Перейти до публікації
alexd

Интересные рокера

Рекомендовані повідомлення

Самі ж казали , що раніше такі рокера використовувались для продовження строку служби стандартного розпредвала.

Отже з такими рокерами любий зозпредвал прослужить довше. Логічно???

На рахунок шуму - ці рокера стояли в мене з 213 розпредвалом, Ніякого стороннього шуму від них не було.

А ось потужність зросла, тому що помінявши їх на стокові машина почала їхати гірше.

Щупом такі рокера виставити нормально - НЕМОЖЛИВО!!

Ролик починае закусувати щуп.

Нормально виставити можна тільки індикатором.

У себе їх зняв через те, що ремонтуючи головку - просадив клапана і ролик рокера почав чіпляти тарілку пружини.

Якби не це - не поміняв би їх нізащо.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я виготовляю тільки те що Мені або моїм друзям потрібно. В мене залишилися заготовки на два комплекти, але я їх не доробляю, бо як я зазначив раніше вони актуальні на широкофазних РВ. Я ж пішов іншим шляхом супервузькофазний РВ+ГП 3,9+КПП R2 (виготовлена власними силами).

Поділитися повідомленням

Такие рокера сильно заужают фазу впуска/выпуска, на сток валах использование не пригодно. Знакомого 2104 имела не стабильный ХХ , низа были конечно приятными, середина ничем не отличалась от стока, а высокие обороты двигатель еле развивал, снижение максимальной мощности двигателя субъективно 10-15%.

Поділитися повідомленням

Такие рокера сильно заужают фазу впуска/выпуска, на сток валах использование не пригодно. Знакомого 2104 имела не стабильный ХХ , низа были конечно приятными, середина ничем не отличалась от стока, а высокие обороты двигатель еле развивал, снижение максимальной мощности двигателя субъективно 10-15%.

Якби вони звужували фазу, то у Вашого знайомого ХХ був би більш стабільним ніж на стандартних. Всього скоріше помилка у виготовленні, або рокер зачіпав тарілку і клапан недозакривався, що вже наблюдалося у мого товариша.

Поділитися повідомленням

Якби вони звужували фазу, то у Вашого знайомого ХХ був би більш стабільним ніж на стандартних. Всього скоріше помилка у виготовленні, або рокер зачіпав тарілку і клапан недозакривався, що вже наблюдалося у мого товариша.
Все там крыло нормально. Если не можете понять почему такой рокер заужает фазу, а так же то, как слишком узкая фаза влияет на холостой ход, то не мешало бы физику поучить и устройство ГРМ классики.

Поділитися повідомленням

Шановний Ви некидайтеся фразами про те, що я не можу зрозуміти і непотрібно вказувати на те що мені вчити, моїх теоретичних і практичних знань вистачить для того щоб в конструктивному діалозі знайти правильну відповідь. А якщо Ви такий великий спеціаліст то розкажіть нам темним як вузька фаза впливає на ХХ. І особисте питання Ви часом не закінчували ВДТУ за спеціальністю автомобілі і автомобільне господарство?

Поділитися повідомленням

Есть такие рокера на продажу??

Имеется один к-т б/у,состояние класное (ролики не разбиты,делались при совдэпе),могу сделать фото на почту.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз