Scif 5 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Самі ж казали , що раніше такі рокера використовувались для продовження строку служби стандартного розпредвала. Отже з такими рокерами любий зозпредвал прослужить довше. Логічно??? На рахунок шуму - ці рокера стояли в мене з 213 розпредвалом, Ніякого стороннього шуму від них не було. А ось потужність зросла, тому що помінявши їх на стокові машина почала їхати гірше. Щупом такі рокера виставити нормально - НЕМОЖЛИВО!! Ролик починае закусувати щуп. Нормально виставити можна тільки індикатором. У себе їх зняв через те, що ремонтуючи головку - просадив клапана і ролик рокера почав чіпляти тарілку пружини. Якби не це - не поміняв би їх нізащо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Subbotin 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 kriyk, а ты их изготавливаешь что ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Я виготовляю тільки те що Мені або моїм друзям потрібно. В мене залишилися заготовки на два комплекти, але я їх не доробляю, бо як я зазначив раніше вони актуальні на широкофазних РВ. Я ж пішов іншим шляхом супервузькофазний РВ+ГП 3,9+КПП R2 (виготовлена власними силами). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shum 5 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Есть такие рокера на продажу?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TMU 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Такие рокера сильно заужают фазу впуска/выпуска, на сток валах использование не пригодно. Знакомого 2104 имела не стабильный ХХ , низа были конечно приятными, середина ничем не отличалась от стока, а высокие обороты двигатель еле развивал, снижение максимальной мощности двигателя субъективно 10-15%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Такие рокера сильно заужают фазу впуска/выпуска, на сток валах использование не пригодно. Знакомого 2104 имела не стабильный ХХ , низа были конечно приятными, середина ничем не отличалась от стока, а высокие обороты двигатель еле развивал, снижение максимальной мощности двигателя субъективно 10-15%. Якби вони звужували фазу, то у Вашого знайомого ХХ був би більш стабільним ніж на стандартних. Всього скоріше помилка у виготовленні, або рокер зачіпав тарілку і клапан недозакривався, що вже наблюдалося у мого товариша. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TMU 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Якби вони звужували фазу, то у Вашого знайомого ХХ був би більш стабільним ніж на стандартних. Всього скоріше помилка у виготовленні, або рокер зачіпав тарілку і клапан недозакривався, що вже наблюдалося у мого товариша.Все там крыло нормально. Если не можете понять почему такой рокер заужает фазу, а так же то, как слишком узкая фаза влияет на холостой ход, то не мешало бы физику поучить и устройство ГРМ классики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Шановний Ви некидайтеся фразами про те, що я не можу зрозуміти і непотрібно вказувати на те що мені вчити, моїх теоретичних і практичних знань вистачить для того щоб в конструктивному діалозі знайти правильну відповідь. А якщо Ви такий великий спеціаліст то розкажіть нам темним як вузька фаза впливає на ХХ. І особисте питання Ви часом не закінчували ВДТУ за спеціальністю автомобілі і автомобільне господарство? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2014 Есть такие рокера на продажу?? Имеется один к-т б/у,состояние класное (ролики не разбиты,делались при совдэпе),могу сделать фото на почту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах