quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2017 Народ а давайте организуем стенд на карленде от нашего клуба. а тот как то не камильфо.... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 давайте организуем. я за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 Вопрос к организаторам: а можно ли сделать упрощённую процедуру, чтобы не нужно было заранее с самого утра ставить там машину и стоять весь день неотлучно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 Вопрос к организаторам: а можно ли сделать упрощённую процедуру, чтобы не нужно было заранее с самого утра ставить там машину и стоять весь день неотлучно? меня этот момент тоже не очень устраивает если честно. но там можно с организаторами решить вопрос. вроед атк было в прошлом году Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 Я думаю можно. Если нас норм соберется, то я наберу орга и спрошу. Ну я в принципе могу оставить копу в чт и забрать в в вс. Но тусить там около нее напостой ясное дело не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 а коли дійство буде відбуватись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 С 29 сентября по 1 октября Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 дяк.якщо до того часу переїду в столицю по можливості прийду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 Треба приїхати а не прийти. Бо кожного року тут травлятт балачуи про представництво клубу на фесті і шо??? Тіуи балачки. Я біль юш ніж впевнена що від rck буде норм тачок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2017 не можу нажаль приїхати тільки як глядач Машина ще не готова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2017 Свято наближаеться... 2 Andriy1352 та vazunchik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2017 переїду в столицю а хто трійку робитиме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stas8302 26 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2017 А с чего вы взяли что нужно возле машины находиться весь день? Уже 3 или 4 раза был, но такого не слышал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2017 На сайте карленда написано. Но я тоже так не собираюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2017 Нарооооод, скоро выставка. Давайте затусим клубом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2017 первого буду проездом в Киеве..не знаю получится или нет...хотелось бы конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2017 сколько стоит вход? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalexandr 0 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2017 сколько стоит вход? 100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2017 первого буду проездом в Киеве..не знаю получится или нет...хотелось бы конечно.Тоже хотелось бы, но вернусь поздно и не успею просто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2017 Стенд нашего клуба: #oldcarland #vaz2101com Еще пару фоток: @Creativ4eg, убери пож из закрепленных старую тему и прикрепи эту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2017 Превью 3 Andriy1352, ricer та Интервент відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2017 Вот и от нас пару фоток 3 vazunchik, Andriy1352 та ricer відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2017 Красота! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2017 Даже покаталась 1 ricer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах