w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Продам Вазовскую пятиступку , по типу пятерочной. Снята с машины , ехала , не гудела , не выбивало , сухая и чистая. Фотку выложу позже - не нашел шнур для фона. 4400гр Оплата на карту 068 343 68 00 Саша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 афигеть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 афигеть))) Новая на деталиЗП десятку стоит, как жига на ходу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 я в курсе что они дорогие, просто всегда удивляло почему пятиступка на ваз дороже чем на некоторые иномарки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Это да, некоторые детали дороже. Тоже всегда удивляло за что такие бабки. Но тут уж ничего не поделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 поэтому и лепят полонез( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 почему пятиступка на ваз дороже чем на некоторые иномарки потому, что спрос высокий а коробок сравнительно мало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 хоть буду знать сколько за свою просить, еси шо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Скоро іносвапи будуть вартувати менше ніж капіталка ВАЗо мотора 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 я в курсе что они дорогие, просто всегда удивляло почему пятиступка на ваз дороже чем на некоторые иномарки спрос порождает или предложение или спекуляцию. хоть буду знать сколько за свою просить, еси шо а что с твоей не так, что свапать будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Прошу перенести объяву куда надо , а то создал во Флудильне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 КПП продана. Тему закрыть. Всем спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 @w-126,О. Мої вітання! Знайшовся цінитель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 w-126,О. Мої вітання! Знайшовся цінитель Твой сарказм остался без моей оценки , так как КПП и ценник были не мои. А продаван не оценит тем более. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 w-126,О. Мої вітання! Знайшовся цінитель Твой сарказм остался без моей оценки , так как КПП и ценник были не мои. А продаван не оценит тем более. Ну не такий вже і сарказм. Може трішечки)Та ти все розумієш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Ну не такий вже і сарказм. Може трішечки) Та ти все розумієш. Та всэ добрэ. Не думал даже отписываться , но тут увидел в соседней теме , как один бАшенный , назвал безбашенным продавца КПП за 5кусков. Понятно , что адресовалось мне. А я вчера как раз её отправил вот и отписался. Можно сказать , пострадал не за свое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Ще хтось продає?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Это была гарантийная .Я ездил на шахе , где она стояла.КПП бесшумная на всех передачах. Потому и взялся продавать. И да , есть еще , но родословной их я не знаю , потому не могу рекомендовать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах