VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 не мы такие,жизнь такаямне нужна экономия а не валить боком,для навалов есть другие машины Тупая отмазка, если жизнь заставит будеш пить безалкогольное пиво и смотреть порнуху без баб? О, еще один машину в газплиту превратил( и будет ездить как овощь( хз хз, если машину подготовить, и поднять СЖ, то нифига не овощь,и в 2(!) раза дешевле. Ну о дополнительных доработках речь не идет,да и не делает их никто о как задело.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @optimus prime,тобіж кажуть шибко вумні, шо будеш много катацця, бо ціна кілометра буде шара, так шо за ті самі гроші біше накатаєш). Висновок:-витратив на пальне стількиж, але часу змарнував більше, бо тре тепер викатувати зайві гроші Чиста правда.А потом доставай секономлене и чини мотор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 О, еще один машину в газплиту превратил( и будет ездить как овощь( не мы такие,жизнь такаямне нужна экономия а не валить боком,для навалов есть другие машины Я на жигуль газ поставил кажись еще в 2006 году (еще помню газ по 1,25 ). Тоже сидел и раздумывал - надо / не надо. А сегодня, для куражу могу сказать - что за это время я на газу съекономил кучу денег и купил форд мондео , который ездиит по праздникам и на него газ я ставить не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st,а чо не ставиш?)-зекономиш на ше крутішу тачку)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st, А ты еще кушать перестань,на новый дом накопиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 Та лан, не нервничайте, ну круто я загнул, но на форд добавил )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st, А ты еще кушать перестань,на новый дом накопиштак мы и хорошо кушаем, хорошо какаем и на установку газа хватает))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 видел на газу Хаммер, несколько геликов, лимузин Порше, Кадиллаки,про лексусы вообще молчу,был бы так вреден газ никто бы его не ставил 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @nightwolff,мені булоб пипець як встидно в такі авто газовий пістолєт встромляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @nightwolff,мені булоб пипець як встидно в такі авто газовий пістолєт встромляти. Чем богаче - тем жаднее !! Кстати, есть и еще плюсы - детонации практически нету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @nightwolff, Сиги и водка по твоему тоже не вредны? Ведь все кругом курят и глаза зассыкают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 мені булоб пипець як встидноНе мусиш прилюдно - таємно десь швиденько вставив - вийняв і ходу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st,нормально настроїв, нормальне пальне і немає детонації @VETERAN, зазвичай цього ніхто не бачить)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 видел на газу Хаммер, несколько геликов, лимузин Порше, Кадиллаки,про лексусы вообще молчу,был бы так вреден газ никто бы его не ставил Наш электрик раньше работал на Атланте, это официальная станция Фольксваген, Ауди и иже с ними. Говорит, даже Бентли на газу один раз видел. 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st,нормально настроїв, нормальне пальне і немає детонації Ну если с первым еще кое как, то с топливом можно так встрять - мама не горюй. Это только если ездишь в пределах проверенной заправки, а если в чужие города? Тут как карта ляжет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st,нормально настроїв, нормальне пальне і немає детонації Ну если с первым еще кое как, то с топливом можно так встрять - мама не горюй. Это только если ездишь в пределах проверенной заправки, а если в чужие города? Тут как карта ляжет.Заправляюсь на всеукраїнських азс, на регіональні ноунейми не заскакую. І єслі шо, то трампльор крутнути не проблєма. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 І єслі шо, то трампльор крутнути не проблєма. У меня нет трамблера У меня ДПКВ и secu-3т. А, и катушка от девятки. Я не сторонник аутентичности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2018 @Alex_st,в мене тед було мпсз і криві побудував так, що проблем з детонацією, заправляючи mustang95, не мав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 О, еще один машину в газплиту превратил( и будет ездить как овощь(Та вообще, куда этот мир катится... Каждый второй себе машину газом убивает ) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 @nightwolff,мені булоб пипець як встидно в такі авто газовий пістолєт встромляти. ничего постыдного нету вовсе проблем з детонацією, заправляючи mustang95, не мав. так сказал, как буд-то они должны были быть на данном топливе, омг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 О, еще один машину в газплиту превратил( и будет ездить как овощь(Та вообще, куда этот мир катится... Каждый второй себе машину газом убивает )в чём заключается убийство? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 в чём заключается убийство?то был сарказм 1 All!@nce відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 @nightwolff,мені булоб пипець як встидно в такі авто газовий пістолєт встромляти. ничего постыдного нету вовсе Как это нет, нищеброд на машину накопил и газом заправляется, шмаровыдло льет и говнофильтры ставит, что тут постыдного. Нахрена ты ее купил если содержать не можеш? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 так не пользуйтесь газом тогда в доме, ото вы шизанутые... экономия должна быть экономной. 2 shlonik1 та Alex_st відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Седня немного наводил порядок в автомобиле (то у меня такая заначка под балоном от жены,в осномном там пойло,седня достал от туда литруху конячила и 0,5 казенки) и решил немного сфоткать как я установил балон,можт пригодится,лыжы для балона делал сам так-как 12 лет назад их в продаже небыло (хотя и сейчас может не быть). " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах