Перейти до публікації
ZTVR

Жостка Сцепка Для Перевозки Кузова

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, може хтось підскаже варіанти жосткої сцепки для перевезення кузова ВАЗ?

от є варіант, може хтось підскаже до якої частини кузова вона зафіксована

https://d-a.d-cd.net/981b70cs-960.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня, може хтось підскаже варіанти жосткої сцепки для перевезення кузова ВАЗ? от є варіант, може хтось підскаже до якої частини кузова вона зафіксована https://d-a.d-cd.net/981b70cs-960.jpg

Ну судя по всему на том фото что вы дали, крепится к лонжеронам, на места крепления балки.

А какой кузов надо перевезти? Только на задних колесах? Далеко везти?

Поділитися повідомленням

Розглядаю варіант купівлі кузова ваз  в радіусі 200-300 км від себе, наймати машину для перевозки стає в суму більшу по вартості ніж сам кузов, тому думаю як його дотягнути самому. Зустрічаються в основному повністю розібрані кузова, тому міст я б привіз з собою поставив, а перед зацепив би на сцепку і так тащив.

Поділитися повідомленням

Я робив для себе сцепку але машина на своїх колесах була, десь у бортовику і фото було. Дуже вилика відстань, можуть і штрафонуть за таку перевозку. Може простіше в когось лафет напитать чи в аренду взять.

Поділитися повідомленням

Или, как вариант, наподобие "подката" под передние колёса, который использует AcademeG:

3f7f236s-960.jpg

Поділитися повідомленням

Розглядаю варіант купівлі кузова ваз  в радіусі 200-300 км від себе, наймати машину для перевозки стає в суму більшу по вартості ніж сам кузов, тому думаю як його дотягнути самому. Зустрічаються в основному повністю розібрані кузова, тому міст я б привіз з собою поставив, а перед зацепив би на сцепку і так тащив.

Ну, тут все зависит от вашей фантазии, потомучто такие вещи изза своей узконаправленности явно самодельные!

Я во всяком случае до вашего фото не встречал такого варианта сцепки, если до чегото подобного у Вас дойдет, хотелось бы увидеть фото) 

А так я бы искал либо кузов на колесах, либо рассматривал бы вариант с перевозкой кузова в будке газели, голый кузов не особо тяжелый, затащить/вытащить особо проблем не составит.

В любом случае, желаю удачи!

PS: ну еще как вариант возвращаясь к вашему фото, соорудить сцепку из ненужной жигулевской балки и традиционной жесткой сцепки.

Для наглядности нашел фото в инете и обвел красной линией, как и где балка крепится к передним лонжеронам кузова.

QzViGhhiE3U.jpg

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз