shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 нащо мені знімати клапан,куплю нову кришку У меня такое было, только на четвертой купленной крышке (новой) работал клапан. Как повезет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 нащо мені знімати клапан Той клапан потрібен, щоб мати "привілей" перегріти двигун ще на кілька градусів вище 100 і відразу виплюнути майже половину тосолу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 ещё один вопрос. постоянно протираю клапанную крышку, через определенное время вокруг маслозаливной пробки опять обосрано маслом,чё за нах? поменять пробку или прокладку? не люблю срач под капотом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 У меня такое было, только на четвертой купленной крышке (новой) работал клапан. Как повезет. куплю дорогую пробку,у нас есть магазин с хорошим ассортиментом, если чё не то отдам назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 поменять пробку или прокладку? Если пробка в хорошем состоянии, без выработки, то можно заменить прокладку, но обрати внимание еще и на состояние самой маслозаливной горловины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @shlonik1, горловина и пробка на вид нормальные,как определить их выработку? прокладку отдельно можно купить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nightwolff, клапан вентиляционный (впускной) не открывается (маленький клапан на большом клапане) [spoiler=Пробка радиатора] http://gdkvrn.ru/vaz/vaz-2101-2/sistemy-dvigatelya/probka-radiatora.html Капот и крышку багажника нужно проантикоррить изнутри, особенно где была сварка и все вальцовки 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @Июль, крышку багажника уже грунтанул,там чисто было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nightwolff, а внутренняя часть которую не покрасишь (там при сварке грунт обгорает)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @Июль,а,там да,я как то не подумал,надо будет проантикорить и задуть грунтом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 а если пробку промыть хорошенько, может клапан забит ржавчиной или мусором? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nightwolff, все может быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 может клапан забит ржавчиной или мусором? Такое очень часто бывает... При тщательном осмотре все видно... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 ни с того ни с сего начало дёргаться при разгоне,и едет хуже,будто за жопу кто-то держит,шо, опять карб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 ни с того ни с сего начало дёргаться при разгоне,и едет хуже,будто за жопу кто-то держит,шо, опять карб? заправился на другой заправке, вроде симптомы прошли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 @nightwolff,а які заправки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 @Andriy1352, спочатку під забором а потім залив на анп і стало нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 @nightwolff,то чого дивуватися?) Для мене і амп так собі, уявляю, шо там під забором.. 92-й 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegva11 42 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 Ставь бачок нового образца с моторчиком, мощнее намного, нет проблем с крыльчаткой снизу, только нажал на рычажок и сразу полив стекла, можно поставить двойные или веерные(в городе шик, на трассе не очень). 2 VETALZZZ та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 @olegva11,во первых новые бачки по качеству г..но,у меня стоит оригинальный бачек 5л на два моторчика, буду подключать на каждую форсунку по одному моторчику, будет классно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 во первых новые бачки по качеству г..но ничего подобного, если брать самый дешевый то да, я вот брал прамо в сборе еще тогда за 50 грывень, служит до сих пор буду подключать на каждую форсунку по одному моторчику, будет классно))) не будет, эта морковка с новым типом насоса даже не посоревнуется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 @Emissions,ну я попробую))) купил щуп,на нём написано 2103,у меня третий блок,а он мля ещё в раз длиннее,чё за фигня мля?блоки 03 разные что-ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 червня 2018 кстати,читал отзывы о этих новых бачках на detali.zp, хорошего мало про них пишут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах