PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 Ну в принцыпе да. Только на этот раз наверное уже внутри)) З.Ы. Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 а я думал каждую последнюю среду...))) и что такое "Космикс" тыкните адресом, я приеду хоть на месте наклейку наклею, а то все не успеваю, хоть если аж две Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 USSRMoto, сотри первую страницу - Место встречи:РЦ "КосМикс" м.Дарница. ул. Попудренко 1а. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 USSRMoto, сцилко " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Afft, а чего сци[color="Red">[size="4">кл[/size]о? 0_о USSRMoto, сци[size="4">[color="DarkGreen">лк[/size]о Думаю буду в среду. Заодно и у Ромы может футболку заберу Если он выздоровеет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Постараюсь быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Буду, футболку Толику возьму. Заодно всем возьму что обещал - визитки, флаера, брелки... 2-ешнику тоже все возьму. До встречи. П.С.: Толик, то не я болел, то мелкий. Уже все Ок, завтра в школу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 П.С.: Толик, то не я болел, то мелкий. Ну выздоровели - и Гуд ! Я в квипе статус с "градусником" мельком увидел - и сделал вывод В среду увидимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 Как я понял будут (или возможно будут): Yan, R_O_M_A_N, USSRMoto, Afft (тебе и пешком можно пройтись такшо будеш ) tolik, ZluiSobaka, 2-ешник, я. Кто еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 Еще обещали быть ОMEGA2011 и Deman, возможно будут Irka и Davyd, может еще кто подтянется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БлОндинкА 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 (змінено) PavelV, ну не пешком, а только после работы ехать буду... но как раз мимо места встречи.. Змінено 10 жовтня 2011 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 Если успею, то приеду, но обещать не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2011 (змінено) 12го меня скорей всего не будет вероятность 90%. Змінено 11 жовтня 2011 користувачем 2-ешник чтобы не разводить по-новой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2011 Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2011 И я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Хорошая встреча была! Спасибо Роману за брелки и атрибутику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Хорошая встреча была! я бы так не сказала. Я конечно очень рада за тех, кто учится до обеда или не работает, но окончание встречи в 7 вечера буднего дня - это как-то не очень правильно. П.С. Пиццу мы конечно поели, но мне было бы легче это сделать в следующий раз ближе к дому, а не прорываясь через пробку на левый берег с какого-то перепугу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 я бы так не сказала. + 1 Чего приехал - так и не понял! А пицца и на правом берегу бывает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Чего приехал - так и не понял! А я успел много сделать , чего у кого и кому то такое, главное - успел покурить и пообщатся маленько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Чего приехал - так и не понял! И что, даже в глаз никто никому не дал? Вообщем мне проще в глаз зарядить К Кузьме +100. Кто-то в глаз получит. Мне это тож проще чем клавиши нажимать Скучновато как то все прошло ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZJIADEY 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 наклейки то кто выдает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 (змінено) ZJIADEY, от ё-ма-ё самый низ форума - Бренд автоклуба - Клубная наклейка www vaz2101 org NEW Оно ж все на виду Посилання Змінено 31 жовтня 2011 користувачем USSRMoto Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
radiohead 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 14 го декабря кто будет? Если будет народ, постараюсь подъехать Afft Я приеду на своей, так что сможешь увидеть маю копейку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 radiohead, наконец-то))) зы. смотря, как после работы буду, если рано уеду - дак сделаем покатушки на машинках))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах