VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 @VETERAN, кривим стартером крутив - крутиться. Минулий власник не жав масло у двигло, тому налив його вдвічі більше, ніж потрібно. Зайве буду зливати перед тим, як заводити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 Ніколи не чув, щоб у мотор вдвічі більше масла лили... Може бенз в масло попав? Чи тосол? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 Зайве буду зливати перед тим, як заводити.Це заведенню не помішає. Всеодно прийдеться все злити і фільтр поміняти перед дорогою. Фільтр вже є, навіть оригінальний, ще з СРСР. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 А выводы по постам. Я если еду в другой город за авто - заправляю друга. Беру все необходимое - от компрессора до бензина, колес и т.д. Пол гаража загружается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 А выводы по постам. Я если еду в другой город за авто - заправляю друга. Беру все необходимое - от компрессора до бензина, колес и т.д. Пол гаража загружается. Искренне рад за Вас. Я же буду полагаться на свои знания, руки и реальную помощь одноклубников. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 Фільтр вже є, навіть оригінальний, ще з СРСР. фильтр лучше новый нормальный взять, кнехт\мале или манн, тот совквовый по сравнению с новым - решето а так же купить концентрат промывки двигателя, или раскоксовки, и по 20кубов(шприц) влить в каждый цилиндр и вкрутить свечи, пусть переночует так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 . 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 Зайве буду зливати перед тим, як заводити.Це заведенню не помішає. Всеодно прийдеться все злити і фільтр поміняти перед дорогою. Фільтр вже є, навіть оригінальний, ще з СРСР. Прибереги фильтр, возьми обычный викс или промбизнес и недорогое масло юко/лукойл, скорей всего после того как домой приедешь всеравно придется еще раз туда лезть и масло менять. Заодно мотор промоется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2018 Я же буду полагаться на свои знания, руки Это прискорбно. В чужом городе без инструмента, ваще без ничего, никакие знания и руки непомогут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2018 Я же буду полагаться на свои знания, руки Это прискорбно. В чужом городе без инструмента, ваще без ничего, никакие знания и руки непомогут. Звучит как вызов, не так ли?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2018 . 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2018 Я же буду полагаться на свои знания, рукиЭто прискорбно. В чужом городе без инструмента, ваще без ничего, никакие знания и руки непомогут. Звучит как вызов, не так ли?)Почему то мне вспомнился фильм "назад в будущее" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @VETERAN, величезне дякую за безцінну допомогу! Завдяки підказкам, допомозі та керівництву процесом, моя копійка почала оживати.Ні, я серйозно. Навіть не знаю що б ми без Вас робили. Поки коротко пишу з телефону, бо ще завтра буду у Львові.Коли буду дома за ПК, напишу більш розгорнуто, що до чого. 4 alexart, vazunchik, VETERAN та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 . 5 alexart, VETALZZZ, Andriy1352 та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 эх,и тут туманки на бампере ((( а номера где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Интересно как достался автору копендос(за лавеху или как подгон) и планы на него. Просто вид у неё замученный, много сил, времени и финансов потребует на приведение в пристойный вид. Хотя их с каждым годом всё меньше становится, скоро некоторым по пол века будет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Нещодавно став щасливим власником ВАЗ-2101, 77р, що знаходиться у Львові. Іронія в тому, що сам з Чернівців. Авто не маю - тому змушений, як тільки є час, приїзжати потягом до Львова. Машина простояла у сирому гаражі 5 років, з усіма наслідками. Закінчую розбиратись з колесами, бо всі були убиті. Удачи и финансов... Лаве вкинуть необходимо не мало...! По сумме (укажу минимум), это 10-15 кусков готовься (это минимум для подготовки к круглогодичной эксплуатации) ...! 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 эх,и тут туманки на бампере ((( а номера где? Передний сняли для того чтобы крутить ДВС ручкой, задний, возможно когда грунтовали или подкрашивали заднюю панель... А скорее всего авто простояло более 5 лет в сыром гараже без номеров... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @VETERAN,респект за допомогу. Оце по справжньому. Не те що Настя написала в групі "памагітє" і всі язик в ж.пу запхали, хоча за мить до того текстами з ржатєльними смайліками обмінювались. Випивальник тепер на життя дивитиметься по-іншому. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 эх,и тут туманки на бампере ((( а номера где? что за фобия к противотуманным фарам на бампере? люди ездили и не парились @VETERAN, Молодець! І словом, і ділом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @VETERAN,респект за допомогу. Оце по справжньому. Не те що Настя написала в групі "памагітє" і всі язик в ж.пу запхали, хоча за мить до того текстами з ржатєльними смайліками обмінювались. Випивальник тепер на життя дивитиметься по-іншому. а про що мова, якщо не секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @VETERAN,респект за допомогу. Оце по справжньому. Не те що Настя написала в групі "памагітє" і всі язик в ж.пу запхали, хоча за мить до того текстами з ржатєльними смайліками обмінювались. Випивальник тепер на життя дивитиметься по-іншому. а про що мова, якщо не секрет?Тож Ветеран пацану допоміг-читай вище) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах