Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Певно перший бехоборт в клюбі нашому. А ні, ще е34 з Франика була. Сподіваюсь мохом не поросте[emoji4] Отже купили сарайчик, як і хотіли з жінкою. Комплектація з салону: - Место изготовления Германия Контрольная сумма[https://carinfo] (Ok) Код исполнения DH51 Дата производства 1997-03-03 Код модели E39 (2) Модель 528I TOURING (EUR) Тип кузова Универсал, 5 дв. (Tou) Двигатель M52 Рабочий объем двигателя, л. 2.80 Мощность, КВт 142 Коробка передач Механическая (MECH) Привод задний (HECK) Рулевое управление Руль слева (LL) Цвет кузова ASPENSILBER METALLIC (339) Обивка салона STANDARDLEDER/ SCHWARZ (N6SW) Общая информация по коду модели DH51 4…7 знаки VINСерияТипМодельДвигательКоробка передачТип кузоваНачало выпускаКонец выпускаDH515xxE39528i TouringБензин M52 B28МКП S5D 320ZУниверсал, 5 дв.1996-111998-08 Стандартная комплектация S220A регулятор дорожного просвета (NIVEAUREGULIERUNG) S260AБоковая НПБ для водителя/ пер.пассажира (SEITENAIRBAG FUER FAHRER/BEIFAHRER)S305AДистанционное управление центр.замка (FERNBEDIENUNG F.ZENTRALVERIEGELUNG)S411A Стеклоподъемник с электроприводом Пд/Зд (FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN)S520A фары противотуманные (NEBELSCHEINWERFER)S548A Спидометр (KILOMETERTACHO)S665A Радиоприемник BMW Business RDS (RADIO BMW BUSINESS) Заказные опции S280AЛ/с диск BMW дизайн со спицами (LM RAEDER/SPEICHENSTYLING)S386A Леер (DACHRELING)S403A Стеклянная крышка люка с электроприводом (GLASDACH, ELEKTRISCH)S413A Разделительная сетка багажника (GEPAECKRAUMTRENNETZ)S423A Ножные коврики Velours (FUSSMATTEN IN VELOURS)S428A Знак аварийной остановки и аптечка (WARNDREIECK)S431A Внутр.зеркало с автоматич.затемнением (INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND)S438A Исполнение из ценных пород дерева (EDELHOLZAUSFUEHRUNG)S441AКомплект для курящих (RAUCHERPAKET)S464A чехол для перевозки лыж (SKISACK)S494A Система обогр.сиден.водителя/перед.пасс. (SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER)S500A Сист.омывателей фар/ интенс.очист.стекол (SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG)S510A регулировка угла наклона фар (LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT)S534A Автоматическая система кондиционирования (KLIMAAUTOMATIK)S540A система поддержания заданной скорости (GESCHWINDIGKEITSREGELUNG)S555A Бортовой компьютер V с ДУ (BORDCOMPUTER)P628A Комплект Средства связи (KOMMUNIKATIONSPAKET)S629A Автомоб.тел. сети D с у-вом счит.карт Пд (AUTOTELEFON MIT KARTENLESER VORN)L801A Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии (DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG)S818A Главный выключатель батареи (BATTERIEHAUPTSCHALTER)S863A Список дилеров Европа (SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA)S879A Бортовая документация, немецкий (DEUTSCH / BORDLITERATUR)S999A Система прохождения заказа "HEA" (AUFTRAGSSTEUERUNG HEA) Дополнительная информация ПараметрЗначениеS473AПодлокотник Пд (ARMAUFLAGE VORN) Ще фаркоп чось не вказано і поки не розібрався чи є LSD. Колеса стиль16 радіус 16. На зиму так і лишу а на літо r17 хочу. На ближньому ксенон, світить наче)) Звісно ABS i ASC. Роздільний клімат. Шкіряний салон. Двигун 2.8, однованосний, табун 190 з гаком коней і під 300Нм тяги. Примочок і ничок тут вистачає, потихеньку освоюю. Авто трохи заколхозили попередні власники(рукожопи), але дамо машинці нове повноцінне життя [emoji4] В планах: -перевірити всю електрику -перевірити ходову -повністю пофарбувати -вернути пнєвму Загалом довести до ідеалу. 9 quitka, nightwolff, alexart та 6 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Мои поздравления. Шо понеслась? Таки снял фаркопф. Задний дворник работает? Стекло крышки багажника открывается с брелка? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13,дякую! Понеслась) Фаркоп зняв Двірник працює. Сьогодні якраз сильним дощем катався і перевірив. Багажнік з брелка відкривається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 ще раз вітаю!!!!! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Странно что не бляха. У нас на бляхах таких хватает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Двірник працює. Очередная болячка для возрастных бмв. У меня климанул. Но разработали грубым способом . И залили смазкой. Пока работает. Шлицевое бывает съедает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 ще раз вітаю!!!!!Ще раз дякую[emoji4]Странно что не бляха. У нас на бляхах таких хватает.Чого дивно?-я не дуже то і цікавився ними Двірник працює. Очередная болячка для возрастных бмв. У меня климанул. Но разработали грубым способом . И залили смазкой. Пока работает. Шлицевое бывает съедает. Значить повезло))Підсвітка номера не працювала. Банально не було лампочок. Вже порядок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 є таке передчуття що жига піде на задній план і вся увага буде приділена бмвгамну))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @nightwolff,нікуди вона не піде), для неї теж буде увага) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 жига піде на задній план накупив запчастин оптом для жиги жига піде на задній планголовне щоб господар був задоволений, а от звичка крутить гайки при заміні авто нікуди не дівається 2 quitka та Gutman відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 жига піде на задній план накупив запчастин оптом для жиги жига піде на задній план головне щоб господар був задоволений, а от звичка крутить гайки при заміні авто нікуди не діваєтьсяАга, донор[emoji16]А гайки крутити я справді люблю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Кросавчег, поздравляю))) мне нравится. А фото салона? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Кросавчег, поздравляю))) мне нравится. А фото салона?Дякую!, мені теж) 4 alexart, VETALZZZ, zootechnik та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 даже телефончег сохранился) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 даже телефончег сохранился)Він та люк малій найбільше сподобались)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Зробив нормальний ключ. Раніше носив то що справа. Ще в дорозі нові емблеми і шильдик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Ну фсеее. Кожа, телепон, лУк, муЛтиРулЪ и ляда еще открывается отделка под дерево. Я так и не понял накой то стекло сделали открываемое, но чисто как фишка прикольно. И то чт оно еще открывается с брелка. Только можно нечаянно открыть, а машина то закрыта, а свет горит в багажнике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13, )) ну дерево мені не альо. Хочу змінити на графіт чи в майбутній колір кузова. А з склом прикольна фішка. Може колись згодитися для чогось довгого. Був вже бажаючий поганяти. Я став пропустити пішохода, чувака ззаду то здивувало. Став мене об'їздити прямо на переході і погнав. Я спокійно поїхав і догнав на переході але я став в правий ряд, бо знаю, що через 100м обов'язково хтось наліво поверне. Так і трапилось і він відстав. Через кілометр обігнав на всіх парах і на кругу став в правий ряд а я вибрав лівий і не даремно і знов випередив суперника. Ще через кілометр він вже думав що обходить аж я зупинився, бо мав купити світлодіодів. Ну він і проїхав. Отак я спокійно, в межах правил виграв "гонку". Ну газанув пару раз в рамках дозволеного ліміту) Суперник був на седані...е39 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Суперник був на седані...е39 Ой не дружи и не общайся с этими бмвводами. Они плохому научат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13,ну з тобою то якось поладим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 о_О, поздравляю. Классная машина! А шо по расходу? Всегда интересовал этот параметр.... 2 Andriy1352 та KeganEr відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Andriy1352, А шо я шо я. Еду себе в крайней левой в 8.45 в воскресенье на работу. Подьезжаю к мосту на Леси со стороны Автовокзала и тут в мою полосу хочет перестроиться ланос. А у меня то на спидометре 140 и еще мотоциклист меня обгоняет. Короче "обматерил" я ланоса и дальним и сигналом. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @golden88,дякую. Бере приблизно в два рази меньше твого джипа і трохи меньше ніж мій жугулик зараз)) звісно в спокійному режимі. @denis13,по правилам бачу їздите)) Я зранку по об'їзній лиш до 100 розганявся, бо жінка на роботу запізнювалась) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 по правилам бачу їздите)) Буває. Да и мотор иногда просит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Оце думаю, на скіко ампер акуму взяти. Чуваки в жінчиному магазі на 90 пропонують, на сайтах під параметри 75-80. Читав форуми. Одним і на 100 добре інші кажуть що буде хронічний недозаряд. Дилема. Тим паче різниця в ціні 500грн. по правилам бачу їздите)) Буває. Да и мотор иногда просит. Ой просить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах