ajm 379 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 RusLi, сморчки насобирал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 ajm, красава, я и не помню как последний раз рыбу ловил, грибы тоже рулят, да и название у них весёлое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 название у них весёлое их внешний вид полностью соответствует названию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Решил вставить в габариты светодиодные лампы: Для того, чтоб в жигулях поменять лампочку в габаритах, нужно: отломать рассеиватель плоскогубцами раздавить старую лампочку и вытащить цоколь долго и нудно долбаться с остатком винта, который держал рассеиватель так ничем его и не выкрутил, хз что с ним делать Плюс ко всему, за время нахождения машины в гараже куда-то пропала зарядка)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Для того, чтоб в жигулях поменять лампочку в габаритах, нужно: отломать рассеиватель плоскогубцами раздавить старую лампочку и вытащить цоколь долго и нудно долбаться с остатком винта, который держал рассеиватель Сори неполдучается цетировать.... Андрюха чтобы это не происходило , нужно болт и лампоку немного смазывать нигролом!! Попробуй прогреть болт!! 1 ajm відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Витя, спасибо! но даже не могу представить чем этот болт греть может сваркой пару раз тыкнуть, хз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Ты попробуй к нему приварить гаечку!! Это в 90% помагает!! И грань получится и нагрев пройдет по всему болту!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Я бы подыарник поменял. Там и отражатель посыпался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Ты попробуй к нему приварить гаечку попробую, а вдруг RusLi, думаю про этот вариант, на крайний случай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 12 липня 2014 Разбирался с зарядкой. Разобрался, но не до конца. Чтоб не клонировать сообщения Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Перебрал гену - заменил диодный мост, подшипники, конденсатор Если подключать ОВ через серый провод и диод зарядка идет, если подключать через желтый провод с реле (чтоб светилась контрольная лампочка) зарядки нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Заменил подфарник Думал и второй заменить - на рынке новые в пластмассовом корпусе, других нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 не айс=\ надо по форуму шастать имхо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 или по дедам в гаражах, задние нулевые фонари таким образом уже нашел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 ajm, пусть уже будет, при страшной утрате товарного вида поменять на новый, не велика потеря будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 ajm, в мене вроді є підфарники непластмасові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Солекс Делортович, дык вместо поломанного левого я поставил стоковый СССР, на загашнике был нульцовый Это правого найти не смог - хотел чтобы оба на солнце сверкали а на базаре пластмасса, пока оставил родной Пластмассовые бы не ставил по-любому Andriy1352, мне правый нужен, в хорошем состоянии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 ajm, гляну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Andriy1352, дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 ajm, глянув, є два лівих і один правий, цоколя живі, отражатєль нормальний але видима рамка подерта і хром подувся, скла немає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 але видима рамка подерта і хром подувся в мене правий навіть трохи кращий, так що немає сенсу його міняти все рівно дякую! як попадеться правий в гарному стані - з задоволенням куплю або на щось обміняю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 ajm, ну я продажами не займаюсь, це просто залишки з моєї трійки. Але якщо побачу десь в продажу то повідомлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 якщо побачу десь в продажу то повідомлю дякую, думаю у вас простіше знайти хромульки до ваза, бо в Києві на розборках один непотріб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 дякую, думаю у вас простіше знайти хромульки до ваза, бо в Києві на розборках один непотріб у нас на барахолке как то реальней даже имхо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 ajm, дай телефон, як буду на базарі і побачу шось підходяще то наберу тебе. І може створи тєму в Куплю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах