VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 я этого делать не умею Ну от. А я якраз недавно таким займався.Свердлити вмієш? А варити електрозваркою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 отбойная отвёртка имеется нужно только решится и начать. Мало. Заменить петли нужно снять пенку с двери. То есть переварка и перекрас. Поэтому петли и не меняют. Но, можно попробовать заменить ось петли. Вот тут отвертка пригодитсся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 отбойная отвёртка имеется нужно только решится и начать. Мало. Заменить петли нужно снять пенку с двери. То есть переварка и перекрас. Поэтому петли и не меняют. Но, можно попробовать заменить ось петли. Вот тут отвертка пригодитсся.ось поменять и будет нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 ось поменять и будет нормально. учитывая возраст наших машин задача отнюдь не тривиальная. Выбить старую ось. А тут как повезет. Может выйдет а может придется злобно выпилить с половиной петли (наружную часть) и от новой петли брать половинку. Ну, не попробуеш не узнаеш . Единственно желательно взять себе запас времени на ремонт, чтоб не спешить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Выбить старую ось. Якщо нема фрези для дрельки - легше пересвердлити її по середині і вибити в різні боки з петель. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Якщо нема фрези для дрельки - легше пересвердлити її по середині і вибити в різні боки з петель Иногда и это не помогает. Прриходится вырезать петлю. И от новой брать часть. В принципе тоже не проблема, петли стоят недорого. Но занимает время. Если се хорошо и полчаса хватит, а можно и день провозится . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 @VETERAN, думаю що з'єднаю болтами От цього не раджу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegva11 42 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Согласен, сэкономишь 120грн, можешь попасть на заднее стекло, а если кто-то тебя будет тащить, не дай бог что-то с дорогими стеклами)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Прриходится вырезать петлю. Відкручуєш двері і болгаркою надрізаєш зовнішні частини петлі та витягаєш середню частину з віссю. Потім нову вісь, вставлену у середню частину, приварюєш до зовнішніх частин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Прриходится вырезать петлю.Відкручуєш двері і болгаркою надрізаєш зовнішні частини петлі та витягаєш середню частину з віссю. Потім нову вісь, вставлену у середню частину, приварюєш до зовнішніх частин. Тоже вариант. Выбор есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 @olegva11,мій сусід так волік когось своїм скудо. Пасок магазінний, з залізними крюками. Крюк розламався і прилетівши йому в задні двері, зробив смачну вм'ятину. От того в моїх авто тіки куплені на розлив канати без всякого заліза. В'яжу морським вузлом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Тоже вариант. Тільки середню частину прийдеться брати нову, або різати болгаркою, підгинати, заварювати і проходити розгорткою. прилетівши йому в задні двері, зробив смачну вм'ятину. А якщо б влетів у якогось пішохода? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegva11 42 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 @olegva11,мій сусід так волік когось своїм скудо. Пасок магазінний, з залізними крюками. Крюк розламався і прилетівши йому в задні двері, зробив смачну вм'ятину. От того в моїх авто тіки куплені на розлив канати без всякого заліза. В'яжу морським вузлом) Никто не застрахован, видел джипперы вешают по середине что-то, может оно и решает проблему, хз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Мені теж треба передні дверні петлі відремонтувати. Моя ще нічого, а от пасажирська конкретно. Аж на ходу видно як теліпається)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Тільки середню частину прийдеться брати нову, або різати болгаркою, підгинати, заварювати і проходити розгорткою Ну это само собой, сверла, развертка и клапанов старых жменю, на ось новую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 вычитал что можно высверлить ось по центру петли,той которая к кузову прикручена,то есть ось будет распилена на пополам и потом её заменить,но блин машина нужна каждый день,а переварка и перекрас вообще не вариант,дело даже не в деньгах а в времени, проще тогда другие двери впихнуть,но опять таки нужно будет красить ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 А ще треба переконатися, що завіси полетіли не тому, що двері кузов тримали. У мене передні двері розбовтали тріснуті передні стойки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 @nightwolff,не факт, що нова дверка стане. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 дело даже не в деньгах а в времени Там роботи на годину з перекуром. Малювати прийдеться тільки саму завісу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 @Andriy1352,теж подумав що з'єднання болтом може прилетіти в лобач))) думаю дійсно ліпше купити канат на "розлив" і "не лохматить бабушку"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegva11 42 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 Ветерана так почитать, то восстановить тачку можно за неделю, только не пойму схерали я уже 5 год пытаюсь довести до ума, и половина машины еще не на машине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 А ще треба переконатися, що завіси полетіли не тому, що двері кузов тримали. У мене передні двері розбовтали тріснуті передні стойки.стойки абсолютно цілі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 @nightwolff,оце правильне рішення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 я уже 5 год пытаюсь довести до ума, и половина машины еще не на машине? То ще не довго - я вже майже 50 років таким займаюся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2018 дело даже не в деньгах а в времениТам роботи на годину з перекуром. Малювати прийдеться тільки саму завісу.мав на увазі якщо розбирати двері повністю і переварювати петлі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах