shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 А щодо переноски, то там тіки й місце звичайній, бо як не поб'ється від падіння, то зваркою прлпалиться. Це витратний матеріал там і використання led-lump твм неприпустимо. +100 В переноске однозначно должна быть обычная - падения, болгарка, сварка и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 А я ще варю з хамєлєоном і лампу близько тримаю. Тож зварка постійно на неї хляпає) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 У меня в переноске стоит лед-лампа. Пережила переварку кузова автомобиля, цеплял её где попало, неоднократное падение, всевозможные вкрапления от сварки, болгарки и т.д. И успешно трудится дальше! Обычных ламп накаливания я за это время сменил бы штук 20, плюс разбитое стекло и пожароопастность лампы со спиралью. Так что я обеими руками за лед! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 А я ще варю з хамєлєоном і лампу близько тримаю. Тож зварка постійно на неї хляпає) Я також маю таку маску, але вона ж стає прозорою - навіщо лампою присвічувати? Перейшов на світлодіодну в переноску, коли помітив, що закінчуються звичайні - ті, що залишилися після заміни. Світлодіодна всі мої знущання витримує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 Світлодіодна всі мої знущання витримує. Я ее не использую в переноске только по той причине, что гарантия 3 года, а при работе сварки, болгарки и т.д., на лампе образуются повреждения, и поменять ее по гарантии (при выходе из строя) не возможно... Как то так... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 Я також маю таку маску, але вона ж стає прозорою - навіщо лампою присвічувати? Светишь ведь не на маску, а в область работы, сам пробовал работать маской хамелеоном, очень удобно при условии хорошей освещенности в области ремонта... Без должного освещения (работа с ямы по днищу и без освещения) ни хрена не видно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 @SPASATEL,видно дуже ніжна робота переноски, раз витримує) в мене часто зваркою пропалюється. @VETERAN,прозора, видно, куди сопло приставити. А щ появою дуги затемняється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 А щ появою дуги затемняється. В той час дуга вже світить. видно дуже ніжна робота переноски, раз витримує) Я переноску в дугу не пхаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 @VETERAN,ніколи з хамелеоном зайчиків не ловив. А не пхаєте, бо без лампи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2017 @Andriy1352, не пхаю - бо нема потреби - і так все видно. Може потрібно зменшити ступінь затемнення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2017 Работа движеться, но очеь медлено... Как говориться, чем глубже влез, тем дальше вылез... " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Двери не планировал снимать, но стало не удобно все подготавливать, поэтому пришлось их демонтировать, и практически полностью разобрать, та и стекла буду затемнять, все равно разбирать... Лобовое стекло не вынимаю, т.к. на нем 4-е малые розочки (сколы, звездочки), если демонтаж/монтаж - будет гаплык, а лишних 1 000 - 1 500 грн на новое нету. Да и плюс данному решению - при покраске не будет вымазана в краску резинка, легче обклеивать, да и к проблемным местам легче подлезть, обработать, кароче - подлечить. Не люблю когда все забрызгано краской, аж отворачивает от авто, когда резинки , замки, ракушки и т.д. в краске - сразу негативное отношение к хозяину данного авто... Поэтому решил сделать все более менее по фен-шую... " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2017 Шо то за лобове за 1000-15000?? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2017 Шо то за лобове за 1000-15000?? * Та я отредактировал, опечатка... Новое 1000 - 1500 грн, б/у от 600 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2017 Шото дорого за вживані. Нові китайські від 500. https://www.olx.ua/obyavlenie/lobovoe-steklo-vaz-2101-2107-IDw1i2o.html * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Шото дорого за вживані. Нові китайські від 500. https://www.olx.ua/obyavlenie/lobovoe-steklo-vaz-2101-2107-IDw1i2o.html * Я сильно не мониторил, позвонил на две разборки в Днепре, озвучили 600 грн в хорошем состоянии с полосой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Шото дорого за вживані. Нові китайські від 500. https://www.olx.ua/obyavlenie/lobovoe-steklo-vaz-2101-2107-IDw1i2o.html * Я сильно не мониторил, позвонил на две разборки в Днепре, озвучили 600 грн в хорошем состоянии с полосой.Я теж не сильноА по розборкам не треба питати, то ще ті бариги * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Кто сталкивался со снятием старой, выгоревшей пленки со стекол? Вопрос, чем можно снять старую выгоревшую пленку со стекол и клей от нее? На заднем стекле, что бы не повредить обогрев, та и на стеклах грузового отсека, на дверях снялась просто, а на остальных, постоянно рвется и остается клей. Я так думал, может подогревать феном и потихоньку снимать? А клей чем лучше снимать, растворителем или спиртом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 @shlonik1,"мануали" рекомендують гріти феном і акуратно тягнути. А клей розчинником 646 або 647. Спірт краще корисніше використати, наприклад, контакти протерти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 @shlonik1,"мануали" рекомендують гріти феном і акуратно тягнути. А клей розчинником 646 або 647. Спірт краще корисніше використати, наприклад, контакти протерти Гараз, буду! По поводу спирта, есть опыт снятия клея со стекол от скотча и рекламы. Спирт справляется намного лучше чем растворитель. Также спиртом очень удобно работать на окрашенной поверхности (краску не снимает). Был опыт снятия клея от рекламы на бойлере, снял на ура и очень быстро. Растворителем снимал со стекол, не понравилось, очень размывает и размазывает, та и запах. Попробуй как-то спиртом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Нема в мене лишнього спирту). Ще рідина для зняття лаку годиться. Мені теж таке скоро прийдеться робити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Мені теж таке скоро прийдеться робити. Якщо клеять на мокро - може розмочити перед зняттям? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Мені теж таке скоро прийдеться робити. Якщо клеять на мокро - може розмочити перед зняттям?Воноб тоді від конденсату відмокало) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Мені теж таке скоро прийдеться робити.Якщо клеять на мокро - може розмочити перед зняттям? А кто его знает как клеяли до меня? Точно знаю что без разбора, в наклад - это видно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 У кого еще есть опыт снятия старой пленки со стекол и клея, делитесь, не стесняйтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 делитесь, не стесняйтесь Зішкрібати ножем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах