VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Яких 27??? Замір на маховику... Це ж по дорозі до коліс 27 кудись ділося - невже аж такі втрати в коробці і редукторі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Так... ми коли міряли субару залнєприводне... то коней на маховику було 520 а на колесах 460))) втрати в розмір жигуля))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 втрати в розмір жигуля))) Я думаю - чого моя тільки після гонки зі 100км починає тягнути. Певно все гарно прогрівається за той час. А я вважав, що то сміття в камері вигорає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Там на стенді ж як воно відбувається... ти заїжжаєш, калібруєш обороти мотора і стенду... потім тапкуєш... валиш або на 3 або на 4... коли докрутив до відсічки або характерного звону, вижимаєш сцепу і чекаєш поки машина зупиниться. Так стенд собі рахує втрати.. тобто який в тебе накат... тобто піджав ручнічок і всьо))) сільнок нєт))) чи то наоборот є))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Яких 27??? Замір на маховику... все норм получилось. Сток 1.7 на ниві має 78 чи 75... вот плюс вал. 94 Ну все поняв... ))) мені здається що бмв підвіска хаває менше... Але важка кпп, кардан, редуктор, півосі... сток 1.7 по заводу 82 коня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 вижимаєш сцепу і чекаєш поки машина зупиниться Щось то якась фігня - втрати в трансмісії при тязі і накаті зазвичай різні. Це ж працюють різні боки зубів шестерень і в інший бік передається зусилля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Ну фігня то фігня... всі міряють і всі рахують... можна просто порахувати поділивши на 1.3 вроді... короче... коли міряєш сток тачку то все співпадає з заводськими параметрами))) Мірялась ще якась жига вчора... що там за жига я не вкурсі, але наміряли 92 коня але 106 моменту тільки... то знову ж на моторі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Треба буде мені свою поміряти, але безкоштовно - зважити і акселерометр на вікно. Моя важить (без мене) 1080кг. Тільки ліньки мотор доводити - вже два роки навіть кришку головки не відкривав - їде - от і добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Ну безуоштовно ніхто не буде міряти. Динаміку можеш поміряти +- Але то нічого спільного з кінськими силами.... Я мірЯв айфонівською прогою з gps і акселерометром досить якісною... то в нас всі жиги і Кастера і моя швидше 10 сек до 100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Динаміку можеш поміряти +- Але то нічого спільного з кінськими силами.... Якщо додати масу - за простою формулою отримуєш потужність.А час розгону до 100 скорочують, розвантажуючи машину - це дає більший ефект, ніж збільшення потужності на якісь кілька процентів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 до сраки... сили показує тільки стенд.вага, коефіцієнт кочення, зацепу коліс, прогрітість підшипників, підклинювання передніх колодок... аеродинаміка, вітер в морду, вітер в жопу))) всьо то крім стенда до сраки... можна Race Logicом міряти розгон до 100... але то тільки розгон... а не потужність Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 всьо то крім стенда до сраки... Інший би сперечався, а я не буду - вважай, як тобі хочеться.Я, як фізик - експериментатор, знаю альтернативні методи. Механіка не є дуже складним розділом фізики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 так експериментуй)))) хто мішає... тільки не видавайрезультати своїй експериментів за правду)))) просто не розумію для чого займатись цим всім як що можна заплатити гроші і поміряти. притому що поміряти там де міряє весь світ... ))) а не щось собі заекспериментувати і потім казати що по своїх підрахунках в тебе там стільки чи то стільки сил... альтернативні методи то як альтернативна медицина))) ефект є але кожен раз інший))) є купа прог і купа всякого гівна чим можна поміряти розгон... і це все потім перераховується. але точної цифри сил на колесах не може дати нічого крім стенду... колись мірялись піськами і кричали що жига валить і там 120-150 сил)))) а тепер їдеш на стенд і розумієш що нульовий це +1 сила... хоча пацики на стенді сказали що заміряли нульовик, то ніякої прибавки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 так експериментуй)))) хто мішає... Дякую. тільки не видавайрезультати своїй експериментів за правду)))) Обіцяю не публікувати - використовуватиму тільки для власного вжитку. А як той стенд повірявся? Маєте еталонного коня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Показатели двигателя это стенд. Разгонная динамика это секундомер. Стенд не всегда прав. Для любителей цифер особенно после вброса много бабла стенд может показать то что надо настройщику который взял много бабла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 так, але потужність крім як стенд, то нічого не покаже))) ми говоримо не про теорію заговору.на тому стенді міряли заводські машини і воно показує +-2 коня від паспортних. так як стенд новий і без пробігу))) повноприводний... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Интересно загнать стоковый жигуль. Подтвердиться +/-2коня от заводских показателей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 вчора заганяли славуту 1.2 карб з мпсз....то показала менше ніж завод... 2112 на валах УСА+вихлоп 4-2-1 показала 125 сил 2170 на ресівері+вали+вихлоп показала 137 силволга!!! да, волга! на карбі але на январі показала 92 сили (вже не памятаю) на всьо робили по 3-4 заміра... тобто це не один замір... і всьо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 все дуже індивідуально... стокову машину не іномарку нема чого міряти... тому як я не думаю що в совку були стенди де вони реально могли заміряти потіжність. але всетаки мене як спортсмена цікавить потужність на колесах.так як всі паспортні дані то всьо сили з маховика... повставляв би сюди відео замірів... але то для мене якось дуже геморно на цьому форумі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 цікавить потужність на колесах. Це те, що дійсно може поміряти такий стенд. Потужність двигуна - інтерполяція і непрямі заміри. Двигун можна докладно проміряти хіба знятим, а на машині додаються всякі помпи, генератори і т.п. повставляв би сюди відео замірів... але то для мене якось дуже геморно на цьому форумі... Запхай в ю-тьюб і встав посилання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 та чужі відео не дуже хочеться пхати в свій ютую))) ну менше з тим.є стенди моторні чисто. в Луцьку є Владімов Моторспорт... там вони строять мотори і катають на стенді моторному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tigra 30 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Це те, що дійсно може поміряти такий стенд. Потужність двигуна - інтерполяція і непрямі заміри. Двигун можна докладно проміряти хіба знятим, а на машині додаються всякі помпи, генератори і т.п. ну помпи і генератори то невідємна частина двигуна, тому тільки з ними))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 все дуже індивідуально... стокову машину не іномарку нема чого міряти... тому як я не думаю що в совку були стенди де вони реально могли заміряти потіжність. але всетаки мене як спортсмена цікавить потужність на колесах. так як всі паспортні дані то всьо сили з маховика... повставляв би сюди відео замірів... але то для мене якось дуже геморно на цьому форумі... а на Ютюб видео выложить а ссылку сюда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 а на Ютюб видео выложить а ссылку сюда? https://www.facebook.com/vitaliy.domanov/videos/1988811514476831/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 а на Ютюб видео выложить а ссылку сюда? https://www.facebook.com/vitaliy.domanov/videos/1988811514476831/ не пользуюсь этой бусурманской сетью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах