quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2017 Напоминаю о завтрашней встрече) явка обязательна))) П.с. могу взять пассажиров. Мои друзья не могут 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2017 Вроде бы как бы наверное возможно буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2017 мы будем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2017 А я уезжаю сегодня на все выходные, хорошо вам погулять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 Я точно буду. Поскольку Киева не знаю, то уже выезжаю. Попетляю немного, авось вовремя приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 Я точно буду. Поскольку Киева не знаю, то уже выезжаю. Попетляю немного, авось вовремя приеду Рано выезжаете. Очень рано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 @quitka, наберешь меня, если я вдруг потеряюсь. Я же говорю, Киева не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 @quitka, наберешь меня, если я вдруг потеряюсь. Я же говорю, Киева не знаю.Телефон напиши Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 Мы через пол часа выходим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 А я решила помиться))) 1 Июль відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 Немного фото 5 Creativ4eg, Июль, Andriy1352 та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 А запор як доповз?) В нас раз на зустрічі бачив так занижену копійку, то він для повороту брав радіус як фура Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 Запорожец самый четкий!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 А запор як доповз?) В нас раз на зустрічі бачив так занижену копійку, то він для повороту брав радіус як фураДоповз нормально)) и даже рельсы переезжал. У меня есть видео как он ездит по городу -позже выложу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2017 Запар зачётный, я в восторге от него Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Немного фото КРАСАТА!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Всем спасибо! Мероприятие пускай и в небольшом формате, но состоялось! =) и это не может не радовать))) 3 quitka, vazunchik та Июль відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Запар зачётный, я в восторге от него Понравилась Волга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 А я таки слегка попетлял, пока домой ехал. Встреча понравилась, Жужик - гвоздь программы. Волга - просто классика в своём сегменте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 А я таки слегка попетлял, пока домой ехал. Встреча понравилась, Жужик - гвоздь программы. Волга - просто классика в своём сегменте. Я "навигатор" оценил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Встреча понравилась, Жужик - гвоздь программы. Волга - просто классика в своём сегменте. Ще бракує москалика 412, або 403 - ще краще і зустріч клубу класичних ВАЗів можна вважати вичерпною. 2 Июль та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2017 Я "навигатор" оценил) нормальный навигатор, но есть два минуса: в рабочем состоянии занимает половину салона и не показывает текущее местоположение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2017 Я "навигатор" оценил)нормальный навигатор, но есть два минуса: в рабочем состоянии занимает половину салона и не показывает текущее местоположение Зато в отличии от современных навигаторов никогда не ошибается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2017 Я "навигатор" оценил)нормальный навигатор, но есть два минуса: в рабочем состоянии занимает половину салона и не показывает текущее местоположение Зато в отличии от современных навигаторов никогда не ошибается Не факт, улицы перекрытые он не покажет, переименование тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2017 улицы перекрытые он не покажет, переименование тоже. ну-так обновлять нужно частенько в Союз-печати. 1 Rif 87 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах