Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

я этого делать не умею
Ну от. А я якраз недавно таким займався.

Свердлити вмієш? А варити електрозваркою?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

отбойная отвёртка имеется нужно только решится и начать.

Мало:). Заменить петли нужно снять пенку с двери. То есть переварка и перекрас. Поэтому петли и не меняют. Но, можно попробовать заменить ось петли. Вот тут отвертка пригодитсся.

Поділитися повідомленням

отбойная отвёртка имеется нужно только решится и начать.

Мало:). Заменить петли нужно снять пенку с двери. То есть переварка и перекрас. Поэтому петли и не меняют. Но, можно попробовать заменить ось петли. Вот тут отвертка пригодитсся.
ось поменять и будет нормально.

Поділитися повідомленням

ось поменять и будет нормально.

учитывая возраст наших машин задача отнюдь не тривиальная. Выбить старую ось. А тут как повезет. Может выйдет а может придется злобно выпилить с половиной петли (наружную часть) и от новой петли брать половинку. Ну, не попробуеш не узнаеш :). Единственно желательно взять себе запас времени на ремонт, чтоб не спешить.

Поділитися повідомленням

Выбить старую ось.
Якщо нема фрези для дрельки - легше пересвердлити її по середині і вибити в різні боки з петель.

Поділитися повідомленням

Якщо нема фрези для дрельки - легше пересвердлити її по середині і вибити в різні боки з петель

Иногда и это не помогает. Прриходится вырезать петлю. И от новой брать часть. В принципе тоже не проблема, петли стоят недорого. Но занимает время. Если се хорошо и полчаса хватит, а можно и день провозится :).

Поділитися повідомленням

Согласен, сэкономишь 120грн, можешь попасть на заднее стекло, а если кто-то тебя будет тащить, не дай бог что-то с дорогими стеклами))

Поділитися повідомленням

Прриходится вырезать петлю.
Відкручуєш двері і болгаркою надрізаєш зовнішні частини петлі та витягаєш середню частину з віссю. Потім нову вісь, вставлену у середню частину, приварюєш до зовнішніх частин.

Поділитися повідомленням

Прриходится вырезать петлю.

Відкручуєш двері і болгаркою надрізаєш зовнішні частини петлі та витягаєш середню частину з віссю. Потім нову вісь, вставлену у середню частину, приварюєш до зовнішніх частин.

Тоже вариант. Выбор есть.

Поділитися повідомленням

@olegva11,мій сусід так волік когось своїм скудо. Пасок магазінний, з залізними крюками. Крюк розламався і прилетівши йому в задні двері, зробив смачну вм'ятину. 

От того в моїх авто тіки куплені на розлив канати без всякого заліза. В'яжу морським вузлом) 

Поділитися повідомленням

Тоже вариант.

Тільки середню частину прийдеться брати нову, або різати болгаркою, підгинати, заварювати і проходити розгорткою.

прилетівши йому в задні двері, зробив смачну вм'ятину. 

А якщо б влетів у якогось пішохода?

Поділитися повідомленням

@olegva11,мій сусід так волік когось своїм скудо. Пасок магазінний, з залізними крюками. Крюк розламався і прилетівши йому в задні двері, зробив смачну вм'ятину. 

От того в моїх авто тіки куплені на розлив канати без всякого заліза. В'яжу морським вузлом) 

Никто не застрахован, видел джипперы вешают по середине что-то, может оно и решает проблему, хз

Поділитися повідомленням

Мені теж треба передні дверні петлі відремонтувати. Моя ще нічого, а от пасажирська конкретно. Аж на ходу видно як теліпається))

Поділитися повідомленням

Тільки середню частину прийдеться брати нову, або різати болгаркою, підгинати, заварювати і проходити розгорткою

Ну это само собой, сверла, развертка и клапанов старых жменю, на ось новую.

Поділитися повідомленням

вычитал что можно высверлить ось по центру петли,той которая к кузову прикручена,то есть ось будет распилена на пополам и потом её заменить,но блин машина нужна каждый день,а переварка и перекрас вообще не вариант,дело даже не в деньгах а в времени, проще тогда другие двери впихнуть,но опять таки нужно будет красить (((

Поділитися повідомленням

А ще треба переконатися, що завіси полетіли не тому, що двері кузов тримали. У мене передні двері розбовтали тріснуті передні стойки.

Поділитися повідомленням

дело даже не в деньгах а в времени
Там роботи на годину з перекуром. Малювати прийдеться тільки саму завісу.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,теж подумав що з'єднання болтом може прилетіти в лобач))) думаю дійсно ліпше купити канат на "розлив" і "не лохматить бабушку")))

Поділитися повідомленням

Ветерана так почитать, то восстановить тачку можно за неделю, только не пойму схерали я уже 5 год пытаюсь довести до ума, и половина машины еще не на машине?

Поділитися повідомленням

А ще треба переконатися, що завіси полетіли не тому, що двері кузов тримали. У мене передні двері розбовтали тріснуті передні стойки.

стойки абсолютно цілі

Поділитися повідомленням

я уже 5 год пытаюсь довести до ума, и половина машины еще не на машине?
То ще не довго - я вже майже 50 років таким займаюся. :multi:

Поділитися повідомленням

дело даже не в деньгах а в времени

Там роботи на годину з перекуром. Малювати прийдеться тільки саму завісу.
мав на увазі якщо розбирати двері повністю і переварювати петлі.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз