Іван 1998 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2019 Ніяк не можу дізнатися об'єм ,і підібрати колено 2 AldenEn та KeganEr відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2019 Ніяк не можу дізнатися об'ємНа блоці під колектором написано. Або викрути свічку і дротиком поміряй згрубша хід - таке і коліно буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2019 Ніяк не можу дізнатися об'ємНа блоці під колектором написано. Або викрути свічку і дротиком поміряй згрубша хід - таке і коліно буде. это если диаметр цилиндра не интересен. Да и усаженные шатуны никто не отменял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2019 Да и усаженные шатуны никто не отменял.Дротик покаже хід поршня, а це і є характеристика коліна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2019 Да и усаженные шатуны никто не отменял.Дротик покаже хід поршня, а це і є характеристика коліна. а ну если вопрос только в ходе то зачем тогда объем ТСу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2019 Самый простой способ, цыфры на блоке. Но если точили 01 в 011 и 03 в 06 блок, то смотрим через свечное отверстие если поршень ровные то 76 мм, если с лункой или цековками то 79, а ход как уже говорили проволочкой мерять надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2019 если с лункой или цековками то 79 А если поршень 2108? Если что он и 76мм и не плоский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2019 он чуть меньше по идее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2019 если с лункой или цековками то 79 А если поршень 2108? Если что он и 76мм и не плоскийв свечном отверсти с фонариком можно различать поршня 2108 и 21083 если раньше сам их хоть раз видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2019 А як ралійний техком визначає об'єм? Цікава думка двох активних форумчан з досвідом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2019 А як ралійний техком визначає об'єм? Цікава думка двох активних форумчан з досвідом. Этого я не знаю. Но думаю что есть отработанные методики причем несложные и быстрые в проверке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2019 А як ралійний техком визначає об'єм? Цікава думка двох активних форумчан з досвідом. Я сам не видел, но по рассказам бывалых спортсменов, замеряют объем вытесняемого воздуха за один полуоборот коленвала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаксКраснов 0 Скарга Опубліковано: 13 травня 2020 я по цифрам на блоке и нашел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2020 я по цифрам на блоке и нашел У мене на блоці написано 1200, а насправді 1500. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mihirmane 0 Скарга Опубліковано: 4 липня 2020 Thanks............ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ001 0 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 А как узнать какой распредвал стоит 01 или 013?)))))))))))))))) сори за флуд... но тема и посты меня прям повеселили)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 013 013 распредвала не существует. Возможно имели ввиду 21213. Отличия в шестигранниках - на 21213 есть 2 шестигранника между 3-4 и 5-6 кулачками, на 2101 есть 1 шестигранник между 3-4 кулачками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 214 такойже как 213 только с другой формой кулачка и постель с выточкой под шайбу масляной магистрали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denisio 9 Скарга Опубліковано: 8 травня 2024 Для того щоб дізнатися об'єм двигуна вашого автомобіля, ви можете скористатися наступними способами: 1. **Технічний паспорт або свідоцтво про реєстрацію**: У цих документах зазвичай вказаний об'єм двигуна. 2. **Маркировка двигуна**: Об'єм двигуна може бути вказаний на самому двигуні. Зазвичай це розміщено на кришці клапанного механізму або в інших місцях двигуна. 3. **Інтернет або офіційний веб-сайт виробника**: Якщо ви знаєте точну модель та рік випуску вашого автомобіля, ви можете знайти цю інформацію на веб-сайті виробника. 4. **Спеціалізовані онлайн-ресурси**: Існують веб-сайти або бази даних, де можна знайти технічні характеристики різних моделей автомобілів за їхнім VIN-кодом або реєстраційним номером. Якщо ви не можете знайти цю інформацію самостійно, завжди можна звернутися до місцевого дилера або сервісного центру для отримання консультації. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах