Перейти до публікації
Andriy1352

Bmw E39 528I Touring Руйнівник Міфів

Рекомендовані повідомлення

це пижівська проблєма?

Не думаю. Мені казали, що 90% випадків нищення ременя генератора - клин муфти кондюка.
Не стикався ще з таким

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Зазвичай, якщо компресор кондэя несправний, муфта просто крутиться і не входить в зачеплення. Чи не так? Із-за чого муфті клинити?  

Поділитися повідомленням

Порвався ремінь генератора у міні селюку. Збираюся поміняти в понеділок
Поміняв той ремінь. Він наробив трохи біди - намотався на колінвал і видавив сальник в середину. Виявилося, що у мене в Міні ланцюг ГРМ, а не ремінь - тому зміг поміняти і сальника. 

Але ж і спосіб заміни придумали... Один натяжний ролик відводиться глючем на 30 і фіксується пипкою на пружинці. Інший ролик має відводитися сам, коли потягнути за шворку. Скільки не тягнув - не діє. Прийшлося ще раз шків знімати - тоді розблокувався ролик і дозволив себе відвести руками. Ніяк не вдавалося запхати унутрь півметровий ключ на 30. Коли запхав - годі повернути. Прийшлося накидним ключем кілька раз по трошки повертати.

Щасливий, що справився і трохи покатався.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, нашими ключами не скрізь підлізеш:)

Добре, що справився, то завжди приємно :ay:

Поділитися повідомленням

Весело
А що робити - 100 тисяч на носі. Поки що поміняв усі гальмівні колодки, масло і фільтри двигуна і зараз - сальник з ременем. Коробку радять у цей час також перемаслити.

Поділитися повідомленням

Порвався ремінь генератора у міні селюку. Збираюся поміняти в понеділок

Поміняв той ремінь. Він наробив трохи біди - намотався на колінвал і видавив сальник в середину. Виявилося, що у мене в Міні ланцюг ГРМ, а не ремінь - тому зміг поміняти і сальника. 

Але ж і спосіб заміни придумали... Один натяжний ролик відводиться глючем на 30 і фіксується пипкою на пружинці. Інший ролик має відводитися сам, коли потягнути за шворку. Скільки не тягнув - не діє. Прийшлося ще раз шків знімати - тоді розблокувався ролик і дозволив себе відвести руками. Ніяк не вдавалося запхати унутрь півметровий ключ на 30. Коли запхав - годі повернути. Прийшлося накидним ключем кілька раз по трошки повертати.

Щасливий, що справився і трохи покатався.

:ay:

100 тищ це не пробіг

може вже не перший раз по 100?  :)

Поділитися повідомленням

може вже не перший раз по 100?
Є зареєстровані звернення власниці цього автомобіля на СТО в США. Рік тому було 55000 миль. Може вже у нас хтось і наїздив на ній ще сотку, одночасно розмитнюючи і ремонтуючи її. Дилери говорили про наїзд 2000 км.

Поділитися повідомленням

В мене родич не так давно Рено Меган універсал взяв. По приборці було десь 150 тис. Вже потім, коли почав їзлидити по СТО тому що, то то зламалось, то се, перевірили специ - реальній пробіг 320. От такі справи. 

Поділитися повідомленням

В мене родич не так давно Рено Меган універсал взяв. По приборці було десь 150 тис. Вже потім, коли почав їзлидити по СТО тому що, то то зламалось, то се, перевірили специ - реальній пробіг 320. От такі справи.

Може бути. На 150тищ в Рено хіба шарові поміняються.

Поділитися повідомленням

​За пів року вже, напевне, тисяч сорок в неї вкинув. І взяв за дорого. Та щей крашена вона вся в круг, я йому не казав, щоб не засмутити, да й віднєкуватись буде, щоб не виглядати дурнем. За півтора року роботи на малярці в змозі відрізнити де крашена, а де ні. Майже п'ять років чувак тачку вибирав... 

Поділитися повідомленням

@jeka_m, ты же не ровняй показания одометра с записями у официалов.

На приборку тебе шо хош высветят. А вот у ОД не так просто да и ни кто не будет это делать. Записи сразу по серверам разбегаються.

Поділитися повідомленням

100 тищ це не пробіг

Это как раз пробег для замены масла в акпп. Если есть желание долго ездить.

Если не наваливать то через 80-90 уже большое ТО АКПП провести и дальше ездяй.

Если наваливать то проблем может быть больше и раньше.

Поділитися повідомленням

Это как раз пробег д
я взагальному, а не конкретно за акпп

​За пів року вже, напевне, тисяч сорок в неї вкинув. І взяв за дорого. Та щей крашена вона вся в круг, я йому не казав, щоб не засмутити, да й віднєкуватись буде, щоб не виглядати дурнем. За півтора року роботи на малярці в змозі відрізнити де крашена, а де ні. Майже п'ять років чувак тачку вибирав...
Це в мене так кум Крафтера купив

Поділитися повідомленням

​Э такі чувачки. Казав йому, ще до того як він купив, он батько пригнав з США Джету 15-го, машина ляля, рік (35к пробігу) без ніякий питань влазагалі. Що салон, що зовнішній вигляд - все путьюм. Машина в круг стала близько 9-ти тисяч з абсолютно всіми витратами. І люди вже перевірені. Відповідь одна - нахер мені утоплєніки з США. Ну нахер, так нахер. 

Поділитися повідомленням

​Э такі чувачки. Казав йому, ще до того як він купив, он батько пригнав з США Джету 15-го, машина ляля, рік (35к пробігу) без ніякий питань влазагалі. Що салон, що зовнішній вигляд - все путьюм. Машина в круг стала близько 9-ти тисяч з абсолютно всіми витратами. І люди вже перевірені. Відповідь одна - нахер мені утоплєніки з США. Ну нахер, так нахер.

Є таке, завдяки американським Bmw Fсерії тепер там іпоновідра меньше шанувальників мають:)

Зараз вже кажуть Корея почалась. Любителям газу подобається, там гбо з заводу.

Поділитися повідомленням

А що, заводське гбо непогана тема.

Ну певно з таким можна спокійно їздити і не переживати, що якись патрубок відригне.

Поділитися повідомленням

Зараз вже кажуть Корея почалась. Любителям газу подобається, там гбо з заводу.

Чаще из под такси эти элантры на LPG. 

Поділитися повідомленням

там гбо з заводу. Нравится Головне не машина, а водій!
я тебя разочарую, но с завода гбо вряд ли ставиться, так как не выгодно держать такие машины. Газ ставится уже у офф диллера страны, по заводским мануалам :)

Поділитися повідомленням

там гбо з заводу. Нравится Головне не машина, а водій!

я тебя разочарую, но с завода гбо вряд ли ставиться, так как не выгодно держать такие машины. Газ ставится уже у офф диллера страны, по заводским мануалам :)
Та мені пофіг то гбо в будь якому виконанні

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз