SoKILL 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 народ, допоможіть оприділитись спочатку я купив такий усь Посилання до нього взяв піонера 10дюймів двокатушечного, його в салоні чути практично не було, поміняв на такий Посилання цей стало чуть краще чути, але усь його не міг качнути, саб звучав із конкретною затримкою, і якось відчутно було шо усь на нього заслабий, знов продав надумав купити 10-ку саб і вкрутити за сідушкою, так шоб коробка влізла під панель в моїй сімьорці, але найшов такий саб Посилання , підкажіть чи його буде чути в салоні, чи всетаки краще брати 10-ку і робити коробку під полкою і двавати фазіки на салон і т.п чи цього МТХа буде достатньо і чи вистачить мого уся його качнути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 купи лучше новый на 50 грн дешевле, но без ящика Посилання или такой же однокатушечный(все зависит держит ли усь мостом 2 Ома) и сделай ящик под заднюю полку- саб выведешь в салон- это самый лучший вариант!!!! ЗЫ - и если буш покупать тот саб с барахолки- узнай причину продажи + не перематывался ли он + послушай лучше. а то могут брак продать :wink: ЗЫ я б советовал МТХ не ниже 5-ой серии тот же 5512 + усь на него хотяб ЛТ-980\2 + советую ставить в заднюю полку- туда 12-ка влазит, хоть и впритык :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Если порт и дин будут смотореть в салон-нифига он не надавит. имхо только в задний номер направлять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 gangster А можно по подробней на счет"надавит"? :oops: А то у меня стоит 15-ка ,хочу переделывать корпус так чтоб давление было побольше,а вот как и что делать конкретно пока не понял. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 gangster еще как надавит )) там получаеться саб смотрит вверх- и отражается от заднего стекла- выходит рупорный эффект! в багажнике он его и не услышит :wink: ты ж не сравнивай свою 15-ку и усь киловатник :wink: ЗЫ кстати муЗтанг в классике тоже инсталит в заднюю полку :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SoKILL 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 кажете якшо саб буде просто в багажнику то його опять не буде чути ? а якшо фазік вивести в салон це багато не дасть ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 SoKILL если саб хороший и усь нормальный- то будет слышно :wink: но ИМХО задняя полка в классике рулеЗ :wink: зы посмотри- туту есть разные версии инстала сабов Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Если в полке есть дырки от овалов или хотя бы перегородка между салоном и багажником наглухо не заделана-то имхо пробовать ФИ в багажник с направленностью в номер. Про бубны в полке-нихрена никакие эффекты не помогут передавить фи в багажнике, дело не в эффекте, а в длине волны. З.Ы. не понравится, сделаешь в полку, но я бутылку пива даю что если давить на прибор-надавит больше вариант в багажнике З.Ы.Ы этот мтх лучше переселить в 56л щелевой ФИ а коробку кому-нибудь продать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SoKILL 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 я вже купив той МТХ лишилось прийняти передачку якшо ту глуху перегородку за сідушкою забрати, то я так поняв буде краще чути саб але тоді напевно і шумів більше чути буде, машина взагалі не шумоізольована ! напевно буде чути вихлопну трубу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лёха 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 напевно буде чути вихлопну трубу ? Выхлопную будешь слышать, если есть щели из багажника в салон. Их можно устранить всего двумя соответствующими кусками фанеры толщиной от 4 до 18 мм (больше толщину не пробовал - думаю, последней вкупе с виброизоляцией достаточно). Зашивается полка и перегородка за задним сиденьем, все неплотности задуть пеной/заделать герметиком/заткнуть поролоном/поставить уплотнители. Правильно сделанный саб (динамик, корпус, порт) к щелям никаким боком не относится, у них своя задача :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SoKILL 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 в мене зара дирок великих і нема за сідушкою перегородка з фанери вихлопної мені не чути значить якшо заберу перегородку то не так буде чути бас як чутиму вихлопну ? вихлопна стандартна ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 SoKILL сними- попробуй, нам то откудова знать как будет слышно выхлопную )) кажная машина машине рознь :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 У меня нету перегородки, и пока глушак не прогорел я ничего не слышал, просто на неровностях больше шумов без деревяшки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kalinaden 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 SoKILL, и днище обезшумь получше в области где задние пассажиры сидят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах