Nikola 9 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 Все, и на этом вы всетаки меня убедили,что райбэр рулит в соостности. Я теперь всем Зилистам и Газелистам буду доказывать,что втулки передней балки нужно проганять токо райбэром.Нижние и верхние головки шатунов токо райбэром. Ты видел рекламу порошка, где дядя/аль тётя говорит... далее привожу дословно: навіщо платити більше????? НАПИШИ ЦИФРУ СТОИМОСТИ УСЛУГИ ПО РАСТОЧКЕ ВТУЛОК.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 Ну то зроби так. У кіно, яке ти виклав, дві коротенькі втулки стоять з великим зазором між ними. Вал зношує втулки тільки по краях - середина не працює. Скорше за все втулки зношуються буквою "Х" і там на перехресті двох паличок (де не зношуеться) втулки якраз і немає, там депо масла в заводському варіанті. P.S. Простота изготовления против надежности узла... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 на перехресті двох паличок (де не зношуеться) втулки якраз і немає Тоді навіщо суцільна? Зношується скорше, як У, тільки верх ногами - там, де ролик, тільки один бік, а біля сошки - дві сторони. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 Все, и на этом вы всетаки меня убедили,что райбэр рулит в соостности. Я теперь всем Зилистам и Газелистам буду доказывать,что втулки передней балки нужно проганять токо райбэром.Нижние и верхние головки шатунов токо райбэром. Ты видел рекламу порошка, где дядя/аль тётя говорит... далее привожу дословно: навіщо платити більше????? НАПИШИ ЦИФРУ СТОИМОСТИ УСЛУГИ ПО РАСТОЧКЕ ВТУЛОК.... Я тебе свои услуги не предлагал, я предложил втулки расточить на расточном станке дабы выдержать соостность. Ты сам создал тему и сам отвечаешь,смысл что-то спрашивать если все знаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 Зношується скорше, як У, тільки верх ногами - там, де ролик, тільки один бік, а біля сошки - дві сторони. Це нижня, а верхня навпаки, що в підсумку і є буква "Х" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 Ты сам создал тему и сам отвечаешь,смысл что-то спрашивать если все знаешь? Так поделись своей улыбкой с соконфетниками.., если цена расточки +/-50,0 грн. то я уже бегу... Ту несоосность что даст разверка/а если дасть то в пределах допуска, можно легко компенсировать рег. винтом... P.S. Полезное видео про разворачивание втулок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах