняя ручка вниз толкает а на тянет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 А я вот нашел Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 нашел Друг!До тебя, в этой теме, этот сайт, стопицот раз нашли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Так они я так понял без переделок становяться? одни снимаешь, вторые ставишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 да, но под покраску, и мне чего-то не очень нравятся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 У нас на территории сейчас стоит копейдос с задроченым кузовом, но с прямотоком и такими ручко: Смотрится, честно говоря, по-уродски. Хотя, если бы кузов был черный, было бы неплохо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 (змінено) Да, видок еще тот. И цена тоже. Кстати, никто не в курсе, есть ли в продаже накладки под углубление, туда где руку заводить? Я просто недавно снял эти огромные нашлепки черные, вырезал то место и прикинул на машине. Смотрится вроде бы ничего. Недавно видел на шестерке такие, правда под хром. На синем кузове смотрятся нормально. Вот еще ссылка Посилання. Змінено 5 травня 2011 користувачем feb73 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
grek 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 ваще беспантова евроручки" rel="external">Посилання выглядят. лучше в белый покрась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
and1_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 Ну что живые владельцы есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bambagol 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2011 у меня такие стоят, не жалуюсь!!! брал за 350 грн. они есть для каждой модели, ничего переделывать не надо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
and1_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2011 По точто переделывать не надо я знаю. Вопрос больше по качеству Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bambagol 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2011 качество с виду не очень, но за пол года использование нареканий нет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сезя 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 А они станут если бесшумные замки поставить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 А они станут если бесшумные замки поставить? станут без проблем Посилання вот вам ,и без переделок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Urec 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 Привет, я купил себе евро ручки на свою копеечку но еще не ставил.Ручки можна найти Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 Привет, я купил себе евро ручки на свою копеечку но еще не ставил.Ручки можна найти Посилання они там на 100 РУППИ дороже , хотя товар один в один ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сезя 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 станут без проблем Добавлено через 2 минуты Посилання вот вам ,и без переделок! Пасиб надо будет весной заняться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей7098 0 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2011 ребят стал такой вопрос поставил евро ручку и 08 замок водительская дверь под внутр ручку тросик под личинку укороченая тяга.Кто ставил киньте плс фотку или обьясните как тяжку зделать под 08 замок на открывание от внешней ручки дверь) никак не додумаюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
анджей 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2012 У меня на авторынке Евроручки стоят 350гр для ваз-2104-07. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах