Перейти до публікації
Rmnmkrk

Плавная Педаль Газа

Рекомендовані повідомлення

на електроприводі

А на попередніх пацієнт педалі крутив?  :multi:

Було би не погано, менше електрик б їло. За то у мене два маленьких гідравлічних насоса лишилось, крім усього решта. Думаю влаштувати з ними якійсь прес. чи зробити автоматичну зміну кліренсу. Там як раз на моїй педалі стоїть перемінний резистор. Згідно нього можна встановити приблизній час включення пониження. Але то такі не певні плани... 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

у мене два маленьких гідравлічних насоса лишилось
Ними зуби видавлювали?

Думаю влаштувати з ними якійсь прес. чи зробити автоматичну зміну кліренсу.
А сили у них вистачить?

Поділитися повідомленням

у мене два маленьких гідравлічних насоса лишилось

Ними зуби видавлювали?

Думаю влаштувати з ними якійсь прес. чи зробити автоматичну зміну кліренсу.

А сили у них вистачить?

Крісла гідравлічні, А на рахунок сили не знаю. Я навіть не не знаю чи там поршень чи шо. Мотори по кіловату. Як для авто то через редуктор мотор на 10 ампер може вистачить. Якщо шестерня то не більше 2-3 ат. якщо поршні то мабуть більше. 2 атм має бути достатньо. В неті не знайшов подібного вигльонду.

Поділитися повідомленням

Простой эксперимент--посадите за руль жену или старшую дочь или просто подружку--уверен--с первого раза мало кто вобще тронется с места--или заглохнет или машина будет орать вовсю (ну есть конечно исключения, но их мало). На иномарках по моим личным наблюдениям процент благополучного трогания намного выше... 

Тут делоне только в плавной газульке, если ВР и ЦРОЗ работают хренпоймикак то конечно машинка будет трогатся тяжело

Поділитися повідомленням

Хлопці викидайте ті стокові коромисла і вертольоти ,толку з них не було і не буде. В мене одного разу,коли їхав автомобілем на підйом злетіла ота бісова пластмасова тяга,благо рух був односторонній,то мені вдалося відразу зїхати до узбіччя. З жахом уявив,якби це могло статися при обгоні та ще й при обгоні на підйомі. Тому правильне рішення одне: інжекторна педаль 21074, трос газу 2108, сектор газу 2108, все !!! Головне в рубашку торсика накапати трішки масла,аби не підклинювало.

Сама ідея тих тяг аж ніяк недосконала,тільки подивіться на механізм її дії,там про плавність ходу не може бути ніякої мови

Поділитися повідомленням

там про плавність ходу не може бути ніякої мови

я все читаю і не можу зрозуміти про яку плавність ходу тут йдеться, ніколи такої проблеми не виникало.

а от те що педаль не зовсім удобно стоїть то є таке.

я собі навпаки ставив додаткову пружину щоб педаль жорсткіша була і не провалювалася від ваги ноги, дуже напрягає коли їдеш далеко і потрібно постійно тримати ногу на п'яткі і носком ледь натискати на педаль.

також переробив педаль(пласмаску під ногу) щоб вона була плаваюча і кут натиску не залежав від положення тяги

якось так

19d6432665af.jpg

db511fc9cbdf.jpg

Поділитися повідомленням

не можу зрозуміти про яку плавність ходу тут йдеться
Це коли тиснеш - а воно не подається і відпускаєш - а педаль відстає.

Поділитися повідомленням

Вот тоже непонятно, проблем никогда не было. А чтоб педаль закусывало или клинило, то нужно очень постаратся.

я собі навпаки ставив додаткову пружину щоб педаль жорсткіша була і не провалювалася від ваги ноги, дуже напрягає коли їдеш далеко і потрібно постійно тримати ногу на п'яткі і носком ледь натискати на педаль.

також переробив педаль(пласмаску під ногу) щоб вона була плаваюча і кут натиску не залежав від положення тяги

Вот это реально проблема. Нога устает, а опереть на педаль нельзя, очень мягкая.

А насчет тросиков, тоже бабка надвое... Владельцы таврий и врсьмерок с завистью смотрят на жигулевский гидропривод сцепления и дружно матерят автоаз за тросик. Поэтому имхо тросовая педаль лишний узел.

ПС. А кто ездит с напольной педалью? Как оно?

Поділитися повідомленням

ПС. А кто ездит с напольной педалью? Как оно?

ваще ништяггг

но как писал у себя в борте, родное расположение напольной я переделывал. Поднимал ее через проставки из толстого алюминия на 10 мм и заваливал.  Что б плоскость педали была под более пологим углом. И нога естественно без напряга на нее ложилась 

Поділитися повідомленням

У меня с механическими тягами никогда проблем не было, и уж тем более, они никогда не ломались. Хотя и видел поломанные пластмассовые наконечники, но эти уже были из новодела.

Я даже с двумя карбюраторами не стал переделывать педаль под трос а оставил тяги.

Поділитися повідомленням

но как писал у себя в борте

А пападробнее :). Посмотрел профиль но там нет борта. А былобы интересно глянуть. Искаь аутентичную педаль смысла не вижу, но повторить очень неплохобы. А то через час уже судорга ногу сводит. :).

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

на щелкайте в право, мне понравилось. Завтра продолжу.

https://plus.google.com/u/0/b/113650034764158335010/photos/113650034764158335010/album/6330614964095305457/6330614994583910530

Теж цікава ідея правда трохи тяжче конструктивно. Зроблено грамотно і акуратно.

Я так зробив для того, щоб  було можливо змінити робочий хід важеля педалі. Через редуктор. це саме він так заморочено виглядає. Тепер хід самого важеля став коротше. А з самого початку повний хід склав 4 см, тож тепер більше. Саме цього я і прагнув.

Сделал конечно класно, но потрачено много человекочасов, тросик и педаль от инжекторной 7, проще всего и дешевле, результат отличный, педаль как в иномарках.

Поділитися повідомленням

У меня была проблема как у всех, просто перевернув вертолет, и отрегулировать тяги и ход педали добился мягкой педали без рывков, но ход педали теперь сделал отрегулировал ровно в пол чтобы были открыты обе заслонки, он просто получается немного больше...

Поділитися повідомленням

Спасибо за совет! Сегодня попробую!

Всегда пожалуйста) только если будет зацепать клапанную крышку вертолет, то стержень который приварен на кронштейн к крышки ГБЦ нужно немного отогнуть ( но только если будет задевать за крышку клапанную ) потому что с завода они все по ходят немного отогнуты от крышки. По карбюратору оси заслонок прямо на машине прокапать маслом по капле, а сверху обмазать графитной смазкой, валик ускорительного насоса и его коромысло которое входит в крышку ускорительного насоса, обычно и все шарниры... тогда оно действительно мягче...все это опробовал на себе, делюсь опытом.

* Lenovo A2010-a *

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз