denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 @Mad_dog, 13мм стаб был в пакете - Экспорт.исполн.д.стран Восточной Европы (L816A) = Да или Комплект для плохих дорог (S815A) = Да А чего подкачку не оставить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 а еще буду менять плавающие с/б При установке у нутрь зальешь смазки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 а еще буду менять плавающие с/б При установке у нутрь зальешь смазки? Бмвест гараж ничего не говорил о смазке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 а еще буду менять плавающие с/б При установке у нутрь зальешь смазки? Там же є. Це в дуже дешманських мало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 @Mad_dog, 13мм стаб был в пакете - Экспорт.исполн.д.стран Восточной Европы (L816A) = Да или Комплект для плохих дорог (S815A) = Да А чего подкачку не оставить? Нельзя оставить того чего нет)) у меня нет подкачки. и стаба нет вот решил сделать. Просто стаб нужно было искать с опции плохие дороги, а не просто с е38 с подкачкой. Но уже буду ставить что купил. Дивно. Підвіска все таки незалежна. А ручки з підсвіткою не думав замутити? Сам хочу-багато хто робив. При ввімкненні габаритів в салоні стіки всього світиться, я балдію, але не завадило б і там Плаваючі я минулої зими міняв-зарипіли. Знімач сам зробив. Нічого складного. Так, на драйві нашов креслення і зорбив в токаря. Гвинт, гайка, три стакани різних діаметрів. а еще буду менять плавающие с/б При установке у нутрь зальешь смазки? Вобще планировал. Когда я сниму кольца пыльников, я их потом не одену это проверено. Вариант назад типа что-то медной проволоки прикрутить чтоб пыльник держался. Но пока сомневаюсь в таком решении. Вариант шприц с игла и масло - возможно, но не хочется прокалывать пыльник. Если знаешь как это лучше сделать скажи, или какой вариант лучше или скажи как сделал бы ты. а еще буду менять плавающие с/б При установке у нутрь зальешь смазки? Бмвест гараж ничего не говорил о смазке Расшифруй, нам олигархам не понять)) Ты имеешь ввиду что если покупаешь оригинал з/ч, то не нужно дополнительно смазывать? согласен, но как показывает практика, если не добавишь смазки туда, заскрипит через год (это касается именно плавающего с/б и зч неоригинал - типа лефердер, феби). а еще буду менять плавающие с/бПри установке у нутрь зальешь смазки?Там же є. Це в дуже дешманських мало Є, ото як з піпеткі капнули, стільки і є)) взяв ФЕБІ 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Расшифруй, нам олигархам не понять)) Ты имеешь ввиду что если покупаешь оригинал з/ч, то не нужно дополнительно смазывать? согласен, но как показывает практика, если не добавишь смазки туда, заскрипит через год (это касается именно плавающего с/б и зч неоригинал - типа лефердер, феби). Есть такой канал на Ютубе.Человек очень все доходчиво обьясняет. Про добавление смазки речи не было. 2 Mad_dog та denis13 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Я не внутрь сайлента я за посадочное. Разбирать сайлент это я не советую. хотя если сильно хочется то можно и это. В е46 меняли на лемф. Не скрипит. Да и вродь на е87 меняли. Но это ее точно. Но не скрипит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Мої поки не скриплять)) Посадочне, різьби то само собою графіткою. Що цікаво, в жугулику як три роки тому підвіску поставив, то ще жодного сайлєнта не замінював Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Посадочное то само собой. На 124 мерсе менял два раза, ровно год и начинают скрипеть (и лемф и феби пробовал). Где-то даже была фотка, отодвинул пыльник а там смазки ровно пипеткой капнули. На второй раз напихал во внутрь сайлента и забыл за него (пыльник медной проволкой скрутил). Но то табуретка 124 там он меньше и все как-то проще. А здесь стремаюсь что-то с ним делать. Склоняюсь к варианту с/б не разбиарть, посмотреть насколько хватит (надеюсь не меньше года), а воторой раз уже когда - то разберу напихаю. Мої поки не скриплять))Посадочне, різьби то само собою графіткою.Що цікаво, в жугулику як три роки тому підвіску поставив, то ще жодного сайлєнта не замінював бляха ти зрівняв))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 @Andriy1352, Ото ви загнули) Я як в 2010 сайленти на БРТ зміним і досі катаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Посадочное то само собой. На 124 мерсе менял два раза, ровно год и начинают скрипеть (и лемф и феби пробовал). Где-то даже была фотка, отодвинул пыльник а там смазки ровно пипеткой капнули. На второй раз напихал во внутрь сайлента и забыл за него (пыльник медной проволкой скрутил). Но то табуретка 124 там он меньше и все как-то проще. А здесь стремаюсь что-то с ним делать. Склоняюсь к варианту с/б не разбиарть, посмотреть насколько хватит (надеюсь не меньше года), а воторой раз уже когда - то разберу напихаю. Мої поки не скриплять)) Посадочне, різьби то само собою графіткою. Що цікаво, в жугулику як три роки тому підвіску поставив, то ще жодного сайлєнта не замінював бляха ти зрівняв)))В смислі?)@Andriy1352, Ото ви загнули) Я як в 2010 сайленти на БРТ зміним і досі катаю)Так я теж три роки тому їх не замінював. Як купив так і поклав. Там все ще 97 року Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 в смислі підвіску жигуля і 38)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Ото ви загнули) Я як в 2010 сайленти на БРТ зміним і досі катаю) В балке бмв е30 1982года выпуска на рычаги родные сайленты стоят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Ото ви загнули) Я як в 2010 сайленти на БРТ зміним і досі катаю) В балке бмв е30 1982года выпуска на рычаги родные сайленты стоят. Сравнил, то Немцы делали, а то Ваньки на своем резинопрезервативном заводе 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 @Andriy1352, Ото ви загнули) Я як в 2010 сайленти на БРТ зміним і досі катаю) С твоими пробегами они еще лет 20 как минимум прослужат. 1 Sj Makar відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 @WAZ, Ну дай бог так и будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 в смислі підвіску жигуля і 38))Підвіску BMW. Неуважний пане Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 А ти думав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 В балке бмв е30 1982года выпуска на рычаги родные сайленты стоят. только им уже пизд@,они дубовые и по краям трещины...а так да, ещё двадцать лет стоять будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Вчера поварил кронштейны, пару фоток запилил: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2418863208378934&set=pcb.1186201471733663&type=3&theater&ifg=1 за номера опций спасибо Дену Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Вчера поварил кронштейны, пару фоток запилил: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2418863208378934&set=pcb.1186201471733663&type=3&theater&ifg=1 за номера опций спасибо Дену Де там фотки? Одну відкрило тіки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 там їх штук 6 чи 7, може зайди в фб просто, а потом відкрий посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 там їх штук 6 чи 7, може зайди в фб просто, а потом відкрий посиланняЯк тебе там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 я осьдо https://www.facebook.com/artembenz моя група ондо https://www.facebook.com/groups/107871846233303/ 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах