nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 кто нибудь ставил в классику? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 Поставил от Е34. Обчем вопрос? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 вопрос как лучше сообразить крепления Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 вопрос как лучше сообразить крепленияА в чому проблема? Відкручуєш свою сідушку, запихаєш нову і дивишся що потрібно змінити. Чого тільки у мене не стояло - і від фольксвагена, і від фіата, а зараз від ягуара. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 вопрос как лучше сообразить крепленияМогу предложить свой вариант креплений (правда, для сидений от E38/39), вот здесь: Установка сидений от BMW. Часть 1. 2 nightwolff та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 Я купил для этого квадратной трубы ( профиля), с него сварщик сварил подставки, и согласно крепежних отверстий на сидушках на болтовые соединения все это дело было прикручено к полу. Место крепежа к полу, подбирается исходя из роста водителя и пожеланий смещения сидушек ваеред и назад. Размеров никто не даст, все в процессе работы. Из опита скажу, что посадка стала выше чем изначально предполагалось, при росте в 187 стало в притирку к потолку. все остальное норм. Сразу же подумай о катушках с ремнями, ну чтобы они в сидушки защелкивались. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 @nightwolff,показуй що взяв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 @Andriy1352,завтра зроблю фото,їх мені мають на роботу привезти. взяв їх не тому що хотів саме з е36 а тому що ціна цікава та ще й привозять. сидіння звичайні,чорна тканина,найголовніше що цілі. коли їх буду ставити не знаю,возьму ,нехай лежать,буде час покладу,потім за такі гроші не найду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2018 @nightwolff,погугли, багато хто їх ставив, особливо хто і таку торпєду ліпив)) В майбутньому теж таке світить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 В майбутньому теж таке світить. Ну хоть торпеду не ставь. Все что по торпедам было вколхожено в жигули то ужасный ужосс. Кресла запилить это необходимость, так как спине больно А торпедо то ИМХО уже колхоз. А по теме установки кресел, как выше писал дед дрыхтун берешь кресло кидаешь в жигули и видишь что к чему. У меня кресла вольво профильные трубы 20*40 вварены между тоннелем и порогом, закладные в них бочонки с резьбой. И все дела. Главное выставить. Если у кресла есть регулировка вверх/низ это круто. Остается выставить по середине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 В майбутньому теж таке світить. Ну хоть торпеду не ставь. Все что по торпедам было вколхожено в жигули то ужасный ужосс. Кресла запилить это необходимость, так как спине больно А торпедо то ИМХО уже колхоз. А по теме установки кресел, как выше писал дед дрыхтун берешь кресло кидаешь в жигули и видишь что к чему. У меня кресла вольво профильные трубы 20*40 вварены между тоннелем и порогом, закладные в них бочонки с резьбой. И все дела. Главное выставить. Если у кресла есть регулировка вверх/низ это круто. Остается выставить по середине. Та ще не рішив з торпєдо, хоча компактівська подобається. Приборку то точно втулю, хочу, щоб комп німецькою шось там писав[emoji4].Сидіння вже які попадуться в шкірі. 36, 39, 46...ну і зі всіма регулюваннями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 @Andriy1352, С пятерок/семерок не бери. У них подушка широкая. Ширее чем в тройках. Не выставишь хорошо. Да и они на комфорт больше чем на держак жоппы Ерзать будешь в поворотах и за руль держаться. Кожу не бери. Самое оно комбинированная боковины кожа седалище из ткани. Если купишь с выдвижной под ноги будет крутяк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 короче сегодня был цирк с сиденьями,привозит чувак их,вытащили из машины,проверил, всё отлично, всё работает, состояние муха не какала, цена смешная. отдаю ему деньги, сидим,смотрим, вдруг я замечаю что они....оба пассажирские)))у обоих ручки с правой стороны))), забрал назад деньги и на этом распрощались. 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 @Andriy1352, С пятерок/семерок не бери. У них подушка широкая. Ширее чем в тройках. Не выставишь хорошо. Да и они на комфорт больше чем на держак жоппы Ерзать будешь в поворотах и за руль держаться. Кожу не бери. Самое оно комбинированная боковины кожа седалище из ткани. Если купишь с выдвижной под ноги будет крутяк. Тут головний фактор ціна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Тут головний фактор ціна Для спины лучше не экономить. Очень крутая штука как поясничная регулировка. Очень крутая. Просто рекомендую. Ну и настоятельно рекомендую не покупать из кожи. Самое оно комбинированное кресло. Боковины где трешь при посадке кожа\кож зам а где сидишь там ткань. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Тут головний фактор цінаДля спины лучше не экономить. Очень крутая штука как поясничная регулировка. Очень крутая. Просто рекомендую. Ну и настоятельно рекомендую не покупать из кожи. Самое оно комбинированное кресло. Боковины где трешь при посадке кожа\кож зам а где сидишь там ткань. Ну в Логані є поясничний підпір. Панятно шо те такий як в бізнес класі, але я відчув підтримку. Так що знаю що це таке.А що маєш проти шкіри?-гепа не дихатиме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Ну в Логані є поясничний підпір. Панятно шо те такий як в бізнес класі, але я відчув підтримку. Так що знаю що це таке. А що маєш проти шкіри?-гепа не дихатиме? Регулированный поясничный Про шкуру я тебе написал. А ты думай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Ну в Логані є поясничний підпір. Панятно шо те такий як в бізнес класі, але я відчув підтримку. Так що знаю що це таке. А що маєш проти шкіри?-гепа не дихатиме? Регулированный поясничный Про шкуру я тебе написал. А ты думай. Так, регулюємий поясничний. І по вертикалі. Правда тіки в водія) А шкура вона практична. Ну я все вкурив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 А що маєш проти шкіри?- Летом жарко.Рубашка постоянно грязная. Зимой холодно. И обогрев сидух в расчет не берем. Для мужика это зло. Чисто тряпка или комбинированые , это самое оно. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Чисто тряпка или комбинированые , это самое оно. Ну вот, а им шкуру подавай. Шкура должна быть с вентиляцией, перфорацией, обогревом (что таки для мужика не есть хорошо если сильно греть) и прочими фишками за много денеХ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 у меня стоят от Е36. Срезаны заводские + поперечный усилитель. На днище приварена квадрат-труба 50*50. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 2 VETALZZZ та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 короче сегодня был цирк с сиденьями,привозит чувак их,вытащили из машины,проверил, всё отлично, всё работает, состояние муха не какала, цена смешная. отдаю ему деньги, сидим,смотрим, вдруг я замечаю что они....оба пассажирские)))у обоих ручки с правой стороны))), забрал назад деньги и на этом распрощались. я так ремни инерционные покупал, правда закончилось не так благополучно - ставил через месяц только, тогда и заметил. Забил, так и езжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 Ну вот 1метр профильной трубы нужного сечения и любые кресла в жигулях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 @Djely,))))ремни это такое дело...а вот ездить с двумя правыми сиденьями ну его нах))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах