Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

tmp_cam_883043639_800.jpgi.gif

tmp_cam_924972887_800.jpgi.gif

У меня с этим прекрасно справляются кусочки (по 4-5 см) шланга что на вакуум-корректор идет. Они достаточно туго надеваются и за лет 12 наверное ни разу не отваливались..

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Тепер ясно для чого. А то за баком іржа чи якоюсь какою заліплено?

пушичне сало)))

@Alex_st,ну я хочу чтобы было феншуйно)))

Поділитися повідомленням

Главное, как пакет какой-то будешь доставать, не зацепиться.

Поділитися повідомленням

@DVA, я відразу подумав про вигляд багажу після їзди нашими дорогами.  :multi: Головне, що власнику подобається.  :bk:

Поділитися повідомленням

<p>@DVA,ага, мішок цементу проблєма будн дістати. Я умудрився об загнуті прижими обшивки зачіпити, а тут значно більше стирчить. </p>

Поділитися повідомленням

tmp_cam_883043639_800.jpgi.gif

tmp_cam_924972887_800.jpgi.gif

а не сильно выпирает? не мешает?
вровень выпирает)))это так кажется что сильно, где то пол сантиметра,по краям где запаска и бак немного больше,но это из за конфигурации задней панели,да и возить в багажнике цемент я не буду,для этого в магазинах есть доставка, багажник будет использоваться для небольшого багажа,типа пакеты продуктов из супермаркета

Поділитися повідомленням

@nightwolff,на пару мішків теж маніпулятор викликатимеш?)

@VETALZZZ, ой неприємно. Недавно їхав і в повороті забув про цемент. От один мішок і з'їхав в ліве крило де надірвався об гвинт бампера. Довго я там вимивав 

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,так клеёнку постелить можно,а если чё то пропылесосить,я себе недавно пылесос автомобильный купил, питание от прикуривателя,ничё так сосёт)

Поділитися повідомленням

А може і не буде зачіплюватись, час покаже. Зато зручно лампи міняти, не потрібна тонка головка.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,ну два мішки звісно що можна в багажнику,а не як бачив деякі завантажують що аж сідає на підкрилкі

Поділитися повідомленням

А може і не буде зачіплюватись, час покаже. Зато зручно лампи міняти, не потрібна тонка головка.

так там така система що головка потрібна для заміни фар,а кришкі по заводу прикручуються такими же штуками лише пластиковими,а в них постійно різьби знищуються, тому замовив у токаря залізні

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,ну два мішки звісно що можна в багажнику,а не як бачив деякі завантажують що аж сідає на підкрилкі

О ні, це вже знущання над авто

Поділитися повідомленням

О ні, це вже знущання над авто

Я також так думаю - 700 кг - це якраз достатньо. :)
Це садизм)

Поділитися повідомленням

Це садизм)
:bk: Часто приходиться. Поки не шкодило. Ну хіба що розлетівся чулок ЗМ, але без навантаження.

Поділитися повідомленням

Це садизм)

:bk: Часто приходиться. Поки не шкодило. Ну хіба що розлетівся чулок ЗМ, але без навантаження.
Картопля з дачі?

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,так клеёнку постелить можно,а если чё то пропылесосить,я себе недавно пылесос автомобильный купил, питание от прикуривателя,ничё так сосёт)

так все время ж клеёнку возить не будешь, или забудешь. А что за пылесос? Покажи? Цена?

У меня есть советский но тянет он ровно ноль! Надо ради интереса разобрать и глянуть что да как.

так по заводу там рукой все откручивания, без ключей, за барашек.

Поділитися повідомленням

Я незнаю, как пазаводу, у меня обычные гаечки были, откручивал тонкой головкой. У товарища на 04 с салона тоже гаечки были.

Поділитися повідомленням

Я незнаю, как пазаводу, у меня обычные гаечки были, откручивал тонкой головкой. У товарища на 04 с салона тоже гаечки были.

https

Так по заводу https://www.avtoskazka.com/catalog/hardware/nuts/gajka_kreplenija_zadnego_fonarja_vaz_2107210521062121niva21213tajga_plastmassovaja_2106_3716175-36894.html

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз