denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Andriy1352, Ты меня убиваешь просто. 8 ( http://ru.bmwfans.info/parts-catalog/E39-Touring/Europe/528i-M52/1997/browse/vehicle_electrical_system/original_bmw_battery_warranty_only/ Думать надо с жигули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13,ну?-там від 70 до 95 в списку. А форуми я читав бмвшні) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Andriy1352, Вот тебе список какие ставили. Вот и выбирай. Глянь шо за геныч у тебя. Но выше 95 чего то не ставили. значит накой 100думать? У кантор по кумуляторам должны быть каталоги подбора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Одним і на 100 добре інші кажуть що буде хронічний недозаряд Блин откуда эта байка про недозаряд ходит? По всем форумам, по всем гаражам. Отчего будет недозаряд? 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Бере приблизно в два рази меньше твого джипау меня 14 литров бензина по городу. Бмв что 7 литров схавет? Нивжизнь не поверю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13,я і не думав про 100. Дилема між 75-80 і 90 @Лукаш1,в мене на жигулях на 74а відходив рік на стоковому гені, скіки там 42? Бере приблизно в два рази меньше твого джипау меня 14 литров бензина по городу. Бмв что 7 литров схавет? Нивжизнь не поверю... Я просто згадав що ти десь писав про 15 л газу по трасі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Andriy1352, Любой бери 80тку Там же ж еще типо стартовый ток есть. корочь, любой кумулятор при живой машине ежедневно ездущей живет минимум 3-5лет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13,ну пусковий то ясно. А жити можуть і довше. На жугулику вже 12 років трудиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Помер у меня на е46 кумулятор с которым купил. Купил новый, а старый отдал на вес в той же канторе. Так оказался старый кумулятор ВАГовским с конвейера. Продаваны говорят, что все кумуляторы с конвейера авто на 1-2кг тяжелее чем не на конвейер. Даже брали новый с такими же показателями на веса. Таки старый был тяжелее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @golden88,пардон. Знайшов ти писав 12.5. Але всеодно небагато жере як для такого об'єму бо тяга добра. denis13, on 24 Sept 2018 - 21:35, said:Помер у меня на е46 кумулятор с которым купил. Купил новый, а старый отдал на вес в той же канторе. Так оказался старый кумулятор ВАГовским с конвейера. Продаваны говорят, что все кумуляторы с конвейера авто на 1-2кг тяжелее чем не на конвейер. Даже брали новый с такими же показателями на веса. Таки старый был тяжелее.Свинцю більше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Свинцю більше? Получается. Не пластик же дал весу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Знайшов ти писав 12.5 12,5 газа. Бензина 8-9. Но блин БМВ хоть едет, а у меня просто сарай) Я одно время сильно Е38 хотел, даже деньги были... Но вспомнил про рыбалки и природы и снова взял внедорожник. Пы.Сы. а как теперь на Днестр? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @denis13,на Логані салонний 5 років відслужив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Знайшов ти писав 12.5 12,5 газа. Бензина 8-9. Но блин БМВ хоть едет, а у меня просто сарай) Я одно время сильно Е38 хотел, даже деньги были... Но вспомнил про рыбалки и природы и снова взял внедорожник. Пы.Сы. а как теперь на Днестр? ) А чого така різниця велика між газом і бензом? Е38 мені теж подобається, жаль що тіки седани. А на Дністрі є місця де і е39 заїде. Буду нею з жінкою їздити бо вона спить тіки в машині а тут і ширше і довше ніж в Логані і підлога рівна при складанні. А в складніші місця буду з батьком жугуликом їздити. Я ще на quattro a6 задивлявся, та бумер переміг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Суперник був на седані...е39 Ой не дружи и не общайся с этими бмвводами. Они плохому научат. вот и я говорю)) Оце думаю, на скіко ампер акуму взяти. Чуваки в жінчиному магазі на 90 пропонують, на сайтах під параметри 75-80. Читав форуми. Одним і на 100 добре інші кажуть що буде хронічний недозаряд. Дилема. Тим паче різниця в ціні 500грн. по правилам бачу їздите))Буває. Да и мотор иногда просит. Ой просить ты ж прошить потом аккумулятора не забудь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @VETALZZZ,в мене то не треба) 1 KeganEr відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 ты ж прошить потом аккумулятора не забудь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 @VETALZZZ,в мене то не треба) уже легче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 Классная тачила! Поздравляю с приобретением! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 @VETALZZZ,ставив з жугулика акуму-заводиться без проблєм і зарядка йде @SPASATEL, дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 Огонь аппарат. Только непривычно видеть запаску вместо баллона 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 @All!@nce,де ти на балони в бехах надивився?)-тож наче не твій профіль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 @All!@nce,де ти на балони в бехах надивився?)-тож наче не твій профіль Ну так гаражный кооператив большой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2018 @All!@nce,де ти на балони в бехах надивився?)-тож наче не твій профільНу так гаражный кооператив большой Тут був балон... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах