ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 Доброго дня, може хтось підскаже варіанти жосткої сцепки для перевезення кузова ВАЗ? от є варіант, може хтось підскаже до якої частини кузова вона зафіксована https://d-a.d-cd.net/981b70cs-960.jpg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 Доброго дня, може хтось підскаже варіанти жосткої сцепки для перевезення кузова ВАЗ? от є варіант, може хтось підскаже до якої частини кузова вона зафіксована https://d-a.d-cd.net/981b70cs-960.jpg Ну судя по всему на том фото что вы дали, крепится к лонжеронам, на места крепления балки. А какой кузов надо перевезти? Только на задних колесах? Далеко везти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 А какой кузов надо перевезти? Только на задних колесах? Далеко везти? Розглядаю варіант купівлі кузова ваз в радіусі 200-300 км від себе, наймати машину для перевозки стає в суму більшу по вартості ніж сам кузов, тому думаю як його дотягнути самому. Зустрічаються в основному повністю розібрані кузова, тому міст я б привіз з собою поставив, а перед зацепив би на сцепку і так тащив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 Я робив для себе сцепку але машина на своїх колесах була, десь у бортовику і фото було. Дуже вилика відстань, можуть і штрафонуть за таку перевозку. Може простіше в когось лафет напитать чи в аренду взять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 Или, как вариант, наподобие "подката" под передние колёса, который использует AcademeG: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 А какой кузов надо перевезти? Только на задних колесах? Далеко везти? Розглядаю варіант купівлі кузова ваз в радіусі 200-300 км від себе, наймати машину для перевозки стає в суму більшу по вартості ніж сам кузов, тому думаю як його дотягнути самому. Зустрічаються в основному повністю розібрані кузова, тому міст я б привіз з собою поставив, а перед зацепив би на сцепку і так тащив. Ну, тут все зависит от вашей фантазии, потомучто такие вещи изза своей узконаправленности явно самодельные! Я во всяком случае до вашего фото не встречал такого варианта сцепки, если до чегото подобного у Вас дойдет, хотелось бы увидеть фото) А так я бы искал либо кузов на колесах, либо рассматривал бы вариант с перевозкой кузова в будке газели, голый кузов не особо тяжелый, затащить/вытащить особо проблем не составит. В любом случае, желаю удачи! PS: ну еще как вариант возвращаясь к вашему фото, соорудить сцепку из ненужной жигулевской балки и традиционной жесткой сцепки. Для наглядности нашел фото в инете и обвел красной линией, как и где балка крепится к передним лонжеронам кузова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2016 @@ZTVR, Если сделаешь - можешь сдавать в аренду.. я бы взял)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах