svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 немогу щас сказать мы брали 100литровую бочку на интеркарсе ну масло хорошее) ранешь кастрол лил, а щяс все что продается в магазинах все с одной бочки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 думаю в пятницу красимся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIT717372 6 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 думаю в пятницу красимся) а каркас вварить слабо перед покраской? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 а надо???я его никогда и несобирался вваривать) я могу и после покраски) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 Правильный каркас очень неудобен при повседневной эксплуатации, а неправильный смысла варить нету ИМХО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Правильный каркас очень неудобен при повседневной эксплуатации, а неправильный смысла варить нету ИМХО. плюс адин! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2011 фото на мобильный, седня цыфровиком отфоткаю!! выготовка грунтовка готовка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2011 неплохо!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 22 січня 2011 ШО опять? Оо)) а как же мат? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 22 січня 2011 наждачка рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2011 ШО опять? Оо))а как же мат? цвет намного темнее чем прошлый раз) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 ещё фото! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 (змінено) Супер, хоть и цвет не видно. Ноздри крутые, точней капот под них Змінено 30 січня 2011 користувачем Est Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexey 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 когда ты уже её собирать будишь?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIT717372 6 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 ещё фото! по покраске зачет - ровно всё, красиво... и по кузовным работам тоже зачет - все зазоры на фото по красоте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 спасибо) начался процес сборки! ожидайте скоро на дорогах киева) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey21013 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 Я просто в шоке, с таго что этот чел мутит с железом!!! Ты его как пластилин лепишь... Просто нет слов.. Молодчага, руки у тебя золотые и воображение художественное и четкое. Умника , просто нет слов!!! СУПЕР я восторге... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 Спасибо очень приятно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexey 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 давай как соберешь найдемся я тоже своей похвастаюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2011 Добро)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Давно не заходил, но ты как всегда удивил! Выкладывай фотки, небось уже полностью собрал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 не не собрал ещё, зимой всеравно ездить нехочу на ней) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Все равно давай фотки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svarsh4ik 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 (змінено) продолжаем друзья мои.... пока еще в заготовке но вот что получилось... Обновился чучуть))) и такую клапанную крышечку прикупил) и еще магнитолку пионер, и еще чтото непомню уже... потехоньку движемся. Змінено 13 квітня 2011 користувачем svarsh4ik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Оо Наконец-то... Поздравляю с обновками!!!! Ждемс обновлений!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах