olegva11 42 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 Недавно видел на драйве чел достал солекс, который был на классику, там нету обратки, не знаю насколько реально достать, и стоит ли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 Зачем те ваши ЭБН, то понты для приезжих, а как же романтический простой в пробке с открытым капотом поливая насос водой? Как же подергивание при езде в городе, а как же потеря мощности при обгоне в жару? Ничего этого не будет при исправном насосе, но эбн тоже вариант) штатный насос чаще в состоянии неисправный чем.. ))) ЭБН лучше, никто и не спорит, как минимум что подкачивает на включенном зажигании в карб бенз.А ще при доливанні іншого пального можна ним прокачати магістраль * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 *Гвинтик М8, робиться отвір 1,5-1,7 і на нього шланг обратки. Прикручується з герметиком. На різьбі шланг тримається добре. * навіщо робити отвір!?я знаю спосіб простіше)бачив в магазині готові штуцера з різьбою знизу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 *Гвинтик М8, робиться отвір 1,5-1,7 і на нього шланг обратки. Прикручується з герметиком. На різьбі шланг тримається добре. * навіщо робити отвір!?я знаю спосіб простіше)бачив в магазині готові штуцера з різьбою знизуЯ виклав результат роботи з підпучними матеріалами) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 такі штуцера різних розмірів https://www.drive2.ru/c/1745102/ за 20,грн не варто мудохатись с болтом))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 травня 2018 заменил бегунок и крышку трамблёра."ехать стало хорошо, ехать стало веселее") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 купил крышку багажника от 05 под небольшой ремонт. купил ремни безопасности,не инерционные, обычные, инерционные не смог найти за адекватную цену да и надёжность их как то не внушает доверия. попробую установить эти обычные ремни, радует что они как новые,12/89 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 купил крышку багажника от 05 под небольшой ремонт. купил ремни безопасности,не инерционные, обычные, инерционные не смог найти за адекватную цену да и надёжность их как то не внушает доверия. попробую установить эти обычные ремни, радует что они как новые,12/89 года. обычные ремни унылые... вазовские инерционники тоже не ахти. У меня стоят от какого то фиата, работают отлично, стали практически онболт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 Классный у вас город. Был как то понравилось.))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 Інерційні кращі, хоча ніколи їх не пробував)) в мене наче від volvo. Ставили одному в сімку типу норма, куплені на деталях. Ну таке. Іномарошні кращі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 Інерційні кращі Мені вони також здаються зручнішими. Спереду стоять з якогось BMW. Маю ще на зад, але ззаду поставив звичайні - ті інерційні оказалося важко позиціонувати. Найменший нахил в якийсь бік - блокуються. А потрібний нахил визначається кузовом того BMW. А підголовники є? Бо без підголовників ремені можуть вбити навіть при різкому гальмуванні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @VETALZZZ, город действительно красивый, говорят "маленький Париж"))) особенно ночью красиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @VETALZZZ, город действительно красивый, говорят "маленький Париж"))) особенно ночью красивоага)) гулял там и ночью. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @VETERAN,підголовники...ну як сказати))) сидіння 07,ніби є))) колхозити щось з іномарки не маю бажання, головне би свою функцію виконували. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 Классный у вас город. Был как то понравилось.))) как смотреть на фото, слева есть пешеходный переход,вот там я тогда заглох,там ещё и подъём нехилый)))ширину улицы ты видел))) ещё и машины припаркованные стояли слева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @VETERAN,в мене підголовники є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @Andriy1352, а я якесь неподобство склепав ззаду - тепер заступає вікно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 согласен что обычные ремни унылые))) какая машина такие и ремни))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @VETERAN,тю, я думав про передні сідухи мова)) Ні, в мене ззаду ні пасків ні підголовників. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 @VETERAN,тю, я думав про передні сідухи мова)) Ні, в мене ззаду ні пасків ні підголовників. я теж про передні говорю, ззаду немає ременів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 А мені прийшлося ззаду ставити - внука крісло приходиться пристібати. Ну і, відповідно, причепив за головами ту балку на пружинках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 травня 2018 я потім буду думати про заднє дитяче крісло пару днів назад купили з дружиною дитячий візок,за ці гроші можна було ще одного жигулятора купити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 травня 2018 @nightwolff,чекаєте поповнення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 травня 2018 Классный у вас город. Был как то понравилось.))) как смотреть на фото, слева есть пешеходный переход,вот там я тогда заглох,там ещё и подъём нехилый)))ширину улицы ты видел))) ещё и машины припаркованные стояли слева ага, знаю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 травня 2018 @Andriy1352,так вже є)))5 травня син народився))) https://www.abw.by/novosti/other/178652/a я думав чому у мене на решітці радіатора пишуть made in italy, думав китайська 1 Июль відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах