МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 (змінено) Почну з історї.., машину предбав ше мій прадід 12 березня 1976 року, після прадіда вона перейшла до діда, тоді до тата, а тепер до мене...Я й почав на ній потрохи вчитися варити, малювати ..! Механічна частина Двигун.....-Стоїкть рідний 1.3 правда розточиний, діаметр поршня 80мм. КПП....- 5ст. з ВАЗ 2107. Редуктор....- з ВАЗ 2103. Колеса...- 185\60\14 GOODRICH, Салон Панель....- VOLKSVAGEN PASAT B3, Перезні сидіння...- з NISAN primera " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 12 лютого 2010 користувачем WAZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Классная машина! Наличие пластика отвращения не вызывает, хоть и базарный весь, но с машиной и цветом сочетается(больше наверное из-за цвета). Бампера тут вообще как родные. Хороший машин, удачи в эксплуатации. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Benladen 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Хотілося б глянути в салоні ))) а так машинка - супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Торпеда нормально встала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 ...стоїть нармально, але різав вздовж і в поперик.....По ширені приблизно 3см. по довжині приблизно 20 см.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
statirov 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 (змінено) Машинка супер! При включении 1-й и 3-й рычаг не упирается в бороду? Змінено 12 лютого 2010 користувачем statirov Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Машинка супер!При включении 1-й и 4-й рычаг не упирается в бороду? Особенно 4-ой. Наверно 3;). Обвесы не люблю но тут вродь как гармонично.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
statirov 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 (змінено) тю, 3-я конешно! сори. Змінено 12 лютого 2010 користувачем statirov Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Don4anin 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Лялька ! Я ее раньше видел на другом форуме ! )))))))))))))) Молодца ! Машинка зачет ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Красивая! Давай детальных фото торпеды! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Отличная машина! Успхов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Цвет зачетный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Бачив твою машину, правда не зблизька. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 Серьезно смотрится! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 МаХХХ... Выложи побольше фото, интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 Естьт немого лишнего, а в целом норм. торпедо от ауди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 2 Waz Салон Панель....- VOLKSVAGEN PASAT B3 В начале написано... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shimanovskiy 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 Видно что работы проделано много, за это зачет А вот фоток маловато.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 ...Борода не заважаєі при включені 1-3-5.. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 МаХХХ..., а че за распорка? никогда такой не видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 Розпорка ланжеронів....для жорсткості кузова. ( ланжеронів) ...такой не видел... я сам делал..дешевле и жоще..и подходи лудше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
statirov 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 Это так чисто ИМХО, но я думаю что торпеда от 07 смотрелась бы лучше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 .....Возможно но у меня била только ета..а и ищо от Гольфа.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах