nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @optimus prime,ты меня конечно извини,но "дичь"-это обклеивание кожзамом подрулевых переключателей))) 1 All!@nce відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @nightwolff,покажи что за кнопку купил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @optimus prime,ты меня конечно извини,но "дичь"-это обклеивание кожзамом подрулевых переключателей)))Шо завидно?)))Себе обклей,раскажеш потом как удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 Шо завидно?)))Себе обклей,раскажеш потом как удобнов принципе мне и так удобно)я понимаю если с прострочкой специальными нитками весь салон в одном стиле, тогда да,а так-дичь))) 1 All!@nce відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 На печку "паралельный" способ подключения никак не повлияет.Дійсно - вона гріти не буде - тому нічого впливати не буде. Навіть при підключенні з підігріву карбюратора, мені прийшлося проводити до редуктора тонким шлангом - інакше пічка була ледь тепла. Але штуцер в колекторі потрібно почистити - він часто забивається всяким сміттям. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @nightwolff,то зараз рішив економити по повній) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @Andriy1352,да, але ще треба встановити і відрегулювати, потім буду економити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @nightwolff,ну тут можу тіки поспівчувати-після бехи стоковий жугулик на газу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @Andriy1352,а смисл с тої бехі якщо пьє бензин відрами і запи хрен знайдеш?!я розумію беха хоча б з 2010 року,то беха, але на таку грошей немає ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @nightwolff,нагадай, який дригун там був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @nightwolff,покажи что за кнопку купил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 m20b20 на л-джет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @Emissions, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 норм кнопка, такую Еноту ставил) красная лампа горит примерно при остатке в 15 литров) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 норм кнопка, такую Еноту ставил) красная лампа горит примерно при остатке в 15 литров) а бывают другие кнопки?они меня спросили типа хочу ли я в салон индикатор уровня,будет на 200грн дороже,я сказал что нет,а прислали эту,смотрю а там инструкция,оказывается она с светодиодами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 они меня спросили типа хочу ли я в салон индикатор уровня,будет на 200грн дороже,я сказал что нет,а прислали эту,смотрю а там инструкция,оказывается она с светодиодами она может быть просто со свтеодиодами типа бенз\газ и все. сам корпус такой же, а внутри может не быть светодиодов. или провтыкали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 На печку "паралельный" способ подключения никак не повлияет.Дійсно - вона гріти не буде - тому нічого впливати не буде. Навіть при підключенні з підігріву карбюратора, мені прийшлося проводити до редуктора тонким шлангом - інакше пічка була ледь тепла. Але штуцер в колекторі потрібно почистити - він часто забивається всяким сміттям. У Вас свои законы физики? Просто других объяснений я не нахожу почему у Вас не греет, а у меня и еще в кучи людей с таким типом подключения все греет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @Creativ4eg,к кнопке прилагается инструкция,я открыл корпус,там штук пять зелёных,красный и вроде желтый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 m20b20 на л-джетЦікаво булоб такий потюнити[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 а подключаться к печке там еще очень даже удобно Ну на счет удобства вопрос конечно спорный, если врезаться в патрубки печки, то в патрубок который идет с печки на помпу (тот который подлиннее) тройник пластиковый помещается без проблем, а вот в короткий патрубок печки, тот который идет с головки, врезать тройник - секс еще тот, он туда просто физически не влазит. На своей первой машине проблему решил установкой латунного тройника, он примерно на полтора сантиметра короче чем пластиковый, а сейчас всем своим клиентам ввариваю полуавтоматом дополнительный штуцер в колено, которое идет с головки на печку, и тогда подключается все удобно и красиво. Редуктор производитель настоятельно рекомендует устанавливать паралельно оси движения автомобиля, то есть в нашем случае на правом брызговике, такой вариант наиболее правильный, единственный минус - затруднен доступ к винту чувствительности, придется купить самую короткую плоскую отвертку, иначе по другому там не влезешь. Если редуктор на моторном щите - регулировать намного удобнее, но завод не рекомендует такую установку. Для крепления редуктора на брызговик свариваю специальный кронштейн в виде буквы "Г", его прикручиваю к брызговику а к нему уже сам редуктор. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 Цікаво булоб такий потюнити[emoji4]якщо гроші тиснуть на кішеню чому б ні))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 придется купить самую короткую плоскую отвертку, иначе по другому там не влезешь.либо иметь с собой 5 или 50 копеек, очень удобно кстати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 @Creativ4eg,к кнопке прилагается инструкция,я открыл корпус,там штук пять зелёных,красный и вроде желтый ну если так, то норм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 а бывают другие кнопки? есть еще обычная кнопка) видать у них кнопки другой не было, ведь разница с стаговской около 40 гривен, а вот датчик примерно до 200 стоит который в баллон)) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2018 Цікаво булоб такий потюнити[emoji4]якщо гроші тиснуть на кішеню чому б ні)))Яб три горизонталки поставив, мпсз, мінімум датчиків і валило би краще жей троніка. І надьожно. Нє, ну певноб потім на строкєр потягнуло[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах