Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Поріг специфічно впуклий. Зроби і собі шаблон передніх та задніх і прикладай. Я досить довго примірявся і прийшлося підрізати місце кріплення та проколупати отвори в інших місцях. Але прилягли нормально. Тільки написів нема. Були ще з великою буквою W, але я не взяв, хоча також підходили, навіть ще більші були. Погуглив там chlapacze. Переважно універсальні по 40zl комплект. Поріг специфічно впуклий. Зроби і собі шаблон передніх та задніх і прикладай. Я досить довго примірявся і прийшлося підрізати місце кріплення та проколупати отвори в інших місцях. Але прилягли нормально. Тільки написів нема. Були ще з великою буквою W, але я не взяв, хоча також підходили, навіть ще більші були. Погуглив там chlapacze. Переважно універсальні по 40zl комплект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 . 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Я тоже имею желание в Америку поехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 . Тыж такой умный, а разсуждаеш хуже подзаборной швали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 що вчора послухав музику в машині хвилин 15 і все потухло, але завелася нормально. Навіть стартер обертів не зменшив. Все не так, як в жигулику. так может так и должно оно тухнуть ? на севшем аккуме ты бы точно не запустился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Які зараз акумулятори гарні? Чув, що Веста зійшла на пси. Як на рахунок Бошу? Щось мене напружує у Міні, що вчора послухав музику в машині хвилин 15 і все потухло, але завелася нормально. Навіть стартер обертів не зменшив. Все не так, як в жигулику. Westa вже не та. Це мені повезло, на жигулику вона з 2006 року трудиться.Раджу взяти banner. Брав такий і на Логага і на Бмв, в жінки на роботі(є такі в їх головному відділенні у Львові ) Бош чорний на Логані вмер за пів року. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Зараз стоїть Bi-power ще з 2014 року - 60Агод. і 510 ампер. є такі в їх головному відділенні у Львові То де таке? Зробить протекцію?Вона такі питання не рішає)))Може тіки локацію Знижку можна тут зробити, але пересил певно її з'їсть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Які зараз акумулятори гарні? Чув, що Веста зійшла на пси. Як на рахунок Бошу? Бош хороший, если не подделка. Есть ещё АКБ Gigawatt, это тот же Бош, но в корпусе из вторично переработанного пластика, он на 200 грн дешевле. Ещё хорошие акумы TAB. 1 Cartucho відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Може тіки локацію Давай, якщо рекомендуєш. А по чому вони у них?Який ампераж цікавить? https://strans.ua Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Який ампераж цікавить? Хотілося б той вищий - 190мм - на 600 ампер.Ну то вже по місцю можна глянути, які є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 @Andriy1352, дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 . 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Свіжий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 @VETERAN, новенький то ясно. Головне не старіший пів року щоб був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Гарна ціна за такий акб. Думаю, кальцієвим півроку зовсім не страшно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 ОЛДовый дедпердед Купить НОВЫЙ на ГАРАНТИИ кумулятор и поставить его на зарядку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Головне не старіший пів року щоб був. Не знаю - не розшифрував тих вибитих цифр на ньому. Поставив на зарядку - при струмі 5 ампер на клемах 13,8 вольт. Побачу скільки заряду набере собі.Зараз маркують як шини. Наприклад 49 19 ОЛДовый дедпердед Купить НОВЫЙ на ГАРАНТИИ кумулятор и поставить его на зарядку. Багато хто рекомендує підзарядити трохи новий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 От якби ти ще й ознайомився з правилами введення акумуляторі у експлуатацію И каждые пол года отвозить кумулятор им на поверку что бы не слететь с гарантии Я ж говорю ОЛДОвый дедпердет. Читает инструкции по привычке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах