Перейти до публікації
Іван 1998

Як Дізнатися Об'єм Двигуна ?

Рекомендовані повідомлення

Ніяк не можу дізнатися об'єм
На блоці під колектором написано. Або викрути свічку і дротиком поміряй згрубша хід - таке і коліно буде.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ніяк не можу дізнатися об'єм

На блоці під колектором написано. Або викрути свічку і дротиком поміряй згрубша хід - таке і коліно буде.

это если диаметр цилиндра не интересен. Да и усаженные шатуны никто не отменял.

Поділитися повідомленням

Да и усаженные шатуны никто не отменял.
Дротик покаже хід поршня, а це і є характеристика коліна.

Поділитися повідомленням

Да и усаженные шатуны никто не отменял.

Дротик покаже хід поршня, а це і є характеристика коліна.

а ну если вопрос только в ходе то зачем тогда объем ТСу?

Поділитися повідомленням

Самый простой способ, цыфры на блоке. Но если точили 01 в 011 и 03 в 06 блок, то смотрим через свечное отверстие если поршень ровные то 76 мм, если с лункой или цековками то 79, а ход как уже говорили проволочкой мерять надо.

Поділитися повідомленням

если с лункой или цековками то 79

А если поршень 2108? Если что он и 76мм и не плоский

Поділитися повідомленням

если с лункой или цековками то 79

А если поршень 2108? Если что он и 76мм и не плоский
в свечном отверсти с фонариком можно различать поршня 2108 и 21083 если раньше сам их хоть раз видел.

Поділитися повідомленням

А як ралійний техком визначає об'єм? Цікава думка двох активних форумчан з досвідом.

Поділитися повідомленням

А як ралійний техком визначає об'єм? Цікава думка двох активних форумчан з досвідом.

Этого я не знаю. Но думаю что есть отработанные методики причем несложные и быстрые в проверке.

Поділитися повідомленням

Я сам не видел, но по рассказам бывалых спортсменов, замеряют объем вытесняемого воздуха за один полуоборот коленвала.

Поділитися повідомленням

А как узнать какой распредвал стоит 01 или 013?)))))))))))))))) сори за флуд... но тема и посты меня прям повеселили))))))

Поділитися повідомленням

013

013 распредвала не существует. Возможно имели ввиду 21213. Отличия в шестигранниках - на 21213 есть 2 шестигранника между 3-4 и 5-6 кулачками, на 2101 есть 1 шестигранник между 3-4 кулачками.

Поділитися повідомленням

214 такойже как 213 только с другой формой кулачка и постель с выточкой под шайбу масляной магистрали

Поділитися повідомленням

Для того щоб дізнатися об'єм двигуна вашого автомобіля, ви можете скористатися наступними способами:

1. **Технічний паспорт або свідоцтво про реєстрацію**: У цих документах зазвичай вказаний об'єм двигуна.

2. **Маркировка двигуна**: Об'єм двигуна може бути вказаний на самому двигуні. Зазвичай це розміщено на кришці клапанного механізму або в інших місцях двигуна.

3. **Інтернет або офіційний веб-сайт виробника**: Якщо ви знаєте точну модель та рік випуску вашого автомобіля, ви можете знайти цю інформацію на веб-сайті виробника.

4. **Спеціалізовані онлайн-ресурси**: Існують веб-сайти або бази даних, де можна знайти технічні характеристики різних моделей автомобілів за їхнім VIN-кодом або реєстраційним номером.

Якщо ви не можете знайти цю інформацію самостійно, завжди можна звернутися до місцевого дилера або сервісного центру для отримання консультації.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз