Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2018 Ну попробуй расскажешь как оно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2018 Что интересно, как начал я тут Неона вспоминать кстати вспомнил про него первым я. Номер телефона комуто назвать для СМС атак? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2018 Когда фотки будут? 3 Djely, Serjjjjj та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2018 Это возмутительно да нифига подобного! тема вполне в стиле мне,как и многим отписавшимся-нравится а если кому невжилу,то самое правильное решение- сам удалю 2 Gutman та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 Я точно (как старожил Форума) знаю кто такой @Serjjjjj, Штука $ за информацию @Serjjjjj, (Конечно поделюсь, меня устроит сотня, 900 тебе ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 Штука $ за информацию А якщо я викладу все безкоштовно?Я такий - можу запросто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 Я такий - можу запросто. Звичайно можеш Але трохи подумай, пенсiя маленька, (неодноразово про то казав у вiдкритих темах), у мене зарплата маленька, теж не секрет...) може давай домовимося як по чесному роздiлити ту частку? ( ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 може давай домовимося Це називається "правильно заявити про себе". А то пролетіло б мимо мене. Neon4ik мені часто і багато пише у ПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 Neon4ik мені часто і багато пише у ПП. Пiдвищимо ставки? Звичайно б ти не спалив так просто Неончiка А може б спалив Робiть ставки, Панове Тоталiзатор працюе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 Тоталiзатор працюе Без мене. Я пас - звик все робити сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2018 Я пас - звик все робити сам. Ну давайте то буде виграш на користь Клубу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2018 Щоб бортовик був справжнім, потрібні реальні фото, зроблені власноруч, а не з авторіа. * Яб почистив, але тут прав не дають. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах